Kinimi yenemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu saatten sonra önemli olan koçan sana verdiği sözün arkasında duruyor mu ona bak. Annesi ile arasına mesafe koydu mu? Ana kuzularının annesi ile mesafeli olması zordur. Eğer koyduysa, seni ve çocuklarını annesine gitme konusunda zorlamıyorsa, ve annesi senin gönlün olmadan evine gwlemiyorsa ve eşin mesafeli davranıyorsa emin ol kazanan sensin. Kadın zaten yaptıklarının vebalini ödüyor. Düşünsene en başta oğlu ve yönettiği her şey yok oldu

Haklısınız ben de böyle düşünmek istiyorum, bir şekilde yaptıklarını ödesin istiyorum.Eşim cidden verdiği sözleri tuttu., ailesiyle çok mesafeli, beni git diye asla zorlamaz, kv de bu saatten sonra yine büyük konuşmak istemem ama normal şartlarda evime gelemez , lakin gördüğüm kadarıyla kadın bunları umursamıyor bile, ben de en çok buna şaşırıyorum, oğlunu seven bir insan bir parça olsun ben ne yaptım der oturur düşünür ama o sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, umurunda bile değil. ya da yansıtmıyor bilmiyorum.Böyle olunca ben de yaptı etti hiç bedel ödemeden öylece kapandı konu gibi hissediyorum.

Evet bazı insanların nasıl bu kadar vurdumduymaz olduklarını anlamak zor oluyor. Ama belki de onun içi içini kemiriyordur. Sadece size yansıtmak istemiyordur. Siz yine de sakin olun. Evinizin huzuru kaçarsa yine sevinen o olacak. Ben karışmadım yine huzursuzluk yarattı diyecek. Sizi çok iyi anlıyorum benzer bi KV de bende de var. Siz ne kadar mutlu olursanız o o kadar huzursuz olacak. Önemli olan eşinizin durumu kavramış olması.

Durumunuzu sıkıntınızı öyle içimde hissettim ki. İnsan ne diye evlenir ağrısız başına dünyakadar sorumluluk alır, hani Eş'im olsun yani eksik kalan parçalalarımı yerine koyan tamamlayan diğer yarım olsun diye evlenir.En zor zmanlarımda yanımızda olmayacklarsa niye varlar hayatımızda ?
Hamileliğim ve lohusalığım seninki kadar eziyetli olmasada kv ile ilgili çok sevimsiz hatırlar var benim beynimdede.ama özellikle hamileliğimde bana çok gözyaşları döktürdü..ve benim gözyaşlarımı benim eşim de hiç silmedi.yoksaydı tamamen .Hiç olmamış gibi davrandı göz göre göre hemde.

ben de insanım ya bende bi ana evladıyım diye feryad edesim gelirdi hamileyken ve lohusayken.Eşimse bu süreçte tamamen gereksiz böyle varlığı yokluğu belli olmayan hiç olmasa da olur denilebilecek öylesine biriydi hayatımda.

Bi arkadaş demişya merhamet sonradan kazanılmaz diye sonun akadar katılıyorum.O gün ne ise bana karşı nasıl vurdumduymaz sa yine okadar vurdumduymaz benim eşim.İlk Zor zmanınzıda ama sizi yine kimsesiz bırakmasınlar da..

İkisininde yaptıklarını zerre kadar unutmadım,içimde onlarla yaşıyorum bende.Sen yine sadece kv kinlenmişsin birde eşine karşı kinlenen içinden çıkmayan yaraları olan ne kadınlar var arkadaşım.ben mesela...
Allah düşüncelerimize selamet versin zihnimize mukayet olabilmeyi göstersin bize ama unutmak çok çok çok zor ....

Bazı insanlar seni önce delirtir sonraa aa sen zaten deliydin derler...bu fırsatı kv verme derim ben. Ben olmasam da geçinemiyorlar bak sorunlu olan gelin kendisi imajı yaratamasın milletin kafasında

kinciyiz biraz sanırım gerçi yaşayan bilir derler. yaşamadığım için kolay gelebilir. ama eşin pişman olmuş. yani sorunları tekrar hatırlatmanın anlamı yok canım

Bende senin gibiyim maalesef icim bi sogudu mu bir daha eski haline gelmiyor. Haksizliklari unutamiyorum. Istedigi kadar iyi olsun karsi taraf en ufak hosuma gitmeyen birsey yapsa hemen ona odaklanip gecmisi hatirliyorum. Birde kadinlarin lohusalik doneminde yasadiklari hic unutulmuyor. Hakkinda hayirlisi olsun, umarim duzelir araniz.

Lohusalık insanın kendini en zayıf hissettiği zamanlardan biri, hamilelikte öyle, bu dönemde yapılanlar bir türlü unutulmuyor galiba.İnsan güven duygusunu yitiriyor çünkü.Başıma bir şey gelsenin fragmanını izletiyorlar.size de çok geçmiş olsun.Bununla yaşamak zorundayız sanırım.

kinciyiz biraz sanırım gerçi yaşayan bilir derler. yaşamadığım için kolay gelebilir. ama eşin pişman olmuş. yani sorunları tekrar hatırlatmanın anlamı yok canım
Çocuğunuz var mı bilmiyorum, ya da nasıl bir doğum ve lohusalık geçirdiniz.Ama inanın kinci olmakla bir ilgisi yok, eşimin ayağı kırık olduğu için ben suyum gelince ambulans çağırıp tek başıma gittim hastaneye hastanede yanımda kimse kalmadı, üçüncü sezeryanımdı bu yüzden doktorlar riskli olduğunu geç iyileşeceğimi söylüyorlardı, üstelik ameliyatta baya kan kaybetmiştim.Bu psikolojinin ve fiziksel yaranın üstüne eve gidince yataksız bir şekilde kendimi mutfakta yemek yapar sürekli koşturur ve kv nin isteklerine koşar bulunca çok içerledim.Sanki evin sığıntısı doğum yapmış gibi hissettim kendimi.Daha iki günlük ameliyatlıyken hem ayağı kırık eşime hem iki yaşına bile girmemiş bebeğime hem yeni doğurduğum bebeğime bakmak zorunda olmam yetmiyor gibi bir de yardım için geldiğini sandığım kv ye bakmak zorunda kaldım.Eşim de sadece olanları izleyince içimde bir şeyler koptu gitti.Şimdi korkarak yaşıyorum, yarın başıma bir şey gelirse halim ne olur diye.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için evet insanın en yardıma muhtaç zamanında yapılanlar gerçekten unutulmuyor.o açılan yara bir daha kapanmıyor galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…