Canım bende izlememiştim bilmiyordum, ama o kadar kötü ki izlerken miğdem yukarı çıktı, artık dur dedim ya dur artık, nasıl o kadar çok bıçaklayabilirsin. Onu izlerken daha çok sarsıldım. Bilmiyorum o bana daha ağır geldi, yine herkes kaçıyordu. Duygunun cinayetini izlemeye bir daha cesaret edemem. Resmen vahşice saldırmış. En sonunda bıçağı sırtına saplıyor. Elimin kesildiğini hissettim öyle durdum demiş ifadesinde.. İçim parçalandı o kadın bağırdıkça o çaresizliği, videonun başından beri o korkan hali, evliliği boyunca şiddet gördüğüne eminim çünkü korkuyordu videonun başından beri.. bi insan bi insanı nasıl bıçaklar bana o kadar uç geliyor ki.
Duygunun o görüntüleri unutulduysa buda unutulur oda tam bir vahşetmiş. Beni mahvetti
Keske ama bu mumkun degil... insin hiklirini iykiri...İdam çözüm değil gibi çünkü o an o kadar gözleri dönüyor ki akıllarına öldürmekten başka birşey gelmiyor. Kadını öldürmeyi göze alan insan hapise girmek veya ölüm korkutmaz. Devletin yapması gereken bir kadın şikayetçi oldugunda darp raporu aldıgında veya kocası tehdit ettiğinde direk alıcaklar içeri atıcaklar. Böylelikle kadınlarımız korkmadan polise gidebilirler. Korkmadan yaşıyabilirler. Yani idam çıksa bile birsürü kadınımız ölür onlar öldükten sonra idam cıksa fayda etmez. Daha ilk şikayette darp tehdit olayında hapise atsınlar yıllarca kesin çözüm
Devlet , kolluk kuvvetleri ne yapıyor peki o sıralarda..emine bulut yengemin akrabası imiş.
kadın fedai' den boşandıktan sonra bir evlilik daha yapmış.
ama bu pislik o evliliğine de musallat olmuş kadın eşine zarar vermesin başı yanmasın diye boşanmış.
Şu manyağa bakın ya
Eki Görüntüle 2301163
bunu ciddi ciddi soruyor musunuz?Devlet , kolluk kuvvetleri ne yapıyor peki o sıralarda..
Bu eski canım duygu kadakal cinayeti, duygunun katili yaniallahın cezası manyak, bi de duayı diline dolamış. ne yaptırım uygulanacak acaba çok merak ediyorum.
Bu eski canım duygu kadakal cinayeti, duygunun katili yani
ya ben şeyi anlamıyorum 'iyi hal indirimi' ni hukukçu değilim o yüzden biri aydınlatırsa sevinirim.aaa bu o mu. Allahın belası o video gözümün önünden gitmiyor
bir de iyi hal indirimi, haksiz tahrik indirimi verilmişti ona galiba yanlış hatırlamıyorum değil mi?
boyle adaletin allah belasını versin.
Evet adam çok enteresanmış ya manyak olduğu belli yani. Bende bugün izledim görüntüsünü izlememiştim.aaa bu o mu. Allahın belası o video gözümün önünden gitmiyor
bir de iyi hal indirimi, haksiz tahrik indirimi verilmişti ona galiba yanlış hatırlamıyorum değil mi?
boyle adaletin allah belasını versin.
ya ben şeyi anlamıyorum 'iyi hal indirimi' ni hukukçu değilim o yüzden biri aydınlatırsa sevinirim.
ama iyi hal indirimini böyle vahşice katleden insanlara nasıl veriyorlar?
bu adam iyi olsa bunu yapar mı? alenen kötü ya kötü. hangi halin iyisi bu? hali iyi olan adamın kendisi de iyi olur böyle bir vahşete imza atmazdı.
Evet 30 40 kere resmen vahşice bıçaklıyor ne iyi hali, savcılarda normal değil gerçektenya ben şeyi anlamıyorum 'iyi hal indirimi' ni hukukçu değilim o yüzden biri aydınlatırsa sevinirim.
ama iyi hal indirimini böyle vahşice katleden insanlara nasıl veriyorlar?
bu adam iyi olsa bunu yapar mı? alenen kötü ya kötü. hangi halin iyisi bu? hali iyi olan adamın kendisi de iyi olur böyle bir vahşete imza atmazdı.
7 yıl demıs yanı okadar emın kı okadar arastırmıs oyle kurgulamıs oyle emın kı elını kolunu sallayarak gerı cıkacagınaŞu manyağa bakın ya
Eki Görüntüle 2301163
Ben onu hiç unutamadım , unutmadım . Bir Allahın kulu müdahale edip kurtarma girişiminde bulunmadı , olay sırasında kaç kişi vardı orda hepsi korkup kaçtı , resmen “ sen rahat rahat öldür “ deyip gittiler .Bu eski canım duygu kadakal cinayeti, duygunun katili yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?