Kiraci olmak

Asırı üzücü bir durum. Bir kira 3500 lira ise. Ailede iki kisi calisiyorsa bile bir maas nerdeyse komple sadece kiraya gidiyor. Asgari ücret aliniyorsa bir maasdan daha fazlasi. Bizimde Türkiyede kiracilarimiz var, ama gidip birden 900 lira ayni yer icin daha fazla istemekten Allahtan korkarim.

Cok uzucu bi durum gercektende
Allah yardimcilari olsun

Kontrat süresi Ocak ta btiyor kiramiz şuan 1600 paşa efendi 2500 yapmak istiyor

Yapamaz net söyleyebilirim. Ama ocakta bitiyorsa şimdi ihtar çekerse 1 yıl dolmadan o zaman çıkartabilir. Satarsa da yeni alan ev sahibi ihtarla 6 ay sonra çıkartabilir onun dışında ev kirasını kafasına göre artıramaz 5 yıl dolmadan

Evi satmak gibi niyeti yok eminim de olta atıyor işte y.vşak mal benim istedğim zammi yaparım diyr paşa

Evi satmak gibi niyeti yok eminim de olta atıyor işte y.vşak mal benim istedğim zammi yaparım diyr paşa
zam yapmak istemeye hakkı yok tefe tüfe harici orda haklısınız da o küfür nedir yahuu.kimseye böyle hakaret etme hakkınız yok

Eşimin maddi normalde 5000 TL vergi kesintisi var diye 4300 alıyor dün yeni kiralık ev tuttuk aylik 4000 TL ye şuan öyle bir durumdayım ki kimse beni anlayamaz..
İzmir de böyle .
Bizde 3000 az ödemedik 2+1 eve İzmir'deyiz biz de.
Siz çalışmıyor musunuz neyle gecineceksiniz ?

Valla 3 senedir bu adamdan çektiğimizi bilseniz az bile ona
işte 3 sene çekeceğinize gerekirse daha eski daha küçük ama huzurla oturabileceğiniz bir yere taşınacaktınız.kendim hem kiracıyım hem de kiracılarım var.bazen evsahibi haklı bazen kiracı haklı olabiliyor.umarım bu durumu tez zamanda çözersiniz.zaten sizi çıkaramaz evden fazla zam da yapamaz konuşur durur

İzmir de böyle .
Bizde 3000 az ödemedik 2+1 eve İzmir'deyiz biz de.
Siz çalışmıyor musunuz neyle gecineceksiniz ?
Hamileyim canım calismayi bıraktım eşim ek işte yapiyor yaz sezonunda yılbaşından sonra veya vergi kesintisikalkıyor zam da gelic k ortalama 6000.. 6300arasi maaşı olacak yarın dan itibaren toparlanmaya başlayacağım hafta sonu tasinacagiz Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı şaşırdık bizde bilmiyoruz

Bebek yeni bir ev yuksek kira .6000 maaş
Taşınma masrafı
Aman Allahım ya
Allah yardımcınız olsun kanım dondu dusununce

Oturduğum ev 70 metrekare bile yok zaten şu dönemde ha diyince de çikamam yani ben de evimi satmadan önce kiraya vemiştim hiç bir sene hatırlamiyorum zam yapmak icin aradiğimizi kiraci arardı
Insanlik denen bisey yok bu tip insanlarda zamanı geldiğinde hak neyse oni zaten alır

Bebek yeni bir ev yuksek kira .6000 maaş
Taşınma masrafı
Aman Allahım ya
Allah yardımcınız olsun kanım dondu dusununce
Şimdi burda duruyorum sırf kafam dağılsın diye eşim yarın da gunduzcu sonra hızlı bi sekilde toparlanacagiz nasibimizde kadermizide ne varsa onu yaşayacağız ama bizi bu hale dusirenlere hakkımı helal etmiyorum sadece biz d gol alacatiyi bilen bilir çoğu kiracı aynı dertte suan

Bunun için ihtar mi çekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…