Kirada oturmak mı taşınmak mı

elephant11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
68
36
3
29
Kızlar selam

Şu an kirada oturuyoruz kiramız 28 bin+aidat.
Eşimin ailesinin boşta yazlığı var şu an 2+1 ama uzak biraz. Mesela işyerime 40 dk-50 km. Arabamız var sorun değil. Ama ben kararsız kaldım. Sanırım biraz konfor alanımı bozmaya korkuyorum şimdiki evim çok güzel çünkü 4+1
Hem de eşimin ailesi yüzümüze vurur mu bundan korkuyorum çünkü aramız pek iyi değil. Yani öyle kavga dövüş olmadı ama mesafeliyiz görüşmüyoruz neredeyse bilmiyorum çok kararsız kaldım

Peki eşinizin ailesinin yazlığına taşındığınızda maddi olarak birikim yapıp ev mi alacaksınız?

Eşinizin ailesi yazlıklarını kullanmayacak mı ? Eşyalı bir eve sizin ev eşyalarınız nasıl sığacak ? Karşı tarafın buna rızası var mı ?

Mevcut evinizin aidat ve diğer giderleri çok yüksekse: bütçenize uygun başka bir kiralık ev aramanız daha mantıklı duruyor.

Sorunuza gelirsek: evet, eşinizin ailesi yüzünüze vurur tabii ki.

Anne babası çok yağlı buradaki evimize bile hiç gelmediler. Kardeşlerine de ev alıp vermişler zamanında onlar orada oturuyor şu anda

Eşyaları depoya kaldıracaklar, kendileri teklif ettiler zaten diğer kardeşlerine ev alıp vermişler zamanında. Bize böyle bi teklif gelince düşünmeye başladık aslında ama yüze vurma konusunu bilemiyorum ondan korkuyorum

Var, onlara da alınmış evler var onlar orada oturuyorlar
Kısa sürede ev alacak iseniz taşının, bir süre hiçbir şey görmeyin duymayın.

Ama denize yakın yazlık diye gelen olur diye dusunuyorum.
Ya da taşınmadan eşiniz konuşsun gelmesinler vs diye.

Sen taşın değere biner... arabayı satıp ev alın destek isteyin
Ayy çok kararsızım doğru diyorsunuz zaten içimde bi huzursuzluk var sevinemedim bile. Düğün sürecinde de bize hiçbir şey yapmadılar her şeyi eşimle ben yaptık ve benim ailemin desteği ile yani zaten hayatımızda yoklardı. Böyle bi teklifle geldiler

Kısa sürede ev alacak iseniz taşının, bir süre hiçbir şey görmeyin duymayın.

Ama denize yakın yazlık diye gelen olur diye dusunuyorum.
Ya da taşınmadan eşiniz konuşsun gelmesinler vs diye.
Konuştum eşim söz verdi tek bi laf duymayacağız diye, zaten düğün sürecinde de hiç arkamızda durmadıkları için eşimde pek görüşmüyordu bence tekrar bi bahaneyle bizi biraz kendilerine çekmek istediler

Duyulur duyulur sen eşine ne bakıyorsun agizlarini nasil bağlasın. İllaki duyulur laf sana geri gelir. Esin ile aranida durduk yere hiç bozma tatsızlık çıkmasın. Bosver kıpırdama yerinden. Millet torununa bile bedeva bakmıyor artik devir oyle devir olmuş. Her iyiliğin altında malaef birsey arar olduk. En güzeli dediğim gibi kendi yaginizda kavrulmaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…