- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.761
kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 65.51 yani hamişliğim kesinleşti.Ama adetim4 gün geçti değer düşükmü sizce .sonucu eşim aldı doktor üç veya dört haftalıkda oolabilir demiş.anlamdım ben şimdi.bi bilen varsa yardımcı olurmusunuz.
kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 65.51 yani hamişliğim kesinleşti.Ama adetim4 gün geçti değer düşükmü sizce .sonucu eşim aldı doktor üç veya dört haftalıkda oolabilir demiş.anlamdım ben şimdi.bi bilen varsa yardımcı olurmusunuz.
canım bence değerin gayet güzel tebrik ederim...endişelenecek bişey yok merak etme canım...
günaydın kızlar ben test yaptım malesef negatif buayda olmadı yani anlayacagınız ama alıştım artık üzülmüyorum bile tamamen umudumu kaybetmek üzereyim
günaydın kızlar ben test yaptım malesef negatif buayda olmadı yani anlayacagınız ama alıştım artık üzülmüyorum bile tamamen umudumu kaybetmek üzereyim
canım adet gününmüydü yoksa erken mi yaptın yine testi? hem ne bu karamsarlık. burda pes etmesi gereken biri varsa oda benim. 3 kayıp, yüksek fsh, erken menapoz riski daha sayayım mı?:)) ama hala inatla Rabbim'e sığınıyorum. Rabbim nasip ederse olucak, olmazsada napalım, halimize çok şükür.:))
hayır adetime 6 gün var daha ama bekliyemedim işte gerçi çıkmamış candan ümit kesilmez misali bakalım kırmızı kartı görünce oyun dışı kalmadım henüz 6 gün var :Saruboceq:
35 yaşında bir kadının hamile kalma olasılığı, uçak kazasında ölme olasılığından daha azmış, dedi kadının biri az önce dizinin birinde.
yandım ben ya!!:1shok::1shok:
hayır adetime 6 gün var daha ama bekliyemedim işte gerçi çıkmamış candan ümit kesilmez misali bakalım kırmızı kartı görünce oyun dışı kalmadım henüz 6 gün var :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?