- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.781
35 yaşında bir kadının hamile kalma olasılığı, uçak kazasında ölme olasılığından daha azmış, dedi kadının biri az önce dizinin birinde.
yandım ben ya!!:1shok::1shok:
günaydııınn..nasılsın gülücük canım..kızlar bu ara pek takılmıyolar herhalde..bi kaç gündür fazla yazı yazılmıyo..öptüm canlarım..
Selam kızlarrrr benim kırmızılara 2 gün kaldıı gelicek kesin biliyorum
geçmiş olsun zelişcim inşallah tez zamanda atlatır canım..gülücük canım geçmiş olsun nasıl oldu ağrıların azaldı mı biraz..öptüm kızlaaaarr.
canım ümitsiz olma inşallah hamilesindir ben senin birgün burdan hamileyim diye haykıracağına eminim rabbim inşallah fazla bekletmez.............a.s.
evet ya bizler kaldık buranın demir başı olduk valla buayda olmassa ben 20 aya giricem ama ne yapalım elden birşey gelmiyor allahtan birtane yavrularımız var onlara sarılıp şükredebiliyoruz allah acılarını göstermesin
kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.
kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?