kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Allah kobul etsin kızlar kacgundur carsı pazar gezıyoruz cok yoruldum bayram alış verişi hersey nekadar pahalı bugun gec kalktım namaza yetiştim ama kaydirigubbakcemile5

Rabbim kabul etsin inşallahh..:Saruboceq::Saruboceq:Cumaları olabildiğimce okurum sizlerlede nasip oldu şükürler olsun..Hakkımızda hayırlısı ne ise o kızlar..a.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar allah hepinizin dualarını kabul etsin bende katılmak isterdim ama işteyim ve osaatte mümkün olmadı ama gönlüm hep sizinle ve sürekli allah tüm isteyenler verir inş. diye duamı esirgemedim. zeynepcim beni listeden silmişsin günüm 15 aralık ama belli olmuyo. Ayrıca ben bugün dr. a gittim yumurtaların mükemmel görünüyo dedi bir ay bekliyelim tüplerime bakacakmış bide eşindende bişeyler istiycem falan dedi.Hayırlısı artık ne yapalım hepinizin yazdıklarını ara okuyorum ama yazamıyorum her zaman allah hepimizi gönlüne göre verir inş. sizinle konuşunca rahatlıyorum çünkü bu konuyu başka hiç kimseyle paylaşmıyorum yani kimse bilmiyor böyle bi isteğim ve çalışmam olduğunu, söylemekte istemiyorum açıkçası çünkü ne kadar çok kişi bilirse o kadar konuşuluyo ve sorular hiç bitmiyo.Hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalın.....

canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun...sen bana muhtemel adet tarihini söylersen ben her zaman yazarım...ama malum bazı arkadaşlar bir kere uğrayıp tarih veriyolar bir dahada gözükmüyolar...bu yüzdende listemiz tarihi belli olmayanlarla uzayıp gidiyo...sen adet dönemlerinde bildirirsen bizim için yeterli olur canım....seni aramızda görmekten memnun oluruz...a.s.

yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
esrako...................................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
heja
sampuan
kaymaklım
handefe
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC

HAMİŞLER

sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

günaydııın kızzlaaarrr..ben bugün yokum kaynanama gidiyorum canlarııııımm...kendinize iyi bakın hafta sonu güzelce vakit geçirin...öptüm canlarım..

herkeze günaydın güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle sizi seviyorum kızlar

kızlar selam

bugun adetimin 21, gunu 10, gun catlatma ignesini olmustum ve dr um 10 gunsonra goruselim dedi bgugun gittim kanda gebelik testi yaptırmamı soyledi ve sonuç 10,81 cıktı, inanamadım yarım saat agladım hala da inanamıyorum yani dr gebelik baslamıs ptesi tekrarlayalım testi artarsa kesinlesmisolur dedi ama sevinemiyorum hala daha

canım hakkında hayırlısı insallah a.s.

ay esra canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bebeğin seninle şimdi ay çok güzel allah nazarlardan korusun inşallah

canım ya çok sevindim ay inşallah artacak...olmasa bu kadar çok çıkmazdı değerin...tebrikler canım benim....allah tamamına erdirir inşallah...

yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
heja
sampuan
kaymaklım
handefe
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC

HAMİŞLER

esrako BENCE KESİN HAMİLE
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım benim adet tearhi belirsiz biliyon :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…