Kira ya cıkmalıyim?

Tansu tanyeli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
555
684
53
31
Kızlar k.pederimin evinde oturuyoruz kira felan vermiyoruz çok şükür . Ama evde hiç huzurlu değilim çok şükür başımızı sokacak evimiz var ama mutlu değilim ev çok eski zamanda yapılmış 20 senelik belkide 80 metrekare bebekle sığamıyoruz içine mutfağımda 1 adımlık yer var en kötüsü tuvaletle mutfak iç içe . Yapamıyorum 8 aylık bebegim var çalışyorum eşimde çalışıyor borcumuz yok çok şükür ama eşim evim varken kiraya çıkasım gelmiyor diyor. Bilmiyorum belkide sukretmiyorum ama Mutlu hissetmediğim bir alanda kendimi huzurluda hissetmiyorum siz bu durumda ne yapardınız merak ediyorum

Bence çıkma orayı kendine uygun hale getirebilirsin.

Ev alacak gücünüz varsa kredi çekip ev alın yoksa kiraya çıkın. Istediginiz ev yeni ve büyük olsun istiyorsaniz en kotu 1000 tlden baslar tuttugunuz semte gore 2 bin 3 bin vs tutabilir ev sahibini zengin etmektense ev satın alırdım yerinizde olsam.

Aslında gücümüz o kadar Yok ama birazda cesaret gerektiriyor ve kiraya verirsek miras evi olduğu için bize hak düşmüyor sadece

Tuvaletle mutfak nasil ic içe ki ?valla dertlenmek haklısın bebegin eşyaları çok yer kaplıyor. Maddi olarak çok zorlanmayacaksaniz kiraya çıkın.
Bi de deprem bölgesinde ülkemiz maalesef çok eski evler bu yüzden benim de içime sinmiyor

Taşının derim

80m2 3 kişi için çok az. Mutfaklar tuvaletin dip dibe olması zaten mide bulandırıcı.
Hergun devamlı temizlik yapıoruz ben yoksam eşim eşim olmasa ben ama dediginiz gibi yani her ne olursa olsun mide bulandırıcı bunu eşimde onaylıyor ama ne dediysem tam olarak ikna edemedim

Ahh canım sorma mutfağın için de 1 kapı olduğunu düşün oda tuvalete ve banyoya çıkıyor evet büyütmek değiştirmek istedik çok ama kolonlu bir ev olduğu için olmadı hiç bir usta kabul etmedi bende etmedim tabiki ama eşim durdukyere masraf diyor kiraya bakmıyor gibi birsey

hangi şehirdesiniz ? istanbulda 1+1 ler bile çok pahalı şu zamanda. ondan sordum.
ev madem miras o zaman içini yaptırıp masraf etmek saçma. fakat satılırsa size düşen pay ile ev almanıza katkı olabilir. bunu aileye söyleseniz ne derler ?

O kapıyı iptal edip tuvalete başka kapı açtırmayı düşünmüşsünüzdür sanırım. Sığma konusu için gömme dolap yaptırmanızı tavsiye ederim.

Gerçekten çok sağlıksız bebek emekleyince mutfaktan tuvalete mi gidecek? Evi sattirip payınız varsa alıp yeni ev bakin (kira istemiyorsa).
Faizler yüksek oldugu için ev alıp satmak için de zor bir dönem...su var ki bebek büyüdükçe anlattığınız durum daha da sıkıntı olacak zaten eninde sonunda evi satmak ya da değiştirmek durumunda kalacaksınız.

Yok canm izmirdeyim ve bulunduğum yerde en lux yer 1500 yani öyle merkez gibi biryerde oturmuyorum bu konuyu açtığımız zaman " Ben daha ölmeden miras mi düşünüyorsunuz " diyor

O kapıyı iptal edip tuvalete başka kapı açtırmayı düşünmüşsünüzdür sanırım. Sığma konusu için gömme dolap yaptırmanızı tavsiye ederim.
Evet canım ama başka yerden kapı açılması mümkün değil ustalarla konuştuk devamlı inanın çok zorlaniyorum yani eşim de öyle gömme dolabimiz var evet ama sıkış tepisis evin içinde yatak dolap komodin sadece adım atabilcegin küçük bir alan var

Yok canm izmirdeyim ve bulunduğum yerde en lux yer 1500 yani öyle merkez gibi biryerde oturmuyorum bu konuyu açtığımız zaman " Ben daha ölmeden miras mi düşünüyorsunuz " diyor

e şu an miras evi değil ki orası. miras diye kira düşmez dediğiniz için kp öldüde siz de kardeşler vs anlayış gösterdi oturuyorsunuz sandım.
o zaman evi bize ayırdığına göre kirası ile başka yere geçelim sığamıyoruz demeniz de abes birşey olmaz.
ama satalım derseniz tabi ki adam tepki verir.

Evet farkındayız bu durumun zaten bende kara kara onu dusunuyorum bazen uyku uyuymıyorum ama eşim bu konuda çok katı ikna edemiyorum zaten ev miras evi oldugu icin bugun dursak belki yarin duramicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…