kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynep'cim, onların benim gibi erken menapoz riski yokmuştur. benim acelem hep ondan.senağlamasenağlama

kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.

canım beniiiimm..canın sağolsun..sen iyisin değil mi..önemli olan senin sağlıklı sıhhatli olman..moralini yüksek tut canım ..haaaa sakın bizlerdende hemen vazgeçme..bak sıkıntılar paylaşıldıkça azalır,sevinçler de paylaşıldıkça insana huzur verir..biz burada bi aile gibiyiz hepimiz abla kardeş olduk inanın benim bacım yok ama birçok ablam kız kardeşim oldu bu kulupte...neyse ..hadi hepinizi öptüm kızlar...:1hug:a.s.

Canım zelişimm :asigim:inşallah canım çok sağolasın.Biz eskiler nadirizz bir kaç kişi hamiş kalamadıkk :roflol:Ulaa herkeze hamiş bir biz kalamadık :roflol:

canı bence rabbim bizim sabrımızı deniyo bu dünya imtihan dünyası rabbim imtihan ediyo bizi bakarsın hepimiz aynı ay hamile kalıyoz ne güzel olurdu dimi rabbim duy sesimizi yarabbim.................:Saruboceq:

Canım zelişimm :asigim:inşallah canım çok sağolasın.Biz eskiler nadirizz bir kaç kişi hamiş kalamadıkk :roflol:Ulaa herkeze hamiş bir biz kalamadık :roflol:

Allahım sanada o günleri gösterecekkk görürsün bak canım..Bu kadar çok isteyen kimseyi geri çevirmiyor..yerimsenibenŞeniz
Başağım işte senden duyduğum en güzel söz umutsuzluk görmek inan istemiyorum:1hug:
kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın.

Canım kapatma sayfaları onu veren Rabbim devamınıda getirir..İnan vardır bu yaşadığında bir hayır geçen ay aynısını yaşadım hamile olduğumu öğrendim uzun süre kimseye birşey demedim dediğim gün hastalandım kimyasal gebelikmiş 1 gün boyunca ağladım..Ve durdum ne yapıyorum ben diye tekrar toparladım kendimi vardır Rabbimin bir bildiği dedim..:Saruboceq:

Lütfen umutsuzluğu üzerinizden kaldırın..Bir sürü hamilelik hikayesi var ve bebekler annelerinin mutlu günlerinde dünyaya gelmeyi seviyorlar..Bunu bilin içinizi huzurla doldurun:1hug:

canım benim allahtan hep hayırlısını istemek lazım ..demekki senin için hayırlısı böyleymiş tabiki kolay deil allahım sana dayanma gücü versin...bu kadar bekleyip isteyip sonra kaybetmek çok acıdır eminim.senağlama..umarım bu yaşadığın son acın olur ...meleğin bir gün annesine sıkı sıkı sarılıp gelicek inşallah...ne olur karamsarlığa kapılma...sıkıldıkça gel dertleşelim canım...acılar paylaştıkça azılır...güzel hemşerim benim...:teselli:

BTRKLC
canımm çok ama çok üzüldüm..İnşallah tekrardan Rabbim nasip eder..bu kez kucagınada alırsın inşallah..zeynepimin dediği gibi acılar paylaşınca azalır ne olur buraya gel bizi merakta bırakma canım benim..hem bak şu şekilde düşün..Rabbim vucüdümuzu o kadar güzel yaratmışki..eger sağlıksız veyaa farklı şekilde bir bebek olursa vucüt onu atıyormuş..demekki seninkide böyle birşeydi..herşeyde vardır bir hayır canım benim nasip değilmiş demekki..

slm kızlar ben elhamdulıllah daha ıyıyım suanda baya toparlandım hatta sızlerden aldıgım gucle gıdıp doktorla konusup ıkıncı tup bebek denemem ıcın subata gun aldım fransada 3 ay beklemek gerekıyormus ıste bakalım baslıcaz hayırlısıyla bu ıgnelerden dolayı ben baya bı kılo almıstım sımdı subata kadar ıns su kıloları kaybetmeye calısıcam rabbım hakkımda hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcın amınnnn ıyıkı varsınız kızlar ıyıkı sızlerı tanımısım ınanın sızler olmasaydınız belkı bukadar hızlı toparlanamazdım hepınızden alah razı olsun evlatlarımızı bıze bagıslasın onlara uzun hayırlı omurler nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepınız allaha emanet oun optum

canım çok sevindim pes etmemene tekrar deneme kararı almana. insallah bu sefer olacak.

btrklc sanada geçmis olsun basak ın dedigi gibi en geç uç ay sonra insalah tekrar glecek melegin .

zelis evet ya biz kidemli olduk lolo kadar olmasada benimde 15-16 ay oldu artık tam tamına saymaktan vazgectim ayları.

kızlar merhaba...kaymaklım kendini toparlayıp yeniden yoluna devam etmene çok sevindim...umarım bu sefer her şey daha güzel olur...
benimde oğluşum 1 haftadır hasta ateşler içinde yatıyo...onunla uğraşıyorum... her zaman giremiyorum o yüzden...kendinize iyi bakın...öptüm...

zeynepcim canım çok geçmiş olsun benim oğlumda rahatsız malesef idrar yollarını üşüttü onlar iyi olsuncanım yeterki başka bişey olmasın yarın cuma namaz işini yapıcaz dimi..a.s.

swağolun kızlar zaten çyle bir kısırdöngü ki içinden çıkamıyorum.bu umut anca menopoza giresem biter.halamın kızı 40 yaşında olmuştu.ikinci kez iki tane düşüğü olmuştu.hayırlısı ne diyelm.a.s.

zynp.ZEYNEP geçmiş olsun canım.a.s.Bende bugün doktora gittim ve tam 5 haftalık gebeyim.:CüvCüv:kan değerimde 4226 olmuş kesemizide gördük :teytey:.İki hafta sonra gidicem inşallah herhengi bi sorunum olmazsa hepinizi öptüm kızlar.Buarada kaç gündür ilk değere kafayı takmıştım ya bu gece rüyamda bu günkü kan değerimin aynısını gördüm .Kan tahlili kağıdını görünce hemen alıp baktım rüyamdakinin aynısı .Eşimede anlatmıştım oda şaşırdı görünce:kafamçokkarıştı.Bu da bu günün süprizi oldu a.s.

kızlar bugün yumurtlama günüm inşallah bu ay olur gerçi kist için ilaç kullanıyorum ama doktor bunun gebeliği önleyici etkisi yok demişti stresten yüzüm sivilce oldu

sakaleynmaster canım tebrikler..rabbbim hayırlı sorunsuz hamilelikler nasip etsin..zeynepcim ve zelişcim geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin tatlı delikanlılara..öpsün teyzeleriiii..olsun kızlar yavrularınız iyileşsinde sonra aramıza dönersiniz..yarın 11de hep beraber 2 rekat kılıyoruz..tamam mı kızlar..inşallah yönetimdekiler kızmaz..tamam bu yazım sondu..öptüm canlarım...

kızlar şuan okadar üzgünümki halbuki sevinmem gerekiyo annemlerdeyim şuan bir haber aldım abimin karısı korunmayı bırakmış ve hamile olduğu haberini aldım hemde ilk ay hamile kalmış bir yanım seviniyo çünkü yiğenim olacak bir yanım kan ağlıyo çok mutsuzum isyan etmek istemiyorum ama ağzım bazen saçma sapan laflar ediyo çok mutsuzum çok yalnızım

oy oyy kıyamam...yalnız değilsin ilk başta bunu bil..bak bizlerde aynı durumdayız..bende dün öyle bir ortamdaydım herkez 2ye hamileydi görsen amaaaaaaaaaa pes etmek yok sakın ha..hayırlısıyla Rabbim bizede nasip edecek inşallah..canımsın sakın ama sakın üzülmek pes etmek yok..dilinede hakim ol arkadaşımm.Allahın gücüne gider sakın ha..çok öpüyorum seni canım benimm:1hug:

canım çok sağol iyiki varsınız rabbime yalvarıyorum inşallah bizlerede sıra gelecek allahımın sonsuz büyüklüğü var bizide şereflendirecek inşallah çok sağol canım desteğin içina.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…