kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

35 yaşında bir kadının hamile kalma olasılığı, uçak kazasında ölme olasılığından daha azmış, dedi kadının biri az önce dizinin birinde.

yandım ben ya!!:1shok::1shok:

onu söyleyen halt etmiş afedersiniz ama...bak canım ablamın eltisi 44 , teyze kızı 43 , yine başka teyze kızı 38 hepsi doğal yollarla hamile kaldılar...yani yaşı hiç takma...artık 45 e kadar yolu var...hatta dahada fazla...

evet zeliş erken yaptım testi şeytan dürtüyor işte canım neyaparsın işte kırmızılar gelmeden umutsuz olmayayım degilmi haklısın

günaydııınn..nasılsın gülücük canım..kızlar bu ara pek takılmıyolar herhalde..bi kaç gündür fazla yazı yazılmıyo..öptüm canlarım..

günaydııınn..nasılsın gülücük canım..kızlar bu ara pek takılmıyolar herhalde..bi kaç gündür fazla yazı yazılmıyo..öptüm canlarım..

saol canım iyiyim çok şükür..birde şu agrılarım kesilse dahada iyi olacaktım ama bunada şükür..yumurtalıklarım rahmim iğne yaptırdığımdan beri çok agrıyor..sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım ..bende seni çok öptüm..a.s.

slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyom hem internet sürekli gidip geliyo hem oğluşum idrar yollarını üşüttü onunla uğraşıyom..............

geçmiş olsun zelişcim inşallah tez zamanda atlatır canım..gülücük canım geçmiş olsun nasıl oldu ağrıların azaldı mı biraz..öptüm kızlaaaarr.

canım ümitsiz olma inşallah hamilesindir ben senin birgün burdan hamileyim diye haykıracağına eminim rabbim inşallah fazla bekletmez.............a.s.

Canım zelişimm :asigim:inşallah canım çok sağolasın.Biz eskiler nadirizz bir kaç kişi hamiş kalamadıkk :roflol:Ulaa herkeze hamiş bir biz kalamadık :roflol:

evet ya bizler kaldık buranın demir başı olduk valla buayda olmassa ben 20 aya giricem ama ne yapalım elden birşey gelmiyor allahtan birtane yavrularımız var onlara sarılıp şükredebiliyoruz allah acılarını göstermesin

ee kızlar ben napim peki ben 9 yıldır bekliyorum olmasını nasipsede önümüzdeki ay başlıyorum bebek çalışmalarına

:çok üzgünüm:senağlamaCanım benimde bu ay olmazsa 23.aya giricem :1no2:

kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.

amanin kızlar nereler gidelim ne yapalım bilmiyorumki yagmur yagmayınca yagmur duasına çıkarlar ya bizde toplanıp bebek duasımı yapsak ne

kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.

canım öyle söyleme demekki saglıklı bir gebelik degilmiş sen biraz dinlen kafanı toplamaya çalış kendini tekrar hazır hissettiginde yine hamile kalırsın umudumuzu tamamen kaybettigimiz an bizim bittigimiz andır allah sabır versin sana 3 ay sonra benim kızımda oldugu gibi birde bakmışsın melegin gelivermiş çekilen acılar unutulmaz ama allaha sıgın ve dua et canım tekrar geçmiş olsun

BTRKLC Canım benim inan çok üzüldüm.Rabbim yardımcın olsun.Rabbim hepimize bu zorlu bekleyişte sabır versin inşallahhh...

canım, çok üzüldüm. adını listede ilk gördüğümde kendim kalmış kadar sevinmiştim. herşeyin hayırlısı. napalım, bizde yeniden kalmak için tekrar tekrar uğraşır, Rabbim'e daha çok dua ederiz. sıkma canını, bak bana hep üzüldüğümle kaldım, 3 bebeğimide geri getiremedim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…