- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- 33
- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
Yeni taşınmişsınız 5 yıl dolmadan 25 den fazlasını alamazKızlar merhaba. Geçen temmuz ayında taşındık. Haziranda da ben evimi kiraya verdim. Bugün ev sahibi elimi aramış oda kirada işte 3 katı yaptı kiramı bende öyle yapacağım size demiş kapatmış. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Ben şimdi gidip kiracıma nasıl 3 katı yaparım bu nasıl bir vicdansızlık Allah aşkına. Eşimde devletin verdiği oranı yapacağım demiş kapatmış. Şimdi soruyorum size yaşayanlar olarak ben %25 ekleyip göndersem ne olur burda huzurumu bozar mı ? Mahkemeye verse süreç nasıl ilerler
K3 kat ne kadar ahlak dışı bir kira artışı ise %25 de o kadar etik olmayan bir artış bence.. son bir yıl içinde hangi mal sadece %25 arttı. Hangimizin maaşı sadece %25 arttı. Ben memurum bizim bile (evet memurların bile) %25 ten fazla arttı asgari ücret çok daha fazla arttı. Devlet bile alacaklarına, harçlara vs. %122 zam yapmışken ev sahibine sen sadece %25 zam yapabilirsin demek bana çok adaletli gelmiyor. Orta yolda buluşun benceKızlar merhaba. Geçen temmuz ayında taşındık. Haziranda da ben evimi kiraya verdim. Bugün ev sahibi elimi aramış oda kirada işte 3 katı yaptı kiramı bende öyle yapacağım size demiş kapatmış. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Ben şimdi gidip kiracıma nasıl 3 katı yaparım bu nasıl bir vicdansızlık Allah aşkına. Eşimde devletin verdiği oranı yapacağım demiş kapatmış. Şimdi soruyorum size yaşayanlar olarak ben %25 ekleyip göndersem ne olur burda huzurumu bozar mı ? Mahkemeye verse süreç nasıl ilerler
Daha 1 sene dolmamış eve gireliK3 kat ne kadar ahlak dışı bir kira artışı ise %25 de o kadar etik olmayan bir artış bence.. son bir yıl içinde hangi mal sadece %25 arttı. Hangimizin maaşı sadece %25 arttı. Ben memurum bizim bile (evet memurların bile) %25 ten fazla arttı asgari ücret çok daha fazla arttı. Devlet bile alacaklarına, harçlara vs. %122 zam yapmışken ev sahibine sen sadece %25 zam yapabilirsin demek bana çok adaletli gelmiyor. Orta yolda buluşun bence
Temmuz ayında %25 yasağı kalkıyor.Yeni taşınmişsınız 5 yıl dolmadan 25 den fazlasını alamaz
Sözleşmede bir kira zam oranı yok mu?Kızlar merhaba. Geçen temmuz ayında taşındık. Haziranda da ben evimi kiraya verdim. Bugün ev sahibi elimi aramış oda kirada işte 3 katı yaptı kiramı bende öyle yapacağım size demiş kapatmış. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Ben şimdi gidip kiracıma nasıl 3 katı yaparım bu nasıl bir vicdansızlık Allah aşkına. Eşimde devletin verdiği oranı yapacağım demiş kapatmış. Şimdi soruyorum size yaşayanlar olarak ben %25 ekleyip göndersem ne olur burda huzurumu bozar mı ? Mahkemeye verse süreç nasıl ilerler
Tefe tufe olur heraldeTemmuz ayında %25 yasağı kalkıyor.
Sözleşmede bir kira zam oranı yok mu?
Uzatilacakmis haberlerde çıktı.Temmuz ayında %25 yasağı kalkıyor.
Sözleşmede bir kira zam oranı yok mu?
Temmuzda girmişler diye ben temmuzdaki zammı konuşuyorlar sandım.. zaten temmuz ayında %25 zam sınırı da kalkıyor diye biliyorumDaha 1 sene dolmamış eve gireli
3 katı yapamaz, mahkemeye verin sıkıntı çıkarırsaKızlar merhaba. Geçen temmuz ayında taşındık. Haziranda da ben evimi kiraya verdim. Bugün ev sahibi elimi aramış oda kirada işte 3 katı yaptı kiramı bende öyle yapacağım size demiş kapatmış. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Ben şimdi gidip kiracıma nasıl 3 katı yaparım bu nasıl bir vicdansızlık Allah aşkına. Eşimde devletin verdiği oranı yapacağım demiş kapatmış. Şimdi soruyorum size yaşayanlar olarak ben %25 ekleyip göndersem ne olur burda huzurumu bozar mı ? Mahkemeye verse süreç nasıl ilerler
Ya herkes yuzde25 zam cok az demis tamam suanki piyasa gore az ama benim çalistigim yer bu sene zam orani15-28arasi yapti.Ee benim gecen sene kiram 1250den 5000oldu simdi aldim maaşla şuan başabaş yaşiyorum.Şimdi uc senedir evinde oturdugm ev sahibi kiram10bin yapsa nasıl odiycem hak mi bu herkesin maasina o kadar zam olmuyor! En düşük memur maaşi22bin olucak dendi ozelde uzman unvanindaki kisiler 20bini zor görüyor bazı bölümlerde ev sahipleri her sene enflasyona gore zam yapamaz hak ve hukuk var ayriyette temmuzdaki duzenleme yapikirsa zaten ulkede hicbi Türk oturamaz araplara qatarlilara kalir meydan suan 2+1 evler kiytirik mahallelerde 10bin ve uzeri isteniyor buna devletin dur demesi lazim ev almak bi yatirim türü ama bütün gecimini saglama yolu degildir. Herkes de devlette memur değil bunu akliniza sokun.Kızlar merhaba. Geçen temmuz ayında taşındık. Haziranda da ben evimi kiraya verdim. Bugün ev sahibi elimi aramış oda kirada işte 3 katı yaptı kiramı bende öyle yapacağım size demiş kapatmış. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Ben şimdi gidip kiracıma nasıl 3 katı yaparım bu nasıl bir vicdansızlık Allah aşkına. Eşimde devletin verdiği oranı yapacağım demiş kapatmış. Şimdi soruyorum size yaşayanlar olarak ben %25 ekleyip göndersem ne olur burda huzurumu bozar mı ? Mahkemeye verse süreç nasıl ilerler
Markette yüzde 25 fazla veririm diyemezsin çünkü yasal hakkın değil. Ama devlet yüzde 25 yapabilirsin diyor. Bu yasal. Ben de yüzde 25 zammı uygun bulmuyorum ama ev sahibi çok art niyetli 3 kat ne demek. Bu durumda en adil olan yüzde 50/60 zam yapmak.Siz kendi evinize geçin madem .
Neye yuzde 25 zam yapılmısta kıralar o cıvarda kalsın.
Yazık gunah ınsanlar bır ev almıs burunlarından gelıyor ..
yuzde 25 hic adıl degıl..
Siz markete manava girdiginizdede gecenseneki fiyattan yuzde 25 dısında fazla vermem diyomusunuz
Hanfendi markette cebinizdekine gore alma sansiniz var süt bi market 20₺dir bi markette28tl dir siz cebinize uygun olani alma sansiniz var o nedenle yuzde yuzde 25veririm en fazla diye tuturmazsiniz cunku bi fiyat araligi var ama ev kiralari suan oyle degil sifirdan kiraya gireseniz en kotu ev 8-9bin. Siz de süt alırken ki fiyat rahatligini kiralik ev tutarken bulamazsiniz cunku geliriniz bellidir.Yani baskka yere bakim 7500e tutarim diyemiyorsunuz cunku ahir gbi evler 8-9bin olmusMarkette yüzde 25 fazla veririm diyemezsin çünkü yasal hakkın değil. Ama devlet yüzde 25 yapabilirsin diyor. Bu yasal. Ben de yüzde 25 zammı uygun bulmuyorum ama ev sahibi çok art niyetli 3 kat ne demek. Bu durumda en adil olan yüzde 50/60 zam yapmak.
Hanımefendi Market sahibi ben 28 liralık süte inadım inat 20 lira vericem dersem beni kovar. Ama ev sahibi yüzde 25 zam yaparsam eğer beni çıkartamaz. Bunu ben söylemiyorum. Hukuk söylüyor. Çıkartsın da görelim. Konu sahibi de isterse yüzde 25 yapar. Etik bulmadığımız için yapma diyoruz. Siz isterseniz kiracınıza ya 20k yap ya git diyebilirsiniz. Ama gonderemezsiniz çünkü hukuk ve devlet var.Hanfendi markette cebinizdekine gore alma sansiniz var süt bi market 20₺dir bi markette28tl dir siz cebinize uygun olani alma sansiniz var o nedenle yuzde yuzde 25veririm en fazla diye tuturmazsiniz cunku bi fiyat araligi var ama ev kiralari suan oyle degil sifirdan kiraya gireseniz en kotu ev 8-9bin. Siz de süt alırken ki fiyat rahatligini kiralik ev tutarken bulamazsiniz cunku geliriniz bellidir.Yani baskka yere bakim 7500e tutarim diyemiyorsunuz cunku ahir gbi evler 8-9bin olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?