- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.821
zeynepcim canım çok geçmiş olsun benim oğlumda rahatsız malesef idrar yollarını üşüttü onlar iyi olsuncanım yeterki başka bişey olmasın yarın cuma namaz işini yapıcaz dimi..a.s.
sakaleynmaster canım tebrikler..rabbbim hayırlı sorunsuz hamilelikler nasip etsin..zeynepcim ve zelişcim geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin tatlı delikanlılara..öpsün teyzeleriiii..olsun kızlar yavrularınız iyileşsinde sonra aramıza dönersiniz..yarın 11de hep beraber 2 rekat kılıyoruz..tamam mı kızlar..inşallah yönetimdekiler kızmaz..tamam bu yazım sondu..öptüm canlarım...
zynp.ZEYNEP geçmiş olsun canım.a.s.Bende bugün doktora gittim ve tam 5 haftalık gebeyim.:CüvCüv:kan değerimde 4226 olmuş kesemizide gördük :teytey: .İki hafta sonra gidicem inşallah herhengi bi sorunum olmazsa hepinizi öptüm kızlar.Buarada kaç gündür ilk değere kafayı takmıştım ya bu gece rüyamda bu günkü kan değerimin aynısını gördüm .Kan tahlili kağıdını görünce hemen alıp baktım rüyamdakinin aynısı .Eşimede anlatmıştım oda şaşırdı görünce:kafamçokkarıştı.Bu da bu günün süprizi oldu
canım çok sevindim senin adına ne mutlu sana rüyalarına kadar malum olmuş...ben inanıyorum herşey yolunda gidecek...değerinde çok güzel ikiz olmasın sakın.:CüvCüv::CüvCüv:..
kızlar bugün yumurtlama günüm inşallah bu ay olur gerçi kist için ilaç kullanıyorum ama doktor bunun gebeliği önleyici etkisi yok demişti stresten yüzüm sivilce oldu
canım bugünleri iyi değerlendir streste yapma... bidahaki aya güzel haberlerini verirsin inşallah...
zeynepim canımm bugün adet oldum
kızlar şuan okadar üzgünümki halbuki sevinmem gerekiyo annemlerdeyim şuan bir haber aldım abimin karısı korunmayı bırakmış ve hamile olduğu haberini aldım hemde ilk ay hamile kalmış bir yanım seviniyo çünkü yiğenim olacak bir yanım kan ağlıyo çok mutsuzum isyan etmek istemiyorum ama ağzım bazen saçma sapan laflar ediyo çok mutsuzum çok yalnızım
insan ne kadar yakınıda olsa yinede içi cızz ediyo...daha bir umutsuzluğa kapılıyo...ama işte buna artık alışmamız lazım ben geçen ay nerden baksan öyle yakınımdan 10 tane hamile haberi almışımdır...bi ara iyicene bunalıma girdim ama çok şükür şimdi iyiyim takmamaya çalışıyorum...çok şükürki birer tane evladımız var...sende fazla düşünme canım..yeni hamilelerlede bir müddet aynı ortamda olmamaya çalış canım...durumu kabullenince hamilelerin muhabbetleri o kadarda koymuyo insana...a.s.
kızlaaaaarr amanıııııınnn benim adet tarihi yaklaşmış yaaaaa..neyse hayırlısı..inşallah yarın namazı kılıcaz rabbime dularımızı sunacaz..rabbim kabul eyler inşallah..bu arada kaç kişiyiz canlarım..zelişcim canım benim şeytan seni öyle düşündürüyo..bende kızıma hamile kalmadan önce benden bir ay önce düğünü olan arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim,nasıl içim içimi yemişti iyi hatırlıyorum..sonra kendi kendime dedimki bu benim için bi sınav o arkadaşımın iyiliğini istemeliyim ki rabbim banada versin..gerçekten öyle oldu.arkadaşımla ilgili kötü düşünceleri kafamdan attığım ilk ay hamile kaldım hemde dr un geç sonuç verebilir ümitlenmeyin dediği bir tedavide hamile kalmıştım.ben yengemle birlikte hamile kalmıştım.kızım 2,5 ay yeğenimden büyük..sen de hayırlı düşün bi bakarsın benim gibi süpriz şekilde hamile kalırsın,yengeni tutarsın arkadan..inşallaaahhh ...amiiinnn..
canım çok sağol iyiki varsınız rabbime yalvarıyorum inşallah bizlerede sıra gelecek allahımın sonsuz büyüklüğü var bizide şereflendirecek inşallah çok sağol canım desteğin içina.s.Şeniz
kızlar merhaba...kaymaklım kendini toparlayıp yeniden yoluna devam etmene çok sevindim...umarım bu sefer her şey daha güzel olur...
benimde oğluşum 1 haftadır hasta ateşler içinde yatıyo...onunla uğraşıyorum... her zaman giremiyorum o yüzden...kendinize iyi bakın...öptüm...
canım çok sevindim pes etmemene tekrar deneme kararı almana. insallah bu sefer olacak.
btrklc sanada geçmis olsun basak ın dedigi gibi en geç uç ay sonra insalah tekrar glecek melegin .
zelis evet ya biz kidemli olduk lolo kadar olmasada benimde 15-16 ay oldu artık tam tamına saymaktan vazgectim ayları.
kızlar şuan okadar üzgünümki halbuki sevinmem gerekiyo annemlerdeyim şuan bir haber aldım abimin karısı korunmayı bırakmış ve hamile olduğu haberini aldım hemde ilk ay hamile kalmış bir yanım seviniyo çünkü yiğenim olacak bir yanım kan ağlıyo çok mutsuzum isyan etmek istemiyorum ama ağzım bazen saçma sapan laflar ediyo çok mutsuzum çok yalnızım
çok geçmiş olsun zeynepcim oğluşuna dikkat et benimkide hala hasta bir türlü öksürüğünü geçiremedimcanım benim sende iyiki varsın..herkez kızıyor bana ne tüp bebeği diye..oğlun var işte yeter diyorlar..zaten arada kalmış ve bocalamış durumdayım..dahada kafamı karıştırıyorlar..inşallah Allahım şu aziz mubarek gün hürmetine hayırlısıyla sağlıklı ömürlü 1ewladım daha olur da bu ay hiçbişeye gerek kalmaz..Rabbim darda kalana acırmış banada bizlerede acı Allah'ım..başka sıgınacak kimsemiz yok ..aminnn:Saruboceq:
kızlar herkeze günaydın ve hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin..AMİN..
vede ben bu ay bebiş için doktora gitmeyi planlıyorum inşallah gene hayal kırıklığına uğramam hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?