Kirada oturmak mı taşınmak mı

Benim tavsiyem, gidin oturun ev alana kadar.
Fakat asla mesafeyi elden bırakmayın.
Ciddi, mesafeli, fazla samimi olmayın.

En nefret ettiğim aile evlilik sürecinde evlatlarının arkasında durmayıp oralı olmayan aile.

Benim tavsiyem, gidin oturun ev alana kadar.
Fakat asla mesafeyi elden bırakmayın.
Ciddi, mesafeli, fazla samimi olmayın.

En nefret ettiğim aile evlilik sürecinde evlatlarının arkasında durmayıp oralı olmayan aile.
Ben her zaman mesafeli ve saygılıydım zaten. O kadar şey yaptılar dediler eşimin hatrına kavga etmedim yüz göz olmadım zaten yaşlı insanlar. İşte diyorum kulağını gözünü kapa dayan biraz ev al. Bi yandan da ne gerek var düzemini bozmaya ne güzel senden uzaktalar işte.

Ben gitmezdim. Gücüm yetiyorsa başka yere taşınırdım. Ya da başka çözüm bulurdum ama gitmezdim.
İnanın çok araştırdık 20 binden aşağı ev yok. Taşınma masraflarıyla buradaki evimizden taşınmaya değmiyor e hadi burada kaldık bu sene tamam seneye ne yapacağız kirada olduğumuz için birikimde yapamıyoruz. Zaten gidersem sırf bu yüzden. Ama hiç içimden gelmiyor sanki bi şey oturdu içime

Kira vermeyeceksiniz ama yol masrafınız olacak yani onu hesaplayınca size ne kadar kar ettirecek aylık ?

Ya ben bu tip gecici durumlarda laf gelir mi gelmez mi hic takmadan isime bakarim sahsen.

Esiniz yaninizda, laf edilirse esinize edilecek. Aile kendisi teklif etmis, kisa surede ev alip cikacaksaniz benim umrumda olmazdi. Devletin malı deniz hesabi.

Ama yazın gelme konusunda ev kiymete binebilir, o ayri. Zaten haziran ortasi geldi, gecmeyi dusunurseniz yaz sonuna kadar beklersiniz.

Kira vermeyeceksiniz ama yol masrafınız olacak yani onu hesaplayınca size ne kadar kar ettirecek aylık ?
Şuanki evimizde aslında işyerime uzak. Su an 35 km, orası 50 km. Şu an aylık 10-12 arası değişiyor yakıt. Burası da 15-16 bin olsa dedik. Nereden baksak aylık 20 bin bize kalıyor.

Kirayı vermek sorun değil maddi olarak geliriniz iyi ise gitmek istemiyor isen gitme.

Ever bi yandan da diyorum bu zamana kadar gurur yaptım yine kötü oldum yine sevmediler. Orada otursam yine sevmicekler. En azından ben işimi görürüm diyorum

Şuanki evimizde aslında işyerime uzak. Su an 35 km, orası 50 km. Şu an aylık 10-12 arası değişiyor yakıt. Burası da 15-16 bin olsa dedik. Nereden baksak aylık 20 bin bize kalıyor.
Eşiniz için de böyleyse bence mantıklı. Birikiminiz var mı ev için ? Çünkü aylık kalacak 20 ile ev alınmaz birikimin üstüne koyulabilirse iyi olur

Eşiniz için de böyleyse bence mantıklı. Birikiminiz var mı ev için ? Çünkü aylık kalacak 20 ile ev alınmaz birikimin üstüne koyulabilirse iyi olur
Evet düğünde takılan altınlarım bir kısmı duruyor yaklaşık 800 bin civarı. Birazda bu şekilde biriktiririz dedik, alacağımız zaman kredi çekeriz bir de o zamanda kira öder gibi öderiz. Gerekirse arabayı da satarız

Şu an gelirimiz kirayı ödemeye yetiyor geçiniyoruz ama bir şey yapıp ev alamıyoruz vs. Mesela evlenmeden önce 2 arabamız vardı şu an 1 arabaya düştük gibi.
Karar senin…
Evlenirken el gibi kenarda duran aileler benim sinirimi bozuyor.
Bende yaşadım aynı durumu…

Karar senin…
Evlenirken el gibi kenarda duran aileler benim sinirimi bozuyor.
Bende yaşadım aynı durumu…
Yakın zamanda bebeğimizi kaybettik geçmiş olsun bile demediler ki hamile olduğumu bildiklerini bile sanmıyorum. Düğünümüze bile kot pantolonla geldiler 2 saat oturup gittiler. Ne bi fotoğraf ne bi oyun hiçbi şey

O zaman işinizi görün ve ev sahibi olun. Teklif onlardan gelmiş zaten eşin de senin tarafında bir sorun olursa o halleder bence. Umarım bir an önce şu an oturduğunuzdan çok daha güzeli nasip olur

Çocuğunuz yoksa 4+1 ev fazlaca büyük değil mi? Gerçi çocuk olsa da büyük bence, ben olsam daha küçük bir eve taşınır ve kimseye minnet etmezdim.

Kredi çekip kiraya verin bir yere kadar sabır edersin anca öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…