kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım zeliş üzülme allah bilir işini hakkımıza ne zaman hayırlıysa o zaman olacaktır en güzeli böyle düşünmek rabbim vercekse tüm engellere rağmen verir yeterki istesin elbet seninde yüzün güler

zelişçim canım üzülme olurmu ... biliyorum sana ne kadar üzülme desekte sen üzülüyosun...aslında en güzeli kafayı takmadan , belirti aramadan sabırla beklemek ama malesef bunu pek başaramıyoruz...canım benim sağlığın olsun yeterki elbet bir gün gelecek meleğin....

zelişim üzülme vardır bir hayır dimi canım.vakti daha değilmiş.bak canım benim bile daha zamanım gelmemiş.:sm_confused:
yavrularımıza sarılalım iyiki varlar.ama inşallah rabbim tez zamanda kardişlerini gönderir.:teselli:

canım kaç gündür yoktun gerçekten , demek sebebi kesintiymiş...canım ben seni biliyorum listede hala ismin var...inşallah ilk aydan tekrar hamişler listesine geçersin tatlım....

canım bende ilk çatlatma iğnemi olduğumda karnımda yanma kasıklarda ağrı olmuştu...ama belkide sendeki hamileliktende olabilir...hakkında hayırlısı canım....

hayatım kendine çok dikkat et yorulma sık sık dinlen...önemli bişey deildir bencede o akıntı ama yinede tedbirli ol...artık hamilelerin çoğunda bu tür lekenmeler oluyo nedense....

idayrecim bak ne güzel kistin küçülmüş..inşallah tamamen yokolur gider...yumurtalar çatladıktan sonra sönerler ve içlerinde sıvı dolu kesecikler bırakırlar....bunlar yumurtanın artık çatladığını gösteriyo...hamilelik bu dönemde anlaşılmıyor malesef canım...o daha döllenecek rahime yerleşip kese olacakki ondan sonra ...inşallah döllenmiştir canım...a.s.

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız okadar değişik duygular içerisindeyim:çok üzgünüm: artık ümitlerim tükenmeye başladı ne yapayım bilemiyorum allahım halimizi görsün ama yılmıycam şeytanı sevindirmiycem sabırla bekliycem:a015:

zelişciim çok üzüldüm canım benima.s.::teselli:..demekki hakkında hayırlısı buymuş..hayırlısı olsun..sana birşey olmasın canım.:1hug:.rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin canım kendine iyi bak bitanem..sonra özelde görüşürüz..

afferim zelişçim sakın yılma şeytanı yenecez bir gün...bekliycez içinizde en çok bekleyen benim galiba tam 1,5 sene oldu...ama yılmadım a.s.

zelişimm canikom yola devam canımmm..inşallah en hayırlı zamanda bizimde tekrardan bebişlerimiz olacak..benim bile hala umudum var baksana..hayırlısı canım herşeyde vardır bir hayır sakın unutma ..üzülme diyemeyecegim insanız nihayetinde ..ama kendinide fazla yıpratma..bugün üzül ama yarın aslaaaaaaa okiş mi cicişim...

zeynepim kızz agzından bal damlıyor sankiii...inşallah canım benim..bak bugün 10 gün oldu iğne vurulalı hala agrım var..hele bugün benim afacan beni çok yordu..evi temizliyodum bende yapacam silecem dedi..içine batırma dedim ben yemek ısıtmaya gittim batırmış sıkmaya çalışıyor var gücüyle sonrada kova tepetaklak olmuş ..yatak odamın mobilyaları bazanın altı halılar hep ıslandı..akşama kadar onla uğraştım..dövmedim ama çok bagırdım..oda çok agladı anne ben sakarım diyor bide..sonrada pişman oldum bagırdığıma..temizlik bitti ama şuan öyle yorgun öyle agrım varki karnımda kasıklarımda..

çok sağol bitanem çok iyisin inşallah yarın daha iyi olurum.........a.s.

Zeliş canım üzülme ne olursun..Sizleri üzgün görmek hiç hoş gelmiyor bana..

Pazar günü gazetemi okurken bir sayfa tamamen bu konuyla ilgiliydi..Ve denilen rahmi olan her kadın doğum yapabilir yeterki doğru tedavi doğru zamanlama..

Ve ilave ediyorum bu doktorumuz 62 yaşında 2 bayanın doğumunu yaptırdı..Üstelik 2000 hastam 40 yaş üzeri ileri yaşlardaki bayanlar daha güzel çocuk bakabiliyor diyor..Hani nasıl çalışıyorken annemiz bize yardımcı oluyor bebeğimize bakıyor değilmi??Üstelik oldukça profesyonelce

Eminimki bebekler gelecek zamanlarını bekliyorlar ..Lütfen sizlerde emin olun a.s. a.s. a.s.

zeliscim uzuldum ya umudunu sakın yitirme
benim etrafımdaki insanlar bile sokta benden umudu iyice kesmislermis amabakiste oldu

benim tahlil sonucu sirketten tam çıkmadan once zar zor faks seklinde geldi yuregim duracaktı ve deger 49,64 e yukselmis. dr u aradım harika gidiyor dedi cuma tekrarlayalım dedi seyrine bakmakacısından
ne deolsa tektupum var allah korusun dikkatli davranmalıyım amaartık resmen hamileyim diyebilirim ben bile inanamıyorum
16. ayda oldu oglum ilk istedigim ay olmustu ve ben artıkmucuze bu benasla kalamıycam falan diye dusunmeye baslamıstım hiç belli olmuyor ve buis yine sivilcem cıktı atesim dusuk seyrediyor teksomut olay kan tahlili

esrakoo canım çokk sevindim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah..artık hamişsin kendini fazla yorma..hamişliğin keyfini çıkar arkadaşım..ohhh ne güzel bayramda karnında bebişinle beraber gezmelere gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…