Ben ve etrafımdaki insanlar kiracı ile başı dertte bizler yalvar yakar üstüne de para verip çıkarttık ama etrafındakiler çıkartamadı şiddet ve avukat yoluyla da çıkmadılar size tavsiyem asla kötü olmayın çünkü devlet kiracılardan yana mahkeme 3 sene sürüyor üstüne de kira vermiyorlarHanımlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Kiracımız eşime haddini aşarak çok fazla usülsüz şekilde konuştu. Bizde şimdi kiracının çıkmasını istiyoruz. Evlerimiz karşılıklı daire. Biz onu çıkartıp oraya geçmek oturduğumuz evi de kiraya vermek istiyoruz. Eşim ihtarname çekti ama geri dönüş yapmadı kiracı ne yapmamız gerekir onu çıkartabilmek için
Haklısınız ama ne yapmak geeekiyor acabaBen ve etrafımdaki insanlar kiracı ile başı dertte bizler yalvar yakar üstüne de para verip çıkarttık ama etrafındakiler çıkartamadı şiddet ve avukat yoluyla da çıkmadılar size tavsiyem asla kötü olmayın çünkü devlet kiracılardan yana mahkeme 3 sene sürüyor üstüne de kira vermiyorlar
Biz iyilikle yalvar yakar çıkardık asla kötü olmadık sizde iyilikle söyleyin biz ev kentsele girecek biz gelecez dedik yazı da geldi zaten ama kira zamımı kabul etmediği için çıkartmak istedik sizde öyle söyleyin avukat ve ihtar yoluyla süreç çok uzuyor kira da alamazsınızHaklısınız ama ne yapmak geeekiyor acaba
Halihazırda zaten bir eviniz varken onları çıkartıp oraya geçmeyi kanunen bir bahane olarak kullanamazsınız maalesef. on yılın üstünde kiracıysa mahkeme yoluna gidin ama daha yeni kiracıysa çıkartamazsınız boşuna kötü olmayın. Ama aranızda bir husumet varsa gidip polise şikayet ederseniz oradan bir şey çıkabilir böyle bir örnek duymuştum haberlerde bunu da bir avukata danışınHanımlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Kiracımız eşime haddini aşarak çok fazla usülsüz şekilde konuştu. Bizde şimdi kiracının çıkmasını istiyoruz. Evlerimiz karşılıklı daire. Biz onu çıkartıp oraya geçmek oturduğumuz evi de kiraya vermek istiyoruz. Eşim ihtarname çekti ama geri dönüş yapmadı kiracı ne yapmamız gerekir onu çıkartabilmek için
Anladım. Bilginiz var mıdır bilmiyorum ama bizim evlerimiz karşıklı olduğu için sorun olurmu biz aynı apartman içinde karşı daireye taşınacağız oturduğum daireyide kiraya vereceğim bu şekilde bizi mahkemeye verebilir miBiz iyilikle yalvar yakar çıkardık asla kötü olmadık sizde iyilikle söyleyin biz ev kentsele girecek biz gelecez dedik yazı da geldi zaten ama kira zamımı kabul etmediği için çıkartmak istedik sizde öyle söyleyin avukat ve ihtar yoluyla süreç çok uzuyor kira da alamazsınız
Hanımlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Kiracımız eşime haddini aşarak çok fazla usülsüz şekilde konuştu. Bizde şimdi kiracının çıkmasını istiyoruz. Evlerimiz karşılıklı daire. Biz onu çıkartıp oraya geçmek oturduğumuz evi de kiraya vermek istiyoruz. Eşim ihtarname çekti ama geri dönüş yapmadı kiracı ne yapmamız gerekir onu çıkartabilmek için
3 yıllık kiracıHalihazırda zaten bir eviniz varken onları çıkartıp oraya geçmeyi kanunen bir bahane olarak kullanamazsınız maalesef. on yılın üstünde kiracıysa mahkeme yoluna gidin ama daha yeni kiracıysa çıkartamazsınız boşuna kötü olmayın. Ama aranızda bir husumet varsa gidip polise şikayet ederseniz oradan bir şey çıkabilir böyle bir örnek duymuştum haberlerde bunu da bir avukata danışın
Malesef evler tıpa tıp aynısı ama sadece saçma gelecek ama benşm oturduğum dairede aşırı böcek ve akrep sorunu var ama kiracım görmüyorO evin oturduğunuz evden nasıl bir artısı var? Geçerli bir gerekçe sunabilecekseniz eğer ihtarname çektikten 6 ay sonra dava sürecini başlatabilirsiniz. Ama iyi avukat lazım :)
- Oturduğumuz evin kira getirisi daha yüksek paraya ihtiyacımız var. Diyebilecek misiniz mesela?
Veya
- diğer evde bir oda fazla var 2 çocuğum var sığmıyoruz o eve geçmemiz lazım gibi.
Bu sebepleriniz incelenir haklı bulunursanız süreç başlar.
Neden öyle birşey yapıyorsunuz çıkartıp yüksek kiraya vereceksiniz sandım bendeAnladım. Bilginiz var mıdır bilmiyorum ama bizim evlerimiz karşıklı olduğu için sorun olurmu biz aynı apartman içinde karşı daireye taşınacağız oturduğum daireyide kiraya vereceğim bu şekilde bizi mahkemeye verebilir mi
Malesef evler tıpa tıp aynısı ama sadece saçma gelecek ama benşm oturduğum dairede aşırı böcek ve akrep sorunu var ama kiracım görmüyor
Dediğim gibi eşime karşı terbiyesizce konuştu haddi çok aştıNeden öyle birşey yapıyorsunuz çıkartıp yüksek kiraya vereceksiniz sandım bende
Eşim evleri ilaçlatıyoruz devamlı iç dışAşırı böcekli ve akrepli daireyi başkasına mı kiralayacaksınız bu durumda? Bu mantıklı bir sebep değil akrep sorununa çözüm bulun der mahkeme.
Sakın zıtlaşmayın şiddet ve avukat yoluyla kiracıyla uğraşanlar var ikisi de çıkmadı üstüne de kira vermiyorlar bizim gibi İyilikle acındırın kendinizi avukatlık bile olunca dava 3 yıl sürüyor devlet kiracıdan yanaDediğim gibi eşime karşı terbiyesizce konuştu haddi çok aştı
Yok eşim asla şiddet yanlısı değildir karşısına alıp hakaret vari dahi konuşmazSakın zıtlaşmayın şiddet ve avukat yoluyla kiracıyla uğraşanlar var ikisi de çıkmadı üstüne de kira vermiyorlar bizim gibi İyilikle acındırın kendinizi avukatlık bile olunca dava 3 yıl sürüyor devlet kiracıdan yana
Kiracının insafına kalmışsınız. Arayı iyi tutup iyi niyetle yaklaşın. Tatlı dille ikna etmeye çalışın. Çünkü inat ederse yıllarca oturur3 yıllık kiracı
Eşimle konuştum da annemlerle konuşacağım onları köyden buraya taşınmalarını söyleyeceğim diyor zaten onlsr hep buraya gelmek istiyorlardı karşı daireye o zaman olur herhalfrKiracının insafına kalmışsınız. Arayı iyi tutup iyi niyetle yaklaşın. Tatlı dille ikna etmeye çalışın. Çünkü inat ederse yıllarca oturur
E demin siz taşınacaktınız, şimdi annemler diyorsunuz. Daha önce de köye yerleşme kararı almıştınız. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Dava açılırsa ve böyle olursanız hemen anlaşılır niyetinizin yüksek kira olduğu, bence daha net olun.Eşimle konuştum da annemlerle konuşacağım onları köyden buraya taşınmalarını söyleyeceğim diyor zaten onlsr hep buraya gelmek istiyorlardı karşı daireye o zaman olur herhalfr
Ben köye taşınacağım ama birkaç yılı bulacak taşınmam. Kiracıyı çıkartma niyetimiz yoktu yaptığı terbiyesizlik doğrultusunda çıkartma kararı aldık. Onları mahkeme kararıyla çıkartsak 3 yıl kiraya veremeyeceğimize göre kendim karşıya taşınıp oturduğum daireyi kiraya vermek istiyoruz bu paraylada yıllar içinde köye ev yapacagızE demin siz taşınacaktınız, şimdi annemler diyorsunuz. Daha önce de köye yerleşme kararı almıştınız. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Dava açılırsa ve böyle olursanız hemen anlaşılır niyetinizin yüksek kira olduğu, bence daha net olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?