kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım, inşallah hayırlı haberi vericeksin bu ay.:1hug:

delikafadulden:dance:Zelişimm canımm inşallahh güzell haberlerrr alıcazzz sendeeenn allahın izniyleee inşallahhhh..Heyecanlandımm hafta başı hemen gelsin:teytey::teytey:

balcım canım çok sağol inşallah bende güzel haberler verebilirim sizlere düşük yapalı 2 ay oldu inşallah meleğim benimledir salı gününü iple çekiyorum balcım inşallah bu ay sendende müjdeli haberler alırız...

çok geçmiş olsun canım. çocuklara yeme dendiği zaman anlamıyorlar maalesef. sanki biz onlardan sakındığımız için söylüyormuşuz gibi geliyor onlara. benim oğlanda aynı. birşeyi fazla kaçırdığında oğlum yeme yeter dediğim zaman sanki çok kötü birşey demişim gibi geliyor ona. tekrar geçmiş olsun.a.s.

ben başıma gelen bu olaydan sonra böyle forumlarda açıkca adımı yazmayı, resim falan koymayı çok sakıncalı buluyorum.

ahh zelişcim hadı insallahhamilesindir darısı basımıza bende salı doktora gıtcem nevar neyok baktırcam marta kedılerle baraber yavrulamaya insallah

:sm_confused:Zelişim yine tutturamadım ben sanırımm 6 gün kaldıı ama hiç umudum yokk.Olsa hissederdim hiçbir belirtimde yokk...Klomenin işkencesi benle ne yapayım sağlık olsun allahım bır bıldıgı vardır .Sağlık olsun..mirmirmirmir

ahh zelişcim hadı insallahhamilesindir darısı basımıza bende salı doktora gıtcem nevar neyok baktırcam marta kedılerle baraber yavrulamaya insallah

aliye canım inşallah hamileyimdir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler evlatlar nasip eder inşallah

[ı]zeliş canım hala kırmızılar yok dimi görünürde...bence hamilesin umarım yanılmıyorumdur canım...[/ı]

hayır canım şu anda bişey yok hayırlısı inşallah dediğin gibi hamileyimdir canım bu arada sen niye kederli ruh halini koydum canım hayırdır bişey yok dimi

canım badem arkadaşımıza çok üzüldüm inan içim yandı.... Hala şoktayım... allahım hiçkimseye yaşatmasın böyle acı...

canım evet bende çok üzüldüm ona dün sabah aldım haberini bende şok oldum ama rabbimden gelene boynumuz kıldan ince inşallah rabbim tekrardan bir bebek nasip eder ona

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız..ne haberler var diye merakla açtım neti..zelişcim inşallah hamilesindir canım...dualarımız seninle..öptüm canlarıııımm..

kızlar nasılsınız..ne haberler var diye merakla açtım neti..zelişcim inşallah hamilesindir canım...dualarımız seninle..öptüm canlarıııımm..

inşallah canım sende hamilesindir bu arada sen daha adet olmadın dimi bir test yapsana ben yarın kan testine gidiyoum...

günaydın kızlar..yok zelişcim daha kırmızılardan haber yok..bi bakıyım belki bugün belki yarın yaptırırım...belki, beraber hamiş oluruz ..öptüm canlarım

tmm canım eşim gelsin bugün test yaptırayım..bu sefer kanda baktıracam..hayırlısı olsun..sonunda üzülmek varsa da yarı yolda kalmıycam...öptüm canlarım..

evet zelişcim ya kan diye niye diretiyosun varsa normal idrar testinde çıkar artık raebzeh seninde. valla nasıl bekliyosunuz hayret ben daha 26. gün başlıyodum yapmaya :) oncomed diye bir test var bak ondan bulursanız o daha erken gebelik testlerinden onla kesin çıkar.

handefe cim meraktan çatlıyom..ama sonucu negatif görmek beni yıkıyo..tabiki rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin..amiinn..hep idrarda baktırıyom belki de yine idrarda baksam iyi olacak..çünkü kanda baktırınca hemşire negatif deyince daha çok zoruma gidiyo..en iyisi idrar testi..öptüm canlarıımm..

handefe canım benim düşük yaptığım gebeliktede geç çıkmıştı idrarda o yüzden kanda baktırmak daha kesin diye düşünüyorum yarın ola hayrola....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…