- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.901
esrako hayırlı olsun canım benimma.s.
kızlara herkese günaydın ben sabah erkenden kalktım kan testi verdim akşam 4 de alıcam sonucu hiç heyecanlı değilim biliyorum yok çıkacak eğer hemile çıkarsam benim için büyük şok olucak testi erken yaptırmamın nedeni bu açık pembe lekeden sonra akıntım çok sarı gelmeye başladı buda beni korkuttu o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir tedaviye erken başlarım diye düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun...
kızlara herkese günaydın ben sabah erkenden kalktım kan testi verdim akşam 4 de alıcam sonucu hiç heyecanlı değilim biliyorum yok çıkacak eğer hemile çıkarsam benim için büyük şok olucak testi erken yaptırmamın nedeni bu açık pembe lekeden sonra akıntım çok sarı gelmeye başladı buda beni korkuttu o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir tedaviye erken başlarım diye düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun...
Ya Bende Bişi yok bu ay ama ben biliyordum nerden biliyorsun sakın demeyin biliyorum işte:jeyyar::)Yanlış hesap kitap yapmışım kaydirigubbakcemile3Ama üzüldüm yazmayın çünkü ben üzgün değilim Hayırlısı herzamanki gibi olursa olur olmazsa olmaz vardır Rabbimin bir bildiği yerimseniben
Zeynep canım sizlerleyim fakat öteki aya tarih vermek istemiyorum Sebebi"Evle ilgili bir haber bekliyorum taşınabilirimde ,kalabilirimde riske atmak istemiyorum ama sürekli size bilgi veririm
Bu arada arkadaşlarımıda(esrako):1hug: tebrik ediyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
zeliss bende sonucumu en geç 4 gibi alacagım aynı anda guzel haberler veririz insalah
kızlar test sonucumu aldım malasef hamile değilim çok kötüyüm aslında ümitli değildim ama yinede kahroluyo insan olmadı olmıcak galiba üff ya niye sanki böyle oldu o gelen leke neydi neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?