kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlarr..keyifli pazarlar herkeze..
esrakoo tebrikler canım..Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..darısıda hayırlısıyla bizlerin başına..inşallahhhh

kızlar herkese günaydın ,akşam başıma gelen ilginç şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben namaz kıldığım için pamuk kullanıyorum akıntı çamaşırıma değmesin diye birden çok akıntı geldiğini hissettim öyle geldiki pamuktanda sızmıştı hemen tuvalete gittim pamuğa baktım çok açık pembe akıntı geldi adetime 5 gün var akşamdan beri ara ara geliyo sizce bu ne çok merak ediyorum....

yerlesme kanaması olabilir canım inşallah hamişsindir

esrako canım gerçi ilk ben tebrik etmiştim telefonda ama olsun burdanda edicem canım.dememişmiydim ben sana hamilesin diye.senin adına çok sevindim canım.umarım şöle nur topu gibi bir kızın olur.

amanııııınnn zelişcim inşallaahh hamilesindir canım..bak inşallah yengeni yakalayacaksın arkadan...hadi bakalım hayırlısı..amiiiiinnn...günaydın kızlar

canım benim adet tearhi belirsiz biliyon :çok üzgünüm:

ben seni biliyorum hayatım o yüzden listeden silmedim ...bir dahaki adetinde söylersin tarihini canım..:teselli:.

:sm_cool::sm_cool: hadi bakalım zelişçim umarım sendende güzel haberler alıcaz...ama kanaman sürekli devam ederse yarın bir kan testi yaptır...düşük felan olmasın diye tedbir alırsın canım....a.s.

zeynepcim inşallah canım ama ben ümitlenmek istemiyorum ama benimki kan gibi değil böyle normal akıntıyla birlikte çok açık pembe bir akıntı geldi şimdi yok kesildi ben günümü bekliycem inşallah müjdeli haberler verebilirim...

amanııııınnn zelişcim inşallaahh hamilesindir canım..bak inşallah yengeni yakalayacaksın arkadan...hadi bakalım hayırlısı..amiiiiinnn...günaydın kızlar

ah ebrucum inşallah yakalayabilirim yengemi hayırlısı ama ben ümitlenmiycem çünkü ne zaman ümitlendiysem hep adet olduma.s.

canım zelişimm bende bu ayyy müjdeyi vericeksinn bizee. O o kadar erken leke gelmeye başlamazzz.yerleşme kanamasıdırr ınsallahh 9 ay boyunca adet olmazsınn hihoyyyt

esrako canım Tebriklerr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşallahhhh:dance::dance:

canım zelişimm bende bu ayyy müjdeyi vericeksinn bizee. O o kadar erken leke gelmeye başlamazzz.yerleşme kanamasıdırr ınsallahh 9 ay boyunca adet olmazsınn hihoyyyt

balcım iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah dediğin gibi müjdeyi verebilirim ama pek ümidim yok hayırlısı neyse o olsun...
a.s.

zelişcim inşallah canım hamişsindir..kendine dikkat et bayram temizliğini felan fazla abartmadan yap olur mu canım..hadi bakalım hayırlısı diyelim öyle olsun canımmm çok öpüyorum seni..

ay esra canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bebeğin seninle şimdi ay çok güzel allah nazarlardan korusun inşallah

zeliscim insallah seninkide yerlesme kanamasıdır pembe diyorsun insallah oyledir birlikte seviniriz

esrako canım tebrikler allah kucagına almayı nasip etsin

canım yaa çok sevindim senin adına hayırlı olsun

basakcım lolo çok tesekkrur ederim darısı basınıza bu 16. ayımdı hala inanamıyorum yarın sabah tekrar kan vereceğim. bu sabah evde yapılan idrar testlerinden yaptımçok çok silik amakesinlikle var olan bircizgi belirdi aylardır bembeyaz olan yerde silikde olsa birseyler gormek inanılmazbir duygu allah çokbekletmeden sizlerede yasatsın insallah.

canım ya çok sevindim ay inşallah artacak...olmasa bu kadar çok çıkmazdı değerin...tebrikler canım benim....allah tamamına erdirir inşallah...
zeynepcim yukardada yazdım zaten dr umgebelik baslamıs bakalımnasıl gidcek dedi
sonuçta bukadar erken bakıldı allah korusun amaher aybir suru insan farkında bile olmadan bu sekil hamilekalıp adete kadar kaybetdih haberdarbile olmuyor hamile oldgunu oyuzden erken diye endise yada kesin değğil deyisim yoksa hamilelik var.
sabahki idrar testindede çıktı inanamadım daha 6-7 gun var adetime bugun 22, gunum sonuçta demekki olunca erkende olsa evdeki testlerde bile çıkabiliyormus

günaydın kızlarr..keyifli pazarlar herkeze..
esrakoo tebrikler canım..Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..darısıda hayırlısıyla bizlerin başına..inşallahhhh

esrako canım Tebriklerr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşallahhhh:dance::dance:

gulucuk balsurat çok tesekkur ederim sizlerede

selam kızlar bende bebek isteyenlerdenim bakalım ne olacak bu ay ikinci olucak benim bir oğlum var allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin..

yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
heja
sampuan
kaymaklım
handefe
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC

HAMİŞLER

esrako BENCE KESİN HAMİLE
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

selam kızlar bende bebek isteyenlerdenim bakalım ne olacak bu ay ikinci olucak benim bir oğlum var allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin..

canım aramıza hoşgeldin..a.s.esrako canım tebrikler rabbim hayırlı sağlöıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin,sonrada sağlıklı sıhhatli kucağına al bebişini inşallaaaahh..amiiiinnnöptüm canlarım..a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…