Kınamayın Olurmu

Kendinizi kandırıyorsunuz sizi kullanmış malesef ihtiyaci olduğunda gelmis hep sizinle eğlenmiş başkasıyla evleniyor anlamamış olamazsınız bence anlamak istemiyorsunuz
Anlıyorum tabıkı kandırmıyorum sadece zafım var dıyorum.

Ahshjs olsun pipi çınar ağacı gibidir, gölgesinde dinlenirsin seni korur kollar. Meyve vermese de olur, varlığı yeterajjsjnddjd.
Bak şu anda ev rio karnavalı gibi benim küçük sıpa kalorifer kenarlarını söktü büyük sıcacık ayri triplerde benim gözüm kararmış durumda ama şu mesajını okudum hunharca gülüyorum cok iyi geldi

Benim sıpa da öksürmeye başladı;leğen, sıcak su, hazır çarşaf, ıslak mendil hazırlıkları tamam. Şüphesiz ki ilk kusmuk darbesi çok uzakta değil ahsjsjs. Sinirim bozuldu buraya sarayım dedim :)

Ahshjs olsun pipi çınar ağacı gibidir, gölgesinde dinlenirsin seni korur kollar. Meyve vermese de olur, varlığı yeterajjsjnddjd.
Ah idrak, karnıma ağrı girdi
Bugün yazdığım tüm konular pipiye bağlanıyor, bir işaret mi bu nedir?

Sevgili musmusu, cinsellik olmadı diyorsun da, olsun diye elinden geleni yapmissin ama gene olmamış. Bu senin için iyi mi kötü mü sen karar ver. Ben şuraya da takıldım, opusunce bile boşalıyordu demişsin. Adam organını çıkarıp, senin gorebilecegin şekilde mi boşalıyordu, sen bunu nasıl bu kadar net biliyorsun? Bu kadarina şahit olduysan eğer, nasıl opusmekten öteye gitmedi, aklımda .oktan sorular... Lütfen aydınlat beni.

adam cinsel anlamda sorunluymuş zaten neden üzüldünüz evlenirse evlensin.başkasının başını yakacak.

Benim sıpa da öksürmeye başladı;leğen, sıcak su, hazır çarşaf, ıslak mendil hazırlıkları tamam. Şüphesiz ki ilk kusmuk darbesi çok uzakta değil ahsjsjs. Sinirim bozuldu buraya sarayım dedim :)
Ahhh ahh bilmez miyim o kusmuk bekleme halini dün ayni durumdaydım inan 3.5 yasinda Allah canına sağlık versin idrak ama tükendim ciddi anlamda konu ile alakasi yok ama kk ya baktığımda kendim gibi birilerini görmek ya da arada böyle gülmek bile bana çok iyi geliyor.
Konu pipiden nereye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…