- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.741
tamam o zaman kızlar cuma saat 11 de 2 rekat kılıp dua edelim...inşallah rabbim dualarımızı boş çevirmez...
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah razı olsun hepinizden şu zor zmanımda desteginizi esirgemediniz..namazımızı saat kaçta ne zman kılacagız anlamadım hepiniz ayrı ayrı yazmışsınız canlarım..
gülücük, sen fsh düşürmek için birşeyler yaptın mı? mesela ben ilk öğrendiğimde hemen hayıt suyuna başladım. iki ay sonra değerim düşmüştü. şimdide saraçoğlunun sitesinden aldığım birşey var.
fsh için; 1 tutam (2 yemek kaşığı dolusuI) testere dişli aslan pençesini 1 bardak klorsuz kaynamış suya atıp 6 dk. kaynatıp ılınınca içiyormuşsun. süresini bilmiyorum, sitesine bakıp söylerim. olmazsa sende bakabilirsin.
ben yarın soğan ve incir kürüne başlıycam. bunları bir kaç ay yapabiliyorsun zaten. ondan sonrada bunu denemeyi düşünüyorum.
canım şuan hiçbirşey yapmadım..sadece bu ay klomen kullandım ve cumada çatlama iğnemi vuruldum..1er gün arayla çalışmalara başladık..hayırlısı bakalım..canım benim fsh çok yüksek ve yumurtalarımda çok tembellik ve yaşlanma varmış..16 ya yakın düşünsene canım..dr.. elini çabuk tut istiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi..bu ay böyle geçsin bakalım..öbür aya gataya gidecem burada bize sadece orası yapıyor maalesefki..sanırım hepsinide devlatt karşılamıyormuş bayada külfetliymiş..:çok üzgünüm: hayırlısı olsun bakarsın bu ay hamiş kalırımda bunlara hiç gerek bile kalmaz..inşallahh Allahım hayırlısıyla sağlıklı ömürlü vede hayırlı bir ewladım daha olur..nasipimde varsa tez zamandan inşallah..:Saruboceq:
benide listeye eklermisiniz?bir kızım var kardes istiyorum.
günaydın kızlaaaaaarrrr.a.s...bugün öğretmenler günü wannababy canım senin ve KK daki bütün eğitimci öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.:1hug:a.s..rabbim nice hayırlı yıllar nasip etsin..göreviniz öyle kutsal bir görevki kıymetini bilin..benim eşimde öğretmen ve ben onada her zaman böyle söylüyorum ...o tatlı masum öğrenciler siz öğretmenlerin elinde şekillenecekler,sizleri örnek alıcaklar..tekrar en içten dileklerimle a.s.öğretmenler gününüz kutlu olsun.a.s...öptüm canlarımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?