Halbuki elindeki bicak. Arkadan kafasina bi tekme sallasalar yere yığılırdi. Tabanca degil ki yaklaşırken ates etsin. Ya gercekten erkek dayanışması..Ben onu hiç unutamadım , unutmadım . Bir Allahın kulu müdahale edip kurtarma girişiminde bulunmadı , olay sırasında kaç kişi vardı orda hepsi korkup kaçtı , resmen “ sen rahat rahat öldür “ deyip gittiler .
Halbuki elindeki bicak. Arkadan kafasina bi tekme sallasalar yere yığılırdi. Tabanca degil ki yaklaşırken ates etsin. Ya gercekten erkek dayanışması..
Aynen öyle , dört beş kişi bir olup dur bakalım deyip girişselerdi en fazla bıçak sıyrığı alıp o kadını kurtarabilirlerdi . Rahmetli Duygu da “yardım edin “ çığlıklarıyla öldü .Halbuki elindeki bicak. Arkadan kafasina bi tekme sallasalar yere yığılırdi. Tabanca degil ki yaklaşırken ates etsin. Ya gercekten erkek dayanışması..
ülkemizde maalesef kadının, çocuğun ve hayvanın canı çok ucuz.Evet 30 40 kere resmen vahşice bıçaklıyor ne iyi hali, savcılarda normal değil gerçekten
Bugün tekrar çıktı karşıma,o goruntu bundan,bu ondan beter. Duygu kadakalin hunharca bicaklayip artık bıçak sırtına saplanıp çıkmayınca kaçıyor pislik herif oradan. Bugün emine Bulut'un videosunu cekenler,kadar o gün orada kaçan o dört kişi hesaba çekilecek inşallah.Ben olacaktim o sandalyelerde birini kafasında parçalamak mıydım,en olmadı o dolabın camını kurip adama saplamaz mıydım?Bu eski canım duygu kadakal cinayeti, duygunun katili yani
İnsanımız çok cahilülkemizde maalesef kadının, çocuğun ve hayvanın canı çok ucuz.
bu cahillikten öte bir şey Allah sonumuzu hayr etsin.İnsanımız çok cahil
Hani bu devlet ceza kanunları öyle ağır olmadığı için “ biz müdahale edersek , yarın hapisten çıkınca bize de zarar verir “ diye mi düşünüyolar , benim de aklım sırrım ermedi . Ben orda olmuş olsaydım ölümü göze alır yine kurtarmaya çalışırdım . Hepimiz öyle yapardık .Bugün tekrar çıktı karşıma,o goruntu bundan,bu ondan beter. Duygu kadakalin hunharca bicaklayip artık bıçak sırtına saplanıp çıkmayınca kaçıyor pislik herif oradan. Bugün emine Bulut'un videosunu cekenler,kadar o gün orada kaçan o dört kişi hesaba çekilecek inşallah.Ben olacaktim o sandalyelerde birini kafasında parçalamak mıydım,en olmadı o dolabın camını kurip adama saplamaz mıydım?
Çocuk ne durumdaymış biliyor musunuz acaba? Devlet korumasında mı yakını, akrabası var mı? Öğrendiğimden beri bir saniye aklımdan çıkmıyor haberlere bakamıyorum yanlışlıkla video açılır diye. O yavrunun halini düşündükçe yüreğim sıkışıyor.emine bulut yengemin akrabası imiş.
kadın fedai' den boşandıktan sonra bir evlilik daha yapmış.
ama bu pislik o evliliğine de musallat olmuş kadın eşine zarar vermesin başı yanmasın diye boşanmış.
Kadin olumden korkuyor evet cunku anne cunku geride 10 yaşında bir kiz cocugu sahipsiz kalacak.Kadin korkak degil yani yasamaya can atmiyor hayati zaten zor ölüm daha rahat bağrış sebebi kızı umarim.annesindir ve anlarsin demek istedigimi anne degilsen anlaman mümkün degil zaten su an.Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
Cocuk evdeymis 24 saattir yanında devletin gonderdigi psikologlar da varmis.Arada gelip akrabalarina sariliyormus sessizmis.Çocuk ne durumdaymış biliyor musunuz acaba? Devlet korumasında mı yakını, akrabası var mı? Öğrendiğimden beri bir saniye aklımdan çıkmıyor haberlere bakamıyorum yanlışlıkla video açılır diye. O yavrunun halini düşündükçe yüreğim sıkışıyor.
çocuk sanırım anneanne ve dedesindeymiş ve taziye için gelenlere size annemin ölümü anlatayım mı diyormuşÇocuk ne durumdaymış biliyor musunuz acaba? Devlet korumasında mı yakını, akrabası var mıÖğrendiğimden beri bir saniye aklımdan çıkmıyor haberlere bakamıyorum yanlışlıkla video açılır diye. O yavrunun halini düşündükçe yüreğim sıkışıyor.
Cocuk evdeymis 24 saattir yanında devletin gonderdigi psikologlar da varmis.Arada gelip akrabalarina sariliyormus sessizmis.
çocuk sanırım anneanne ve dedesindeymiş ve taziye için gelenlere size annemin ölümü anlatayım mı diyormuş
çocuk sanırım anneanne ve dedesindeymiş ve taziye için gelenlere size annemin ölümü anlatayım mı diyormuş
Yureksizler,acaba dedim burdan yazması kolay o an ne yapardım diye düşündüm,duramam ki. Nasıl sürülür,nasıl videoya alınır anlam veremiyorum. Video bı acidan iyi oldu,yine unutulacak en azinda ses getirmesi sağlandı.Hani bu devlet ceza kanunları öyle ağır olmadığı için “ biz müdahale edersek , yarın hapisten çıkınca bize de zarar verir “ diye mi düşünüyolar , benim de aklım sırrım ermedi . Ben orda olmuş olsaydım ölümü göze alır yine kurtarmaya çalışırdım . Hepimiz öyle yapardık .
O lokantanin onunden gecmemeli o sehri terk.etmeli o yavru.Devlet okutacak sanirim alacak muhtemelen memur da olur.Kamuya alirlar.keşke o çocuğa yurtdışında yepyeni bir hayat sunulsa, nerede olduğunu bile kimse bilmese. yanında güvenilir insanlar olsa her daim. bu memlekette o kız asla düzgün bir hayat yaşayamaz
Bundan sonra ne yapsalar düzelmeyecek o çocuğun psikolojisi dünyada yaşanabilecek en beter şeylerden birini yaşadı. Ahh keşke silebilseler bunları hafızasından.
haluk levent ve ahbap yardımcı olacaktı sanırım. çocuğun önüne dünyayı da serseler düzelmez düzelemez.keşke o çocuğa yurtdışında yepyeni bir hayat sunulsa, nerede olduğunu bile kimse bilmese. yanında güvenilir insanlar olsa her daim. bu memlekette o kız asla düzgün bir hayat yaşayamaz
oda kadın sans eseri ölmedi kurtuldu dıye tesebbus asaması adı altında sadece 10 mu 12 yılmı ne cuzı bır yılla cezalandırıldı o sahısda... hayvan demek ıstemedım cunku hayvanlar bıle yapmıyorlar boyle seyler sıfatsız dıyeyım oksijen israfı dıyeyım daha yerınde olurbu cahillikten öte bir şey Allah sonumuzu hayr etsin.
kocamdan, annem için de babamdan korkmaya başladım.
oyuncu şeyma korkmaz' ın ablasının başına gelenler ve röportajı da beni çok etkilemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?