- 20 Aralık 2017
- 9.850
- 32.144
- 548
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
Ayıptır sorması evi ne kadara almıştıniz?Ben İstabul dayım. Sanırım burada o fiyata ancak kulübe verirler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıptır sorması evi ne kadara almıştıniz?Ben İstabul dayım. Sanırım burada o fiyata ancak kulübe verirler.
3 ay önce 211 bin.Ayıptır sorması evi ne kadara almıştıniz?
Ayda 1500/2000 arası kira ödemesi olan bir evin satış değeri yerine göre 380.000/500.000 TL aralığında dir. Kira öder gibi evi al 10 yılda da ode diyen arkadaşlarım 7/8 sene önce ki ev fiyatına göre odeme planlarının oluşturulduğunu unutmasinlar.Su an aynı evi almaya kalksalar ödemeleri bambaşka olacak ve evin en az yüzde 25 ini de pesinat olarak istiyor bankalar
Esinizin bütçesine göre değişir tabi. Normal şartlarda göre biraz pahalı geldi bana 3bin civarı maaşı olan bir insan bile kesinlikle bu kirayı karsilayamaz. Esinizinde 5 binden aşağı almaması lazım ?hanımlar merhabalar. Bu yaza düğünüm var allah kısmet ederse evim de kira olacak fakat düşündüğümüz evin kirası 1100 ve 115 de aidat olacak. Yani bu çok mu fazla acaba diye düşünürken bulduk kendimizi birde kirada oturanların veya aranızda kiraya veren ev sahipleri varsa onların da fikirlerini almak isterim siz aylık ne kadar ödüyorsunuz ?
Evin durumunu soracak olursanız gayet nezih bir site içersinde temiz ve günümüze göre gayet geniş ferah kullanışlı bir ev. Sizce çok mu bu kira ?
Kafamda şekillenmeye başladı bazı şeyler çok teşekkür ediyorum hepinize :)İzmirde orta halli bi mahallede 1000 lira kira + 30 lira aidata oturuyoruz biz.15 yıllık bina ve mutfak balkonu yok.
Sen hesap et artık.
Bence çok değil kiranız gayet makul.
Hayırlı yuvalarınız olsun , huzurla oturun inşallah.
Evet dogru pesinat lazim. Ama yinede kiraya yuksek bir butce ayirmaktansa daha dusuk butceli bir ev kiralanip,pesinat bikriktirilmeye calisilmali.Mesela diyelim ki 3+1 1500 tl, onun yerine 900-1000 tl ye 2+1 dusunulebilir. Ve bu 500-600 tl kenara atilabilir.İşte en başta peşinat yoksa?
Ben de ayda 2000 verebilirim krediye ama almak istediğimde Elimde en az 50000 peşin istiyolar
Bende de o para yok![]()
Semtine göre değişir güzelyalı taraflarındaysa filan güzel olur. Bir de imkanları kullanıp değerlendirecekseniz avantajlı tabi. Ama 1 öğretmen maaşıyla değil de siz de çalışsanız daha rahat edersiniz.Adana da yaşıyorum
Site yerine apartman dairesinde oturun tabi çok bu para çocuğunuz olduğunda para nasıl yetcekhanımlar merhabalar. Bu yaza düğünüm var allah kısmet ederse evim de kira olacak fakat düşündüğümüz evin kirası 1100 ve 115 de aidat olacak. Yani bu çok mu fazla acaba diye düşünürken bulduk kendimizi birde kirada oturanların veya aranızda kiraya veren ev sahipleri varsa onların da fikirlerini almak isterim siz aylık ne kadar ödüyorsunuz ?
Evin durumunu soracak olursanız gayet nezih bir site içersinde temiz ve günümüze göre gayet geniş ferah kullanışlı bir ev. Sizce çok mu bu kira ?