- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.381
herkesin sevgililer günü kutlu olsun canlar
kızlar dün benim msn ye biri baglandı ve ben SALAK onu kabul ettim ama birtane çocuk fotografı vardı benimde yegenlerim çok yurt dıdında falan bende dikkat etmeden onların biri diye kabul ettim megerse o manyakta sapıgın biriymiş ben salak eengellemeyide bilmiyom tam eşimin işten gelmesine yakın saatte bende kapatmayıp eşimi bekledim oda gelince tabi adama azına geleni anladınız benimki dururmu inanın adamın kendini degil anasını babasını bile buldu sinopluymuş adamı tlf aradı msn nerden aldıgını sordu tabi adamın bütün kimligini anlatınca ve polis oldugunu söyleyince adam öttü tabi bilin bakalım nerden almış KADINLAR KULUBÜ nden
canım geçmiş olsun ağzım açıkta kaldı.nasıl bulmuşki forumdan anlat arkadaşım.
canım gözünaydın.zorlu birdöenmdesin demek .ama olsun sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın gün hepsi unutulacak.kendine iyi bak. a.s.iyi akşamlar arkadaşlar biz bugün keseyi gördük ve 5 haftalık olmuş ama çok kötü geçyo hamileliğim aşırı kusma ve mide ağrısı var ayrıca serumla besleniyom..allah herkese hayırlı hamilelik versin amin zeynepcim senin nası gidiyo...
bu arada sağıcakla hamile kalabilsem 3 ay kafam klozetten çıkmasın, ilk hamileliğinde tek çatlak olmamış göbeğim çatır çatır çatlasın razıyım. yeter ki sağlıcakla gelsin.:ecrin_bebek:
arkadaşlar üye olmuş tabiki bizim profilimiz varya bilgiler ordan bulmuş manyak ama birdaha o asla yapamaz iyi dersini aldı çünkü eşimden nasıl özür diliyo manyak birde evli karısının resimlerini bile koymuş fesbuka ordan bile buldu eşim ...yani allahtan eşim bu konuda anlayışlıydı bana en ufak kızmadı arkadaşlar .....
kızlar dün benim msn ye biri baglandı ve ben SALAK onu kabul ettim ama birtane çocuk fotografı vardı benimde yegenlerim çok yurt dıdında falan bende dikkat etmeden onların biri diye kabul ettim megerse o manyakta sapıgın biriymiş ben salak eengellemeyide bilmiyom tam eşimin işten gelmesine yakın saatte bende kapatmayıp eşimi bekledim oda gelince tabi adama azına geleni anladınız benimki dururmu inanın adamın kendini degil anasını babasını bile buldu sinopluymuş adamı tlf aradı msn nerden aldıgını sordu tabi adamın bütün kimligini anlatınca ve polis oldugunu söyleyince adam öttü tabi bilin bakalım nerden almış KADINLAR KULUBÜ nden
kızlar herkese günaydın iyi pazarlar ben hala beklemedeyim ne gelen var ne giden bugün günümü geçeli 3. günüm ara ara adet sancıları vurup geçiyo akıntım çok arttı inşallah gelmezde bende burdan müjdeli haberleri verebilirim salıya kadar bekleyecem salı günü kan testi yaptıracam dua edin kızlar inşallah gelmez hiçte ümidim yok açıkcası sonra yıkılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
inanamıyorummmmmmm:1shok::1shok::1shok:
canım ya inşallah iyi haberler alıcaz senden ben inanaıyorum...ay vallahi içim bi hoş oldu...zeşişçim hamilesindir inşallah...hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?