- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.881
kızlar herkese günaydın ,akşam başıma gelen ilginç şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben namaz kıldığım için pamuk kullanıyorum akıntı çamaşırıma değmesin diye birden çok akıntı geldiğini hissettim öyle geldiki pamuktanda sızmıştı hemen tuvalete gittim pamuğa baktım çok açık pembe akıntı geldi adetime 5 gün var akşamdan beri ara ara geliyo sizce bu ne çok merak ediyorum....
yerlesme kanaması olabilir canım inşallah hamişsindir[/QUOTEay canım inşallah ağzından bal damlıyo ama ben pek ümitli değilim her ay hüsran yaşıyorum bekliycez görecez artık:dance:
canım benim adet tearhi belirsiz biliyon :çok üzgünüm:
kızlar herkese günaydın ,akşam başıma gelen ilginç şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben namaz kıldığım için pamuk kullanıyorum akıntı çamaşırıma değmesin diye birden çok akıntı geldiğini hissettim öyle geldiki pamuktanda sızmıştı hemen tuvalete gittim pamuğa baktım çok açık pembe akıntı geldi adetime 5 gün var akşamdan beri ara ara geliyo sizce bu ne çok merak ediyorum....
amanııııınnn zelişcim inşallaahh hamilesindir canım..bak inşallah yengeni yakalayacaksın arkadan...hadi bakalım hayırlısı..amiiiiinnn...günaydın kızlar
canım zelişimm bende bu ayyy müjdeyi vericeksinn bizee. O o kadar erken leke gelmeye başlamazzz.yerleşme kanamasıdırr ınsallahh 9 ay boyunca adet olmazsınn hihoyyyt
ay esra canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bebeğin seninle şimdi ay çok güzel allah nazarlardan korusun inşallah
esrako canım tebrikler allah kucagına almayı nasip etsin
canım yaa çok sevindim senin adına hayırlı olsun
zeynepcim yukardada yazdım zaten dr umgebelik baslamıs bakalımnasıl gidcek dedi
canım ya çok sevindim ay inşallah artacak...olmasa bu kadar çok çıkmazdı değerin...tebrikler canım benim....allah tamamına erdirir inşallah...
günaydın kızlarr..keyifli pazarlar herkeze..
esrakoo tebrikler canım..Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..darısıda hayırlısıyla bizlerin başına..inşallahhhh
esrako canım Tebriklerr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşallahhhh:dance::dance:
selam kızlar bende bebek isteyenlerdenim bakalım ne olacak bu ay ikinci olucak benim bir oğlum var allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin..
selam kızlar bende bebek isteyenlerdenim bakalım ne olacak bu ay ikinci olucak benim bir oğlum var allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?