Kiracı sorunu

E daha 29 ekimde ağlıyodun köye taşınıyoruz annem yarım saat yolu nasıl gelcek diye?

Çıkaramazsın kolay mı öyle canım istedi hadi çık böyle bir dünya yok evi kiralarken bunu düşüneceksin. Hakaret ettiyse dava açın. Benim babam zamanında para teklif ederek çıkarttı kiracısını

Akrepli evi başkasına kiraya vermeyi mi dusunuyorsunuz ? Yazık valla insanlar coluguyla çocuğuyla taşınma masrafıyla uğraşacak eve gelecekler akrep sonra uykularından huzurlarından olacaklar yeniden taşınmak için yeni masraflar yapacaklar eşyaları rezil olacak. akrep çıkıyorsa verme kiraya boş kalsın kimsenin bu denli vebaline girmeyin kendınız uyuyamıyorum çocuğumun yanında yakaladım die konu açmıştınız yazık başkasına da yapmayın bunu

kiracıyıda taşınma masraflarını karşılamayı teklif edip tatlı dille çıkarırsın anca öbür türlü zor

Malesef evler tıpa tıp aynısı ama sadece saçma gelecek ama benşm oturduğum dairede aşırı böcek ve akrep sorunu var ama kiracım görmüyor
3 yıllık kiracıyı cıkartamazsınız boşuna mahkeme ile uğraşmayın yaptığınız masrafa yazık.

Önce ben oturacagım diye ihtar cekiyorsunuz fakat sizin zaten daireniz var hemde karşı daire ve aynısı böcek filanda gecerli sebep değil.

Şimdide ailemi oturtayım diyorsunuz yine olmaz madem öyleydi, baştan ailem oturacak diye ihtar cekmeniz gerekirdi der mahkeme size inanmaz yani.

Sadece 5 yılı dolunca kira tespit davası acarsınız oda şöyle olur 5 yıl sonra çevre evlerin kirası atıyorum 30 bin olur,sizin kiranızda diyelim 15 binde kaldı piyasının altında o zaman dava açıp kiranın yükseltilmesini talep ediyorsunuz ama diyelim ki o zaman kira bedelleri 30 bin mahkeme orta yolu bulur eski kiracı olduğu için atıyorum 22-25 bin yapar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…