- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.801
onu söyleyen halt etmiş afedersiniz ama...bak canım ablamın eltisi 44 , teyze kızı 43 , yine başka teyze kızı 38 hepsi doğal yollarla hamile kaldılar...yani yaşı hiç takma...artık 45 e kadar yolu var...hatta dahada fazla...
slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyom hem internet sürekli gidip geliyo hem oğluşum idrar yollarını üşüttü onunla uğraşıyom..............
kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.
Canım zelişimm :asigim:inşallah canım çok sağolasın.Biz eskiler nadirizz bir kaç kişi hamiş kalamadıkk :roflol:Ulaa herkeze hamiş bir biz kalamadık :roflol:
Canım zelişimm :asigim:inşallah canım çok sağolasın.Biz eskiler nadirizz bir kaç kişi hamiş kalamadıkk :roflol:Ulaa herkeze hamiş bir biz kalamadık :roflol:
Başağım işte senden duyduğum en güzel söz umutsuzluk görmek inan istemiyorum:1hug:evet ya bizler kaldık buranın demir başı olduk valla buayda olmassa ben 20 aya giricem ama ne yapalım elden birşey gelmiyor allahtan birtane yavrularımız var onlara sarılıp şükredebiliyoruz allah acılarını göstermesin
kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.
canım ya cok üzüldüm Allahım hayırlısını versin allahım yavruna uzun omurler versinkızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.
slm kızlar ben elhamdulıllah daha ıyıyım suanda baya toparlandım hatta sızlerden aldıgım gucle gıdıp doktorla konusup ıkıncı tup bebek denemem ıcın subata gun aldım fransada 3 ay beklemek gerekıyormus ıste bakalım baslıcaz hayırlısıyla bu ıgnelerden dolayı ben baya bı kılo almıstım sımdı subata kadar ıns su kıloları kaybetmeye calısıcam rabbım hakkımda hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcın amınnnn ıyıkı varsınız kızlar ıyıkı sızlerı tanımısım ınanın sızler olmasaydınız belkı bukadar hızlı toparlanamazdım hepınızden alah razı olsun evlatlarımızı bıze bagıslasın onlara uzun hayırlı omurler nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepınız allaha emanet oun optum
kızlar merhaba...kaymaklım kendini toparlayıp yeniden yoluna devam etmene çok sevindim...umarım bu sefer her şey daha güzel olur...
benimde oğluşum 1 haftadır hasta ateşler içinde yatıyo...onunla uğraşıyorum... her zaman giremiyorum o yüzden...kendinize iyi bakın...öptüm...
kızlar şuan okadar üzgünümki halbuki sevinmem gerekiyo annemlerdeyim şuan bir haber aldım abimin karısı korunmayı bırakmış ve hamile olduğu haberini aldım hemde ilk ay hamile kalmış bir yanım seviniyo çünkü yiğenim olacak bir yanım kan ağlıyo çok mutsuzum isyan etmek istemiyorum ama ağzım bazen saçma sapan laflar ediyo çok mutsuzum çok yalnızım
oy oyy kıyamam...yalnız değilsin ilk başta bunu bil..bak bizlerde aynı durumdayız..bende dün öyle bir ortamdaydım herkez 2ye hamileydi görsen amaaaaaaaaaa pes etmek yok sakın ha..hayırlısıyla Rabbim bizede nasip edecek inşallah..canımsın sakın ama sakın üzülmek pes etmek yok..dilinede hakim ol arkadaşımm.Allahın gücüne gider sakın ha..çok öpüyorum seni canım benimm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?