Olaylar bu raddeye nasıl geldı anlamadımO kendine kimi layık goruyor bilmemde sen kendine neleri layık gormussun !? Sorun burda.
Sana bişey soyluyummu sesli guldum:) Çogu zaman zaten bişey yapamıyokı gitsemde aynı gıtmesemde aynı diodum:):)Adam öpüşürken boşalıyormuş yahu. Yazık nişanlısına, siz de en azından birleşmeye kadar boşalmamayı başaran bir partner bulun. Çıtayı yükseltin azıcık. Bir de kurban falan kesin. Bir sonraki konunuz "gençliğim heba oldu, pipisi düşsün inşallah beni tatmin etmiyor" da olabilirdi. Malum aşk dediğin evlilikten sonra bitiyor. Geriye işlevsel pipi kalıyor. O da olmasa ne olacak hı?
Adam birlesmeye gelemıyorki dokundum anda boşalıyor:):)Etkılenmeyınce adanlar boşalabılırmı?19 yasındayken ben acayıp tutku doluyduk:)Boşlukta ordan oraya savrulmayin bence .Gözünüzü de acın adam sizi sevmiyor maalesef vakit geçirmiş belki de sizden deniyor ama etkilenemiyor birlesmeyi sizle saglayamiyordur belki de.
Bir süre kendinizle kalin kitap okuyun seyehat edin bu sekilde davranirsaniz sizi sevecek erkek bulmanız zor zaten
Kız napcan elin erken boşalanını. Evleneceği kadına acı bence.
Aynen öylede işte adama zafım var bıde benı nıye kendıne layık gormedı dıye uzuluorumKız napcan elin erken boşalanını. Evleneceği kadına acı bence.
iyi ki olmamıs iste kurtulmussun diye dusun o bırakmasa zaten sen bırakmıyomussun bişey yapmana gerek kalmadan kurtuldun öyle düşün. bir de nasıl güvenip para verdin? buyuk konusmayayım ama ben kimseye bin lira bile vermem valla borc yaparken bana mı güvendiSana bişey soyluyummu sesli guldum:) Çogu zaman zaten bişey yapamıyokı gitsemde aynı gıtmesemde aynı diodum:):)
Hayır tabıkı babam kız buldu dedı he he dedim fix yalanıdır sonra resım attı ben şokHayatında başka birisi olduğunu bilmiyor muydunuz?
bir de bu zaafın altında genelde baska bir sey oluyor. yani gecmisten cocuklugunuzdan gelen bir eksiklikten kaynaklanıyor diyorlar. mesela kucukken babasından hic onay alamayan kisiler babasına benzer erkeklere asık olup ondan onay sevgi almaya calısırmıs ama aslında doldurmak istedigi bosluk asla dolmaz ve bu yuzden bagımlılık olusurmusAynen öylede işte adama zafım var bıde benı nıye kendıne layık gormedı dıye uzuluorum
Durumu ıyı.Kocama bıle guvenmedım para konusunda ama bunun dagda domuzu eksık.Benı mahcup etmez dedım.Bu zamana kadarr mahcupta etmedı.iyi ki olmamıs iste kurtulmussun diye dusun o bırakmasa zaten sen bırakmıyomussun bişey yapmana gerek kalmadan kurtuldun öyle düşün. bir de nasıl güvenip para verdin? buyuk konusmayayım ama ben kimseye bin lira bile vermem valla borc yaparken bana mı güvendi
Baskasina ne cesaret evlenme teklifi etsin o zaman bu adam bu iste bi gariplik var.Adam birlesmeye gelemıyorki dokundum anda boşalıyor:):)Etkılenmeyınce adanlar boşalabılırmı?19 yasındayken ben acayıp tutku doluyduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?