"kinaver gözlü"

Bende sevmedigm insanlara gülemiyorum ve selam bile vermek gelmiyor icimden zoraki gulus yarim marhaba zorda kaldiysam. Sen gene yapiyorsun markete giderken arama olsun cocuk birakma olsun. Ben yapmam. Gercekten kiymet vermem lazim bunlari yapmam icin o insana

Çünkü baktim dedikodu yapiyorlar ya da anlatiyorlar seni birbirlerine hic hoslanmam
Sen gene iyi sayilirsin o zaman
Gecmis olsun

teyzeler melek gibi yıllardır bir kere üzmediler beni valla yaşıtlarımdan vefalılar

Kinaver kenafirin çoğulu falan mı?ben de insanlara gülmeyi değil domuşuk bakmayı severim. Niye güleyim? Çok mu komik yaşadığımız hayat. Çok mu iyi şeyler oluyor hayatımızda. Anca kendi Halime gülüyorum ben.

domuşuk bakmakkk?

Şu şartlar içinde kim ne kadar mutlu ki? Sorunlu evlilikler cinayetler hırsızlıklar işsizlik ekonomik sorunlar işi olanların sınırsız köle gibi çalıştırılmaları vs vs. Kim nasıl mutlu olsun ki?

Konu neydi?

Çünkü kimseye kimse karışamaz, kimseler gibi de olamaz hiç kimse. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Hepimiz biriz, birimiz de hepiz. Özgürlükler bakımından güleryüz gerekmese de bazen gerekebilir. Çünkü gerektiği zamanlar olabilir. Öyle olmasa bile öyle gibi olabilir bazı zamanlar. O kadar.

Gülümsemek ve günaydın demek...tiksinç bakışlarla etrafa bakmaktan çok daha düşük maliyetli değil mi sizce de?
Bacım mum ışığında şarap içip şiir okurken mi yazıyorsun buraya , bu nasıl cümle.Ayrıca kelimeleri yanlış kullanıyorsun, kıskanarak bakan insan gibi algılıyoruz bak.

Siyasetçi dinlemiş gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…