Zevk suyu mu???belki boşalmıyordur öylesine bi zevk suyudur kendini nişanlısına saklıyordur
Ahahahaha :):):) Vallaha benıde ole bırı kendıme getırır:)Anaa eskisi de mi aynıydı. Aşkı meşki boşverin siz on kaplan gücünde bir sevgili bulun valla aşk acısı falan kalmaz ben diyeyim.
meniden önce gelen meziden kastediyorumZevk suyu mu???
2 bebeyle bizde pek o da yok zatenAjjssjjs hayır yani pipi de olmasa niye evli kalayım adamla.
Görülecek bir şey de olmayabilir benceAhahaha adama dokununca gidio pipinin halını hiç goremedım bıle :)
Bence boşalıodu nilanlısına boşalmayı nasıl saklıcak adam dokundum anda gidiomeniden önce gelen meziden kastediyorum
:):):)Olsun bebeler buyusun saglıkla dah renklı gunler olur:)2 bebeyle bizde pek o da yok zaten
Neyse ki varlığı yeter akshshsksksj
2 bebeyle bizde pek o da yok zaten
Neyse ki varlığı yeter akshshsksksj
Anlıyorum tabıkı kandırmıyorum sadece zafım var dıyorum.Kendinizi kandırıyorsunuz sizi kullanmış malesef ihtiyaci olduğunda gelmis hep sizinle eğlenmiş başkasıyla evleniyoranlamamış olamazsınız bence anlamak istemiyorsunuz
Babası bulmuş gorucu usuluBaskasina ne cesaret evlenme teklifi etsin o zaman bu adam bu iste bi gariplik var.
Bak şu anda ev rio karnavalı gibi benim küçük sıpa kalorifer kenarlarını söktü büyük sıcacık ayri triplerde benim gözüm kararmış durumda ama şu mesajını okudum hunharca gülüyorum cok iyi geldiAhshjs olsun pipi çınar ağacı gibidir, gölgesinde dinlenirsin seni korur kollar. Meyve vermese de olur, varlığı yeterajjsjnddjd.
Bak şu anda ev rio karnavalı gibi benim küçük sıpa kalorifer kenarlarını söktü büyük sıcacık ayri triplerde benim gözüm kararmış durumda ama şu mesajını okudum hunharca gülüyorum cok iyi geldi
Ah idrak, karnıma ağrı girdiAhshjs olsun pipi çınar ağacı gibidir, gölgesinde dinlenirsin seni korur kollar. Meyve vermese de olur, varlığı yeterajjsjnddjd.
Kesin fake çok acik konuşuyor yazanOlay başka yere geldi valla
Ahhh ahh bilmez miyim o kusmuk bekleme halini dün ayni durumdaydım inan 3.5 yasinda Allah canına sağlık versin idrak ama tükendim ciddi anlamda konu ile alakasi yok ama kk ya baktığımda kendim gibi birilerini görmek ya da arada böyle gülmek bile bana çok iyi geliyor.Benim sıpa da öksürmeye başladı;leğen, sıcak su, hazır çarşaf, ıslak mendil hazırlıkları tamam. Şüphesiz ki ilk kusmuk darbesi çok uzakta değil ahsjsjs. Sinirim bozuldu buraya sarayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?