- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.921
kaç gündür net bağlantım kesik bir türlü giremedim.( öncelikle herkese günaydın.
zeynep'cim, ben kürtaj sonrası hala adet bekliyorum ama cumartesi akıntım geldi. herhalde yumurtladım diye düşündüm. belirtiler o yöndeydi çünkü.:)) herhalde bayram sonrası gelir. ayrıca bildiririm..
selam kızlar..
çok garip birşey oluyor bende..hani iğneyi vurdurduğumdan beri çektiğim rahim ve karın agrılarım vardıya..yavaş yavaş azaldı şuan iyiyim ama..karnımda inanılmaz bir şişlik ve ara ara çok garip kasılmalar oluyor..hani hamişliğin ilk zamanlarında olduğu gibi bişey..iğne+ilaç beni çokmu umutlandırıyor acaba diyede düşünüyorum..sizlerdede varmı kızlar böyle birşey..Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah..
kızlar bugün doktor doktor gezdim tabi bi doktor bulabilsem hastane hastane desem dah iyi olacak.sabah kahverengi leke geldi.koçişle hemen doktora gittik ilk gittiğim yerde ultrason doktoru yok 4 de gelecekmiş.ikincide kadın doğum doktoru yok aciline gittik.üçüncüde doktor hiç yok orasıda etlik araştırma kadın doğum bölümü doktor öğleden sonra izinliymiş boşa beklemeyecmiş kimse .ve 4.sü bir tıp merkezi orda muayene olabildim.sorun yokmuş kese normal ve haftasına uyumlu bebişi görmek içinde haftası küçük .alttanda muayene etmedi doktor lekelenmden dolayı bakmayalım dedi.bu haftada tam artık nereye gideceğime karar verecektim gebelik takibi için .bu arada bunların hepsi bana yakındı hepsi kof çıktı.
slm kızlar esrako tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin hafta sonu doktora gittim kist için küçülme var dedi doktor 5 cm düşmüş 15 günde 2 cm düşmesi güzel dedi bende yumurtlama günüm 3 gün geçmişti doktor bana yumurtan çok güzel çatlamış içi sıvı dolu dedi sizce döllenme olsaydı doktor fark edermiydi merak ediyorum çünkü bir şey demedi
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız okadar değişik duygular içerisindeyim:çok üzgünüm: artık ümitlerim tükenmeye başladı ne yapayım bilemiyorum allahım halimizi görsün ama yılmıycam şeytanı sevindirmiycem sabırla bekliycem:a015:
zelişimm canikom yola devam canımmm..inşallah en hayırlı zamanda bizimde tekrardan bebişlerimiz olacak..benim bile hala umudum var baksana..hayırlısı canım herşeyde vardır bir hayır sakın unutma ..üzülme diyemeyecegim insanız nihayetinde ..ama kendinide fazla yıpratma..bugün üzül ama yarın aslaaaaaaa okiş mi cicişim...
kızlar test sonucumu aldım malasef hamile değilim çok kötüyüm aslında ümitli değildim ama yinede kahroluyo insan olmadı olmıcak galiba üff ya niye sanki böyle oldu o gelen leke neydi neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin
çok sağol bitanem çok iyisin inşallah yarın daha iyi olurum.........a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?