Kınamadan arkadaşlar lütfen fikir verin bana

ilkine göz ucuyla bile bakma

ama sırf unutmak içinde şimdikinin başını yakma
malum unutmak için yola çıkınca hemen böyle aklın kayıyor

seni defalarca aldatmış biri için ne yapmalıyım diyorsan şuanki sevgilinin başını yakma.

Neden karisik aklin?

Terk eden adam mi, sevip onemseyen adam mi? Bu tercihi yapmak zor olmasa gerek.

Eger bir iki mesajla kafan karışıyorsa bosver her ikisinide.

Arkana bakma canim kapat defteri gecmis gecmiste kalmis artik.. Biten birseyi tekrar acmanin manasi yok ki zamaninda aldatip kandıran senden faydalanan cocuktan hayir gelmez nerden belli bidaha birakip gitmeyecegi...
Simdiki erkek arkadasinla gurur duy bence herseyi bilip sahiplenmesi cok iyi bisey temeli saglam iliskinin..
Mutluluklar dilerim..

Şu anki sevgilinin suçu ne ailenin karşısına çıkıp evlenmek istediğini söylemek mi,sana değer vermek mi,seni ilk sevgilin gibi yarı yolda bırakmamak mı?
Bazı kadınları anlamıyorum cidden neden hep sizi üzenlere meylediyorsunuz mutlu olmaktan mı korkuyorsunuz acıya mı bağımlısınız çözemedim

Bu sevişgenlerdeki kınamayın lafına da hastayım ha. Kardeş niye kınayak?
O kadar çok kınayan insan oluyor ki normalde biliyorsunuz bu forumda da var ondan korkularından başa öyle yazıyor çoğu.Başka konularda bile kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz bik bik bik yazanlar var dalga konusu oldu en sonunda.

Üniversitedeki arkadaşım o kadar iyi ki herseyi biliyor bazen diyorum diğeri aklıma geliyor unutamiyorum diyorum bana diyor ki sen çok iyi bi insansın ben sana onu unutturacam diyor hep
Birlikte olduğun adama eski sevgiliyi anlatmak nedir ya...Şimdi öyle söyler ama evlendikten sonra sevilmemek ağır gelir ve burnundan getirir. Sen önce okulunu düşün. Eski sevgilini de aklından çıkar ondan koca moca olmaz. Yenisine gelince, adama yazık sevmiyosun madem oyalama, ama içinde ona karşı az da olsa birşeyler varsa da emin olana kadar evlilik falan düşünme...

neden kafan karışık?
bir yanda seni seven ve değer veren bir sevgilin var
bir yanda seni aldatan üzen terkeden bir eski erkek arkadaş var.

ee neresi karışık kafanın?

İkisiyle de evlenme. Henüz yaşın çok küçük. Seninle evlenmek isteyen insanlara da lütfediyorlarmiş gibi davranma. Okulunu bitir, mesleğini eline al, hayatını yaşa.

Buraya açılacak bir konu değil bu. Tartışmaya açık bile değil. Allah aşkına kendi durumunuza dışarıdan bakın. Yeni adam bu derece iyiyken, eskisine dönmek hangi mantığa uyar?

Bile bile lades diyorsun..

ve bence şuanki sevgilinizi sevmiyorsunuz.

Lise aşkını unutman çok zor hele bi de cinsel anlamdan birliktelik yaşamışsınız uzun süre, bence unutamazsın terapi alabilirsin.

Demekki bir benim başıma gelmemiş. Biriyle çıktım. O kadar cok asık olmuşum ki öl dese olebilirim . O dereceydi. Aldattı etti yaptı. Bende artık kimseyle çıkmam dedim. Ayrıldık. Ondan ayrıldım sonra biriyle daha çıkamaya başladım. Ona yaşadığım herşeyi anlattım. Ben seni onun için oran için sevmiyorum dedi. Evet sonradan çıktığım kişiyle de ilişkim oldu. Ilkiyle de. Neyse anlattım. Sahiplendi beni. Su an 16 aylık evliyiz vee gebisim. Hiç bi zaman gecmisimi yüzüme vurmadı 13 ayda nişanlı kaldık. Rabbime şükür ki böyle bi esim var. Iyi ki esim oldu iyi ki evlendim

Sakın onu dinleme asla kUlak verme asla... yoksa hayatının hatasını edersin.. Şimdiki ilişkine odaklan onun kafanı kurcalmasina izin verme

bana da ışte ayrıl gel çok ozledim filan dedi. Ben yermiyim?

(Yaşın küçük dersine bak'cılar burda mı?Kopuyo muyuz kızlaaar dıptıs dıptıs )

Canım bence ilkinin böyle aklını karıştırması direk onu sevdiğini göstermez.Tam kritik yaşlarda travmatik şeyler yaşamışsın,hayatının ilklerini yaşamışsın.Böyle çarpıcı şeylerle hatırladığın kişi bir de böyle çarpıcı sözlerle dönünce kafan karışmış.Ona dönmemelisin sen de farkındasın sanırım.
Şimdiki sevgiline gelince onunla evlenmeyi bence bu eski sevgili olayından bağımsız olarak değerlendir.Yani seçenekler o ikisinden ibaretmiş gibi kendini kısıtlama.Önce bi geçmiştekini reddet,iletişimini kes.Sonra temiz kafayla ve olayların gidişatına göre şimdiki sevgilinle geleceğinize karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…