- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.841
günaydın canlarım hepinizin cuması mübarek olsun....saat 11 de herkes görev başına tamammı aksatanı yakarım ona göre :))))))))
az kaldıııı..hadi bakalım herkes hazırlansın..yaaa kızlar keşke diğer topiktekilerede haber verseydik..vicdanım rahat etmedi..göğüslerim hassaslaştı,sanki hafif bi ağrı giriyo bazen şiştiler iyice..sabahlarıda yataktan kalkarken acayip bi bel ağrısıyla uyanıyorum..sanırım benim adet gelmeye hazırlanıyo..hayırlısı bakalım..öptüm canlarım
ay balsurat canım benim eminim kendinde bal gibi tatlısın..ama şu resmi değiştir lütfen hemde neden depresyondayım diye yazmışsın..hadi canım sen önce resmi değiştir..ne demek katılamıyorum,yüreğin bizlerle ya bu önemli canım benim sende abdesy al güzelce aynı saatte seccadene otur ve duaya katıl canım..hadi hep beraber ...
gunaydin kizlar nolur bana bi cevap verin..gunum 1 gun gecti.once bi kimyasal dusuk oldu.ondaki belirtiler gogus sizlamasi ve kasik agrisiydi ama simdi boyle bisiler yok ve adet te yok.sorum 1.belirtilerle 2. deki belirtiler ayni mi olmali?lutfen cevap yazin kizlar,bekliyorum optum hepinizi
canım aynıda olabilir farklıda olabilir neden test alıp yapmıyosun canım için rahatlardı...
gunaydin kizlar nolur bana bi cevap verin..gunum 1 gun gecti.once bi kimyasal dusuk oldu.ondaki belirtiler gogus sizlamasi ve kasik agrisiydi ama simdi boyle bisiler yok ve adet te yok.sorum 1.belirtilerle 2. deki belirtiler ayni mi olmali?lutfen cevap yazin kizlar,bekliyorum op
canım bazen aynı olur bazen farklı bazende hiçbişey hissetmezsin bence sen test yap öğren bizede yaz bizde öğrenelim merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?