Kirada oturmak mı taşınmak mı

Sizin yerinizde olsam o eve geçer kira parasını altına yatirirdim. Sonra evinizi alırsınız inşallah

O zaman boşver, bizim burda bi laf vardır bi göz odam olsun başım içerde ayaklarım dışarda olsun, yeterki benim olsun diye. Yani kendinize ait olsunda tek göz olsun kimse içinizi bulandırmasın. Bu durum gündemdeyken ev alam düşüncenizde varken alacağınız ev kriterlerini düşürüp tez elden almaya çalışmanızı öneririm. 3+1 bakıyosundur mesela 2+1 bakarsın vs gibi

Max iki sene içinde ev almayacaksanız uzak durun, şu an ev almak çok zor ama giderek imkansızlaşacak,
bir iki sene içerisinde kazandığınıza birikim yapıp ev alacaksanız hiç düşünmeyin gidin, ama sakın minnet duygusuna kapılıp mesafeleri kaldırmayın.

Şuanki evimizde aslında işyerime uzak. Su an 35 km, orası 50 km. Şu an aylık 10-12 arası değişiyor yakıt. Burası da 15-16 bin olsa dedik. Nereden baksak aylık 20 bin bize kalıyor.
Isınma masrafı ne olacak?

Benim yazmayı düşündüğüm yorum aklın yolu bir.
Bundan 4 Sne önce kiradan kurtulmak için ki böyle kira olayları daha baslamamsti ev sahiplerinin saçmalikalri. 1+1 olsun benim olsun diye yola çıktım Nisan 2de temmuz 1de 3+1 ev nasp etti Rabbim.
Siz yola çıkın ev alana Rabbim yardim eder demislerdi her şeyde olduğu gibi etti

Böyle bir fırsatım benim de oldu ama kabul etmedik. Çünkü başta eski desem yaptır istediğin gibi otur denir sonra o öyle mi yapılır bu böyle mi yapılır, onlar gelir hop komşu damlar falan bunları düşününce istemedim. Sizin zaten daha problemli durumlarınız olmuş. Dertsiz başınıza dert almayın. Biri yazmış daha uygun bir eve çıkın kiraya.

evet haklısınız öyle yapacağım, çünkü ben kendimi de biliyorum bi laf söylerlse zoruma gider belki baskası aldırmaz işim görülsün yeter diye ama zamanında da beni cok incittiler zaten

su an için ev bizi cok zorlayacak ama daha küçük uygun bi yere kiraya geçmeye karar verdik, sonrası için Allah yardımcı edecek inanıyorum

su an için ev bizi cok zorlayacak ama daha küçük uygun bi yere kiraya geçmeye karar verdik, sonrası için Allah yardımcı edecek inanıyorum
Bakın bir hesaplama yöntemi yapın ayrıntılı markette peynirin fiyatı bile artarken para biriktrp ev alınma sürecini çoktan geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…