Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Kendi fikrim su ki... hic kimse birsey yapamaz bunlara... ne sosyal medyada kalkinma ise yarar nede yürüyüs protesto... malesef.. devletin sucu savcilarin sucu... ayrildilarmi agressif hareketler sergiledigi anda hop hapise.. veya ne bileyim kadinin yanina koruma... 7 /24 onami bakcam denmese keske... uzaklastirma kararida hic bir halta yaramaz.. kim kontrol ediyor bunu veya kapini kirdi girdi polis ne kadar süre icinde geliyo ... is isten gectikten sonra.. hep böyle oluyor ... anneler esas ogullaroni dogru yetistirselerdi bunlarin minimuma inmasini saglayabilirdik.. ne yazikki öyle bi durum olacaginida hic düsünmüyorum cünki o erkek yapar o vururda severde aldatirda dönerde ! Bunlarin Zihniyeti batsin

Olay olurken orada mıydınız?

Türkiye'de her sene 300den fazla kadın böyle olaylarda öldürülüyor. Bu olay ilk ve son değil. Videosu var diye olay oldu. Iki gün herkes kızar öfkelenir, o katil adam ortalık sakinleșince tutuksuz yargılanmak uzere serbest kalır, mahkemede hakim "Kadının saçı açiktı, kocasına meydan okumuș" der, cezayı hafifletir. Belki ișler uzar, yıllar sonra mahkeme dosyayı takipten çıkarar, adam ceza bile almadan kurtulur. Burası Suriye .. pardon Türkiye :)

Biliyorum uyarılmadık sinir hücreniz kalmadı ama bu adamlar ifşa olmalı. Bunları tanıyan, gören, bilen ne mal olduklarını bilmeli. Bunlardan uzak durulmalı.
Ayy yuhhhhhhhhh !!!!
Resmi de cismi de herseyi de var gerizekali poset akıllı haysiyetsiz herifin. Polis hemen bunu almalı . Sonra da kuzenim yazmis haberim yok derler. Çıldırıcam ((

Ah keşke izlemeseydim saatlerdir aklımdan çıkmadı çok derin kesiği varmış kurtulması imkansız ölmüş resmini paylaşmışlar o can acısıyla nasıl ayakta durabilmiş hayretler içinde gördüm gözleri önünde annesinin ölümünü izleyen çocuk ne haldedir ah yavrum benim içimi yaktı
Cani yaratığa en ağır küfürler bile az gelir aynı sonu yaşasın inşallah

Canım bende izlememiştim bilmiyordum, ama o kadar kötü ki izlerken miğdem yukarı çıktı, artık dur dedim ya dur artık, nasıl o kadar çok bıçaklayabilirsin. Onu izlerken daha çok sarsıldım. Bilmiyorum o bana daha ağır geldi, yine herkes kaçıyordu. Duygunun cinayetini izlemeye bir daha cesaret edemem. Resmen vahşice saldırmış. En sonunda bıçağı sırtına saplıyor. Elimin kesildiğini hissettim öyle durdum demiş ifadesinde.. İçim parçalandı o kadın bağırdıkça o çaresizliği, videonun başından beri o korkan hali, evliliği boyunca şiddet gördüğüne eminim çünkü korkuyordu videonun başından beri.. bi insan bi insanı nasıl bıçaklar bana o kadar uç geliyor ki.

Duygunun o görüntüleri unutulduysa buda unutulur oda tam bir vahşetmiş. Beni mahvetti

Hakkında suç duyurusunda bulunulmuş. Hesabı da kapatılmış.
Ooooooooohhhhhhhhhhhhh salarlar 5 dakika sonra. Ay insallah karisi yengesi baldizi birileri görmüştür. Hatta simdi bu siteye uyelerse de görmüşlerdir insallah ya Rabbim kadin kendisini kurtarir belki ayni evde yasiyorlar kadinin yüzüne guluyor cinayet tasarlıyor. Var boyle psikopatlar.

Düşünüyorum biz gündelik işlerimizle bugünüde bitirdik. Ama kız o küçücük yaşıyla o acıyı o gördüklerini nasıl taşıcak. Yüreği yangın yeridir.. canım.... keşke senin acını alabilsem yükünü ben biraz taşısam da sen nefes alıp huzurla uyusan

Hesabını da görseydiniz ülkedeki bütün eskortları takibe almış nerdeyse. Ama sorsan karısını namusu için öldürür. Belli ki karısı barışmak istemiyor bu sapıkla. Ya gelecek ya ölecek diyor.

Tabi görmüştür normal bir evliligi olsaydi oyle korkmazdi belki selam bile verirdi. Sapik psikopat zaten onu takip etmis sanirim yakalamis ve yapmis yapacagini 2 tanede yavrusu vardı cok uzgunum.bir insan nasil bu kadar vahsilesebilir gercekten cok uc bir nokta. Bence erkeklerin cogu kin duygularini böyle bastırıyor. Böyle öç aliyor.alıyor suanda kocamdan bile korkuyorum. Psikolojim bozuldu öğlenden beri Bir kadin ofkelendiginde ve kin duydugu nefretlendigi insana boyle bisey yapmıyor ama onu daha farkli yollarla yaraliyor. Bu bambaska bisey. Kaçıp gitmek istiyorum insanlarin ölmediği yerlere..

Ne kadar güzel,yüksek güvenlikli demek. Asıl korunulmasi gereken,vahşice katledildi,katledilmesi gereken yüksek güvenlikle korunuyor demek. Helal olsun.

Bu davadan ağırlaştırılmış müebbet çıkar. Adam tek kişilik 2 metrekare bir hücrede, günde yarım saat güneş görerek, ölene kadar hapis tutulur. Bu zaten inanin ölümden daha ağır ceza

Küfür yazicam banlancam. Yaziyorum siliyorum. Yaziyorum siliyorum... Zaten hep oyle olur sorsan namus icin öldürür . Boyle potansiyel tehlikeleride yok etmek lazim ama nerde. Karisni öldürüp 5 sene sonra hapisten çıkanların olduğu yerde ne mümkün !!!!

İnanmıyorum ya bune. Bakın bunları hemen temizliceksiniz memleketten işte, merhamet vicdan yoksa yaşamalarınada gerek yok
Şimdi bu adamların kimseye zarar vermemiş yada vermeyecek olmalarına ihtimal verebiliyor musunuz ? Özellikle şu hayvana tecavüz edemediği için ağlayan şeytanın.. Kim bilir kimlerin canını yaktı !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…