Kira ya cıkmalıyim?

Haklisiniz durumunuz varken bunu neden cekesiniz? Kari koca calisiyorsunuz ne için? Bugünden keyif alalim. Yarindan daha değerli.

Hani lira ödememek için eş ailesinin yanına çıkan yeni evliler olur ya sizin durumda aynı ona benzer. Kira ödememek için huzur bulamadığın bir evdesin. Ya bi daha mı gelicez dünyaya. Eşine rest çek, artık bıktım yapamıyorum bu evde diye. Ona mühlet tani, atıyorum en fazla 6 ay daha dururum bu evde sonra çıkarım yeter artık gibisinden. Tabi kirayı kariılayamayacak kadar maddi durumumuz kötü ise o başka. O zaman el mahkum kalacaksın orda

80 m2 normal aslında, siz sanki 50 m2den bahsediyorsunuz. Kaç odası var evin?

Peki kira ödemeyi anlamsız buluyor ama kira bedelini yada daha fazlasını biriktirmeye çalışıyor mu?Gelir ve giderinizi bilemiyorum ancak kira giderini kolay karşılayabilecek durumdamısınız?birde daha önce kirada oturmamış insanlar için kira fikri korkutucu gelebiliyor.Birikim yapıp kendi evinizi alma fikriniz oldumu hiç?

Tuvaleti ayırmanız mumkun mu peki.ya da küçük oda varsa orayı mutfak yapın kiraya çıkmayın birikim yapın her ay farzedinki kiradasiniz. Düzenli bin lira kenara koyun evinizin peşinatı olur hiç değilse.

80 m2 normal aslında, siz sanki 50 m2den bahsediyorsunuz. Kaç odası var evin?
Canım 2 oda bir mutfak var ve odalar küçücük koridor yok direk salona giriyorsun yatak odasi mutfak var ,mutfagin icinden banyo tuvalete gidiosun
Bizimkiside o mesele işte. Çok şükür maddi durumumuz iyi ikimizde çalışıyoruz ama pintilik oldumu böyle oluomus galiba

Tuvaleti ayırmanız mumkun mu peki.ya da küçük oda varsa orayı mutfak yapın kiraya çıkmayın birikim yapın her ay farzedinki kiradasiniz. Düzenli bin lira kenara koyun evinizin peşinatı olur hiç değilse.
Canim çok fazla usta soktuk ama mümkün değil zaten mutfağı değişsek orası salon olcak salondan tuvalete gidiceksin öyle düşün

Olsun hepinizin hakkı var, hakkınızı yedirmeyin diye basla
Eşimle dun konuştum gece ağladım yani işi annemin evine gitmeye kadar getirdim şu kış çıksın bakarız dedi birde burdaki mesajları tek tek gösterdim bak dedim benimle aynı fikirde tanimadigimz insanlar bile biraz ikna ettim gibi yani ıyiki yazmışım buraya bana bi cesaret geldi

Öyleyse sıkıntı cidden.kirayi karşılayabilecek durumunuz varsa kocanızı ikna etmeye bakın
her fırsatı kollayin her an soyliyin misafir geldiğinde utanıyorum diyin mutfaktan tuvalete girdiklerin de hatta cevrenuzi de orgutleyin organize olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…