Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

"Boşanmalardan dolayı babalara her türlü zulmü hak gören mahkemelerin nasıl bir bela yarattığını, aile babalarını nasıl insanlıktan çıkardığını görmeye çalışın" diyen İnci, “Bir insan her şeyini kaybettikten sonra, her şeyi yapmaya hazırdır. Can da alır, can da verir, katliam da yapar. Mevcut hukuksal altyapı, erkeklerin elini resmi olarak bağlıyor. Yıllarca ailesinin sorumluluğunu taşıyan, hayatını veren adamlar bir mahkeme kağıdı ile yok oluyor" ifadeleriyle cinayetini meşrulaştırmaya çalıştı.
Ve bunun gibi daha kaç kişi böyle o ş... haklı buluyo hepside onun gibi hassasiyetsiz adam görünümlü mahkumlar.
O kadar diyecek çok şey varki ama faydasız insanlık bi kez daha öldü

Ve o caninin öldürüldüğü söyleniyo doğru mu? Acaba..

40 bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Yardım eden yine yok, sağa sola kaçışıyorlar. İnsan gibi indirmemişti bıçak darbelerini. En son sırtına saplayıp kaçmıştı. Lanet gelsin, lanet.. En başta canilerden koruyamayanlara.

Zamanında Cem Garipoğlu'nu da güzellemişti o. "Kadınlar ikiye ayrılır" diye kendi çapında iğrenç espriler yapmıştı. Ben artık ciddiye bile almıyorum onu, umutsuz vaka.

Bunların tek çözümü sorgusuz sualsiz, mahkemesiz olarak idam... Suç sabit, ceza sabit olacak. Adam, öldürmeye giderken bilecek ki ertesi gün idam edilecek. O takım elbise giydi diye indirim yapan, böyle bir indirimi kanunlara koyan ne kadar hakim vs varsa sonsuza dek cehemnemde yansınlar. Ne özgürlük ülkesiymişiz be... Adam öldürmek bile serbest memlekette...

O zavallı çocuğu görmedim, görmek de istemiyorum ama içim parçalandı.

Zamanında Cem Garipoğlu'nu da güzellemişti o. "Kadınlar ikiye ayrılır" diye kendi çapında iğrenç espriler yapmıştı. Ben artık ciddiye bile almıyorum onu, umutsuz vaka.
Ama işte insan kin kusuyo olayın üstüne böyle pisliklerin atıp tutmasına

Keşke gelse keşke ama nerde bizde o devlet içeri atıp besliyorlar

Ama işte insan kin kusuyo olayın üstüne böyle pisliklerin atıp tutmasına

Bu adam hakkında bence yasal işlem başlatılmalı, ilk vukuatı da değil dediğim gibi. Ancak böyle tipler o kadar çoklar ki aslında. Kadın cinayetleri işleyen seri katillerin ifadelerini bir oturun inceleyin, Google'a yazın bakın hepiniz. Bu adamla aynı bahaneleri sunduklarını göreceksiniz.

Öldürüldü söyleniyo ama ne kadar doğru bilmiyom

Bu Mağdur Boşanmış Erkekler kurucusu Muhammet Özen yaratığı daha önce "karılarını öldüren kahraman babaları alınlarından öpüyorum" gibi şeyler söylemiş ve şikayetçi olunmuş. Ama görünen o ki hiç bir caydırıcı ceza almamış ki kalkıp bu cinayete methiyeler düzüyor. Bunu yapan adama bile ceza vermeyen sistem Serkan'a ne yapsın...

Ben
Duyguyu hatırladım,Yine soğuk soğuk terler atıyorum
Ben bilmiyordum duygu olayini. Simdi izledim hislerim tarifsizim korkuyorm nedensiz o kadinin orda kac erkegin arasindaki caresizligi.. cok travmatik bir video

Suçu ve suçluyu övmek gibi kapı gibi kanun maddesi var ama uygulanır mı acaba

İllaki bir kadının başını yaksın öldürsün ki ancak ceza alsın

Videoyu gördüm çok çok üzüldüm... Rabbim rahmet eylesin masumlara kalkan eller kırılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…