- 29 Haziran 2022
- 2.759
- 1.361
- 63
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Maalesef başka şehir seçeneğimiz yok. Sadexe şöyle yapabiliriz ilçede yaşayıp , eşim gidiş geliş yapabilir. İlçede daha uygun çünkü. Ama buncs yola mahkum etmek mantıklı mı bilmiyorum e*1+1almaya calisin sonra buyutursunuz zamanla
*Buyuk sehirde oturmayin daha uygun sehirde oturun imkani varsa
*Uygun semtleri iyice gezin mutlaka icinize sinen yer olur
Butun olumsuzluklari saymissiniz cevaplarida kendiniz vermissiniz cok secenek yok gibi
İstanbul10 bin kira çok fazla, hangi şehirdesiniz?
Haklısınız onlara da bakıyoruz ama cidden ben de şoklar içerisinde bakıyorum. Fiyatlar ne ara böyle oldu bende bakarken şok oluyorum 5 bin olan evler bildiğin bodrum katları dökülen evler. Ya da ben denk gelemedim henüzEve 21k giriyorsa 10ksını kiraya vermezdim ben. 4-7k arası evlere bakmanızı öneriyorum. Daha faturası gezmesi yemesi içmesi var.
Benim değil ben memurum tayin şsteyeceğim ama ilçeye de isteyebilirimMesafe cok degilse oda olabilir hem daha az paraniz gider sizin isiniz ilcedemi
Yaa500 bin peşinat varsa küçük de olsa bir ev almanızı öneririm. Oturmasanız bile kiraya verin kira evin borcunu ödesin. Zaten zamanla büyütülür ama oturmak istediğiniz gibi bir daire almayı beklerseniz daha çok bekleyebilirsiniz bizim öyle oldu çünkü
Hangi ilçelerden bakıyorsunuz? İstediğiniz yaka ve ilçeleri söyleyin illa bir öneri gelirHaklısınız onlara da bakıyoruz ama cidden ben de şoklar içerisinde bakıyorum. Fiyatlar ne ara böyle oldu bende bakarken şok oluyorum 5 bin olan evler bildiğin bodrum katları dökülen evler. Ya da ben denk gelemedim henüz
Okuyup, atanıp,Akşama kadar çalışıp kötü bir evde oturmak zoruma gidiyor. Aynı şekilde kazandığım tüm parayı kiraya vermekte zoruma gidiyorBu durumda semtten fedakarlık yapmak zorundasınız. 1 maaşı komple kiraya vermek çok mantıksız.
Aslında ilçe önemli değil şehiriçindeki yolu bir şekilde çekeriz . Güvenli bir yer olması önceliğimiz .Hangi ilçelerden bakıyorsunuz? İstediğiniz yaka ve ilçeleri söyleyin illa bir öneri gelir
Maalesef başka şehir seçeneğimiz yok. Sadexe şöyle yapabiliriz ilçede yaşayıp , eşim gidiş geliş yapabilir. İlçede daha uygun çünkü. Ama buncs yola mahkum etmek mantıklı mı bilmiyorum e
O zaman ilçeden 1+1 ev almanız mantıklı bu şartlarda. İleride duruma göre satıp daha büyük bir ev alırsınız. Maddi sıkıntı çekmektense yol sıkıntısı daha makul.İstanbul
Nasıl önemli değil? Sizin iş beylikdüzünde ise burdan biri tuzla derse yol önemsiz mi diyeceksinizAslında ilçe önemli değil şehiriçindeki yolu bir şekilde çekeriz . Güvenli bir yer olması önceliğimiz .
O da vR haklısınızNasıl önemli değil? Sizin iş beylikdüzünde ise burdan biri tuzla derse yol önemsiz mi diyeceksinizneyse madem önemsiz Pendik taraflarına bakın site içerisinde evler var fiyatlar da nispeten iyi 5-8k arası bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?