Kiracımız salon parkesini değiştirmek istiyormuş 🙄

Hayır diyeceksiniz. Duvar boyasına göre parke değiştirilmesi çok mantıksız.

Böyle bir zevki varsa ; bir ev satın alıp; isterse senede 2 kez evin parkelerini değiştirebilir.
Ben evi güzelleştirmek istemesine saygı duyuyorum açıkcası.
Üzüntüm biri başka biri başka olacak olması.

Kullanılma durumu aslında bakış açısına bağlı. 10 yıllık kırık dökük değil ama modası eski.
Yapılsa daha şık durabilir tabi güzel güzel oturur.
Ama biri anya biri konya olacak ama.
Siz evinize böyle bir tadilat yapmak istiyorsanız yapın zaten ama boya için saçma geldi bana
İnsanlar ev sahibine bir musluk değiştirtemiyor
Anya konya konusu tuhaf zaten yarın başka bir renge boyasalar yine mi değiştirmek isteyecekler mesela
Ya da ay mutfak dolabı da eski moda benim mutfak masama şu uyar değiştirelim deseler yapacak mısınız bunun sonu yok bana göre ve bence kiracı olmak böyle bir şey değil yani

Açıkçası ben ev tutacak ya da alacak olsam farklı parkeler gözüme batar. Tercih etmem eve bayılmadıysam. Salon parkesinin modeli ne kadar yeni moda olabilir, rengi değişecek sadece. Ama bakalım sonradan gelen kişiye hitap edecek mi bu renk?

belki de on sene oturacak o kiracı orada. o çıktığında bütün evi yenileme fırsatınız olacak. bence takılmayın. maddi olarak beklentisi varsa düşünmekte haklısınız bence.

Kiracı çıktıktan sonra, zorunlu bir durum yoksa; kim evini baştan sona yeniliyor ki.

Konu sadece maddiyat değil. Kiracı gotik tarza meyledip duvarları siyaha boyamak istese olur mu denilecek ?

Çoğu kira sözleşmesine "Evi teslim ettiğim haliyle ( Boya ve demirbaşlar ) teslim alırım , masrafı depozito karşılamıyorsa ödemesini alırım vb " notlarının düşülme sebebi ; bu tür kiracılar.

Kendisi bir yerde o evde misafir, kalıcı değil; keyfe keder zevki için parke, dolap değişeceksek kiracı öyle istiyor diye ohooo. Ben şahsen nasıl teslim ettiysem öyle alırım diyorum. Kabul etmiyorum.

Evin bütün parkelerini değiştirmeye kalksanız dünya masraf
Bunu karşılayacak bütçeniz varsa yaptırın
Yoksa hiç elletmeyin ev sizin açık açık söyleyin eşim istemiyor deyin
Alınıp çıkacaksa evden çıksın

Ben her zaman ev sahipleri kiracı ile samimi olmasını da doğru bulmuyorum sizi rahatlıkla arayıp bunu söylebiliyorsa Samimiyetenize güveniyor.gerek yok
Ev sahibimle samimi değilim sonra suistimal ederler diye temkinliyim ben bir şey istemem oda kira sözleşmesinde ne yazıldıysa o uygulanıyor

Bizden istemedi kendi değiştirmek istiyor.
Siz karşılayın demedi yani.

Ev 10 yıllık illaki modası geçti ama kullanılmacayak durumda değil.
Ama şimdi değiştirme desem üzülecek hepsini değiştir o zaman desem yarısını siz karşılayın diyecek arada kaldım.
Yani zaten kiralık ev ve kendi evin arasındaki fark bu oluyor. Kendi evi değil orası üzülürse üzülsün açıkçası, kiracı o orda, o ev onun değil. Parkeler kırılsa şişse tamam ama keyfi bu tamamen.

Hayır öyle bir samimiyet yok aramızda.
Kombi bakımı yaklaştı lütfen atlamayın o konuyu demek için aradım. O arada söyledi.

Kiracinizin parası çok herhalde.
Nereye savuracagini şaşırmış.

Madem parası bu kadar çok ,
Siz en iyi ona güzel bir zam uygulayın da boşa har vurup harman savurmasin
Sana katılıyorum
İnsanların kıçına rahat batıyor
Bende Mutfak dolabımı beğenmiyorum napayım ev benim değil kiracıyım kendi evim olsa isteğimi yaparım her gelen kiracı evi değiştirmeye kalksa ooooo ev evlikten çıkar sonra düzeltmeye uğraşırsınız

Kiracinizin parası çok herhalde.
Nereye savuracagini şaşırmış.

Madem parası bu kadar çok ,
Siz en iyi ona güzel bir zam uygulayın da boşa har vurup harman savurmasin
Ben şöyle düşünüyorum.
Emsallerine göre düşük bir bedelle oturuyor ya.
Salona parke yaptırıp ben eve yatırım yapıyorum kendi evim gibi davranıyorum diyecek.

Bizden istemedi kendi değiştirmek istiyor.
Siz karşılayın demedi yani.
Ben zaten bunu anladım istiyorsanız yaptırın sordunuz diye fikrimi söylüyorum
Yarın mutfak dolabının kapaklarını boyamak istiyoruz ya da değiştirmek istiyoruz deseler müsade edecek misiniz
Yani parasını karşılamak suretiyle evinize istedikleri her şeyi yapabilirler mi cevap evetse üzülmeyip değiştirsinler ama bunun sonu yok yani onu demek istiyorum
Bir dönem ben de kiracı oldum evi boyatmak zorunda olsam boyaya göre parke değil , parkeye göre boya seçerdim mesela kendi evimde de böyle

Neden üzüntünüz olsun, ev sizin hayır evimin bütünlüğünü bozmak istemiyorum, siz de evi bu şekilde tuttunuz; evi nasıl teslim ettiysem öyle alırım diyin.

Parkeler sağlamsa bana da çok saçma geldi ama bir yandan da hoşuma gitmedi değil. Öyle insanlar tanıyorum ki kiraciyiz diye evlerine tek bir iğne bile almıyorlar sanki götürmeyecek ev sahibine kalacakmis gibi vizyonsuzlar. Ama sonuç olarak keyfi olarak parke değiştirmek de saçma.

Kendisi karşılayacaksa değiştirsin diğer odaları kiracı çıkınca eğer hala sırıtıyorsa değiştirsiniz . Demirbaş diye sizin değiştirmenize gerek yok geçen bulaşık makinesini değiştirdim ev sahibinden talep etmedim çünkü bozuk vs değildi ben keyfi değişim yaptım keyfini o kadar bozuyorsa elini cebine atsın ellemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…