- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.401
kızlar herkese günaydın iyi pazarlar ben hala beklemedeyim ne gelen var ne giden bugün günümü geçeli 3. günüm ara ara adet sancıları vurup geçiyo akıntım çok arttı inşallah gelmezde bende burdan müjdeli haberleri verebilirim salıya kadar bekleyecem salı günü kan testi yaptıracam dua edin kızlar inşallah gelmez hiçte ümidim yok açıkcası sonra yıkılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
delikafadulden:dance:Zelişimm canımm inşallahh güzell haberlerrr alıcazzz sendeeenn allahın izniyleee inşallahhhh..Heyecanlandımm hafta başı hemen gelsin:teytey::teytey:
canım, inşallah hayırlı haberi vericeksin bu ay.:1hug:
günaydın kızlarr..oğlumun heryeri kabardı şişti..herşey tamamdı bide alerji çıktı başımıza sormayın yaa..ya sabır Allah'ım ya sabır..geçen senede bu zmanlar böyle olmuştu..bu ara aburcuuburu sanki çok yedi sanırım ondan oldu..o zmanda böyle oldugunda hazır gıdadan olmuştur diye baya bir süre vermemiştim hazır gıda..ogün çok çozuttu aklımada geldi şişersin yine dedim geçti anne geçtiiiii öfff dedi bide..şurubunda son kullanma tarihi geçmiş veremedimde..çok kabarırsa acile bari götüreyim..
zelişim canım hakkında en hayırlısı olur inşallah canımmmmmmm...
gülesercim ne diyecegimi şaşırdım ama profildeki bilgiler gizli değil mi nasıl ulaşmış ki şaşırdım bende..
arkadaşlar üye olmuş tabiki bizim profilimiz varya bilgiler ordan bulmuş manyak ama birdaha o asla yapamaz iyi dersini aldı çünkü eşimden nasıl özür diliyo manyak birde evli karısının resimlerini bile koymuş fesbuka ordan bile buldu eşim ...yani allahtan eşim bu konuda anlayışlıydı bana en ufak kızmadı arkadaşlar .....
balcım canım çok sağol inşallah bende güzel haberler verebilirim sizlere düşük yapalı 2 ay oldu inşallah meleğim benimledir salı gününü iple çekiyorum balcım inşallah bu ay sendende müjdeli haberler alırız...
ahh zelişcim hadı insallahhamilesindir darısı basımıza bende salı doktora gıtcem nevar neyok baktırcam marta kedılerle baraber yavrulamaya insallah
[ı]zeliş canım hala kırmızılar yok dimi görünürde...bence hamilesin umarım yanılmıyorumdur canım...[/ı]
canım badem arkadaşımıza çok üzüldüm inan içim yandı.... Hala şoktayım... allahım hiçkimseye yaşatmasın böyle acı...
kızlar nasılsınız..ne haberler var diye merakla açtım neti..zelişcim inşallah hamilesindir canım...dualarımız seninle..öptüm canlarıııımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?