- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.005
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Ben evi güzelleştirmek istemesine saygı duyuyorum açıkcası.Hayır diyeceksiniz. Duvar boyasına göre parke değiştirilmesi çok mantıksız.
Böyle bir zevki varsa ; bir ev satın alıp; isterse senede 2 kez evin parkelerini değiştirebilir.
Siz evinize böyle bir tadilat yapmak istiyorsanız yapın zaten ama boya için saçma geldi banaKullanılma durumu aslında bakış açısına bağlı. 10 yıllık kırık dökük değil ama modası eski.
Yapılsa daha şık durabilir tabi güzel güzel oturur.
Ama biri anya biri konya olacak ama.
Açıkçası ben ev tutacak ya da alacak olsam farklı parkeler gözüme batar. Tercih etmem eve bayılmadıysam. Salon parkesinin modeli ne kadar yeni moda olabilir, rengi değişecek sadece. Ama bakalım sonradan gelen kişiye hitap edecek mi bu renk?Ben evi güzelleştirmek istemesine saygı duyuyorum açıkcası.
Üzüntüm biri başka biri başka olacak olması.
belki de on sene oturacak o kiracı orada. o çıktığında bütün evi yenileme fırsatınız olacak. bence takılmayın. maddi olarak beklentisi varsa düşünmekte haklısınız bence.
Evin bütün parkelerini değiştirmeye kalksanız dünya masrafAslında ben bu isteğini saçma bulmadım.
10 yıllık modası geçmiş parke güzelleştirmek iateyebilir benden istemedi bedelimi sonuçta.
Ama sırıtacak olması beni endişe ettiriyor.
Evle alakalı herşeyi ikiletmeden yaptırırım.
Ama eşim buna gereksiz dedi yanaşmadı.
Ben evi güzelleştirmek istemesine saygı duyuyorum açıkcası.
Bizden istemedi kendi değiştirmek istiyor.Siz evinize böyle bir tadilat yapmak istiyorsanız yapın zaten ama boya için saçma geldi bana
İnsanlar ev sahibine bir musluk değiştirtemiyor
Anya konya konusu tuhaf zaten yarın başka bir renge boyasalar yine mi değiştirmek isteyecekler mesela
Ya da ay mutfak dolabı da eski moda benim mutfak masama şu uyar değiştirelim deseler yapacak mısınız bunun sonu yok bana göre ve bence kiracı olmak böyle bir şey değil yani
Yani zaten kiralık ev ve kendi evin arasındaki fark bu oluyor. Kendi evi değil orası üzülürse üzülsün açıkçası, kiracı o orda, o ev onun değil. Parkeler kırılsa şişse tamam ama keyfi bu tamamen.Ev 10 yıllık illaki modası geçti ama kullanılmacayak durumda değil.
Ama şimdi değiştirme desem üzülecek hepsini değiştir o zaman desem yarısını siz karşılayın diyecek arada kaldım.
Hayır öyle bir samimiyet yok aramızda.Ben her zaman ev sahipleri kiracı ile samimi olmasını da doğru bulmuyorum sizi rahatlıkla arayıp bunu söylebiliyorsa Samimiyetenize güveniyor.gerek yok
Ev sahibimle samimi değilim sonra suistimal ederler diye temkinliyim ben bir şey istemem oda kira sözleşmesinde ne yazıldıysa o uygulanıyor
Sana katılıyorumKiracinizin parası çok herhalde.
Nereye savuracagini şaşırmış.
Madem parası bu kadar çok ,
Siz en iyi ona güzel bir zam uygulayın da boşa har vurup harman savurmasin
Ben şöyle düşünüyorum.Kiracinizin parası çok herhalde.
Nereye savuracagini şaşırmış.
Madem parası bu kadar çok ,
Siz en iyi ona güzel bir zam uygulayın da boşa har vurup harman savurmasin
Sizinde gönlünüz rahat değilse istemiyorsanız kabul etmeyin ev sizin eviniz kiracı olan oHayır öyle bir samimiyet yok aramızda.
Kombi bakımı yaklaştı lütfen atlamayın o konuyu demek için aradım. O arada söyledi.
Ben zaten bunu anladım istiyorsanız yaptırın sordunuz diye fikrimi söylüyorumBizden istemedi kendi değiştirmek istiyor.
Siz karşılayın demedi yani.
Neden üzüntünüz olsun, ev sizin hayır evimin bütünlüğünü bozmak istemiyorum, siz de evi bu şekilde tuttunuz; evi nasıl teslim ettiysem öyle alırım diyin.Ben evi güzelleştirmek istemesine saygı duyuyorum açıkcası.
Kendisi karşılayacaksa değiştirsin diğer odaları kiracı çıkınca eğer hala sırıtıyorsa değiştirsiniz . Demirbaş diye sizin değiştirmenize gerek yok geçen bulaşık makinesini değiştirdim ev sahibinden talep etmedim çünkü bozuk vs değildi ben keyfi değişim yaptım keyfini o kadar bozuyorsa elini cebine atsın ellemeyinArkadaşlar selam,
Bizim iyi bir muhitte kirada evimiz var. Kiracımızın 4. Senesi ve hiç bir problem yaşamadık. Kendisi zamanında öder kirasını bizde öyle faiş zamlar yapmadık devam ediyoruz. Şuan evim ederinin yarısına kirada ama hiç sorun etmedik eşimle.
Geçen kiracımız aradı, abla ben salonun rengini değiştirdim parkesi hoşuma gitmiyor değiştirmek istiyorum dedi. Bu arada ev 10 yıllık ama parkelerinde sorun yok kendi zevkine göre değiştirmek istiyor. Biz yaptıralım kiradan düşelim falanda demedi.
Aslında parke demirbaş ev sahibinin karşılaması gerek ama dediğim gibi zevke istinaden değişim yapılıyor.
Sadece salonun değişmesi biraz saçma geldi bana. Diğer odalar sırıtacak.
Yaptırma diyip gönlünü kırmakta istemiyorum çıkamadım işin içinden. Eşime diğer odaları da biz yaptıralım dedim.
Şuan bir sıkıntısı yok gereksiz masraf diyor.
Ne önerirsiniz nasıl bir yol izliyim. Bir haftadır cevap veremedim kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?