Kiracılıkkkkk

Bn de hukuku destekliyorum zaten yanlış anladiniz yorumumu

Valla yakında herkes yapar bi gecekondu oturur

Ben ev sahibi falan değilim ama %25 az kalıyor maalesef. Kardeşim kiracı emlakçı demiş ki %25 zam oranı ama ev sahibi size bıraktı gönlünüze göre yapın. O da enflasyon oranın da yaptı. 25 adil olmaz dedi.
Siz de öyle konuşun 3 katı da hainlik şimdi.
Tabi daha 1 yıl olmamış da taşındığınız zaten pahalı girmişsinizdir.

Ev sahibi olan kişilerin zaten çoğu emekli aldıkları maaş 7500 TL.bu yaştaki kişilerinde o yaşlarda çoğu emekli maaşıyla geçinmeye çalışıp kiraylada çocuk okutmaya çalışıyorlar.benim isyerim ocakta yüzde yirmi beş zam bile yapmadı asgari ücrete gelen net zam rakamı ikibin ise herkesin maaşına ikibin ekledi yüzde oranında bile değil yani .ama markete pazara gitseniz hicbirsey yüzde yirmi beş zam rakaminda kalmadı uçtu herşey .üniversite veya okul ücretleri uçtu .yüzde yirmi beş çok az .ama tefe Tüfe oranında konuşulup orta yolda anlasilmasi en güzeli

Katılıyorum size sonuna kadar. Millet zamaninda bedavaya aldığı evler üzerinden değil yatırım yapmak, tek gelirmiş gibi full onun üzerinden geçinme planını hak görüyor.

Valla bu Türk insaninin birbirine yaptığı kötülüğü, cahilliği, art niyeti başka da kimse diğerine yapmıyor.

Bedava mı? Ev almak her zaman çok zordu, şimdi imkansız.

Yüzde 25 çok az, 3 kat çok fazla. Orta yol bulmaya çalışın.
Ayrıca yüzde 25 mevzu artık haziranda kalkıyor. Sozleşmenizde ne yazıyor zam oranı olarak?

Bedavaya ev almak derken? Kim kime bedavaya ev verir biraz mantıklı konuşun lütfen.

Bedavaya ev mi bedavayken keşke bir tane de siz alsaymışsınız…

200 e alınan ev şu anda 2.2 deniyorsa havadan 2milyon karı var ise, Evet bedava.

Aynı para hangi iş bu kadar kar getirirdi?

Boşuna mı insanların şikayet etmesine rağmen sözde, her şeyin devamından hoşnut olması. Millet birbirinden acı çıkarmaya bayılıyor. Olan kendine oluyor fark edene kadar çok geçmiş olsun olacak da

Bedavaya ev mi bedavayken keşke bir tane de siz alsaymışsınız…
Ben aldım merak etmeyin. Valla benim 3 sene önce ben 250 ye ev aldım şimdi değeri ehehehe 2 milyon oldu diye anlatan insanlar sinirimi bozuyor belli ki siz keyif alan gruptanmissiniz.

Konu sahibine yönelik olarak da empati sıfır bu nedenle. Herkes aynı geliri elde ediyormuş gibi yorumlar falan, yazık onlara da bilmem ne.

Hava atarken iyi, zamanında o kadar ucuza alınan ev şimdi satılsa faizi kapatıp üstüne kar kalıyor, ne kötü durumu. Bunlar hep birbirini gazlaya gazlaya enflasyonu artırmadan başka bir şey değil.

İnsanların bu art niyeti onlari kötü yerlere götürüyor farkında değiller.

mahkemeye verin. %25ten fazlasını isteyemez. çok az diyenlere de aldırmayın. maaşlara gelen zamla falan açıklamaya çalışıyorlar bir de. bu nasıl bir akıl tutulması acaba? maaşına gelen saçma sapan zamla şu an ne alabiliyorsun ne? bu türk insanındaki şark kurnazlığına bayılıyorum hakikaten.

Kim hava atıyor tam olarak siz galiba ergenlerle takılıyorsunuz ergen davranışlarını yazmışsınız. Şu an ev sahipleri de dahil aklı olan kimse ev fiyatlarının artmasına sevinmez. Enflasyon da gazlayarak değil beceriksiz ekonomi yönetiminden dolayı artıyor…

Yasal orandan haberi yok bu ev sahiplerinin işlerine gelmiyor daha doğrusu. Az da değil az olsaydı hukuken bu oran getirilmezdi. Az diyenler sanırım kira ile hem kredi borcu ödemek hemde cebime atabileceğim meblağ kalsın diyenler kimse kusura bakmasın.

Öncelikle huzurunuzu, tadınızı bozmadan düzgün dille yasal oranın %25 olduğunu fazlasını alamayacağını anlatmaya çalışın, anlamıyorsa yasal orandan gönderin gitsin kirayı. çirkinleşirse zaten yasal olarak siz haklısınız hiçbir şey yapamaz.

Son düzenleme:
Burda dahi %25 yetmez, 5 olan kirayı 9 yaptılar havada uçuşuyor.
Madem herkes çok mütevazi, bu söylemler ne o zaman? Buradaki yorumlar kendisi bile ergence o zaman size göre.

Valla enflasyon herkes yüzünden artıyor. Herkesin gazlamasi, fiyatları sisirdikce şişirmesi, evlerini bir şey sanması, arabalarını bir şey sanması, yetmiyor peynirini bir şey sanması, arsasını bir şey sanması. O şu fiyat yaptıysa benim 30 senelik yaşlı evim nasıl hak etmez diye o da fiyatı artırması.. herkesin parmağı var bu işte, art niyetli olan herkesin.

Ekonomi bilginiz insanı hayrete düşürüyor. O zamanlar 200 bine ev alınabiliyordu, şu an benzer standartta evler 2 milyona alınabiliyor. İki tutarın da alım gücü aynı yani. 200 bine bir ev yatırımı yapan insanların parası şu an 2-3 eve dönüşmedi.

Beş sene önce milletin maaşını/aylık ev kredisi taksitlerini düşündüğümüzde 200 bini ödemek kolay değildi. 2017’de 150 aylık asgari ücrete 2+1 ev alınıyordu. Nasıl bedavalık bu? He şimdi alınmaz, en az 200 aylık lazım. Her zaman ev almak zordu, şimdi imkansıza yakın.

Not: Kiracıyım.

Ben de sizin iki tutarın da alim gucu ayni* cumlenizden sonra sizi kaale alamıyorum kusura bakmayın.

Her zaman cok zor felan degildi toplum yuzde 40'ı birikim yaparak ortalama beş sene de bi ev alabiliyordur.Şuan rakamlar milyonlardan bahsediyoruz hangi orta gelirli yada alt gelirli ev alma hayalini kurabilir. İnsanlarin ev araba hayallerini aldilar ellerinden suan herkes kiramii oduyor muyum ac kaldim mi bunlar tamamsa şükür diyor.Kaymagi yigen de zamaninda uygun rakamlardan uç bes ev alan tipler kiraya zam yapalim da yapalim yüzde yuz bi enflasyon yok suan bu enflasyon düştüğünde kiralarda düşecek mi Hayır boyle devam edicek.O zaman fahiş fiyatlardan kiralar istedginiz uc bes ay odeme alirsiniz sonunda kirayi odemeden kaçan kiracilar türer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…