- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Hasta ruhlu adam tabi rahat olur. Ne kadar rahat yazmış 7 sene yokum diye,yedi seneyi gözden cikarmis,bir de üstüne iyi hal indirimi almış. İyi hal neresinde hala daha anlayabilmiş değilim. Kadının fotolarinda boyunluk ve kolları alcidayken kadına şiddete hayır paylaşımı yaptı. Bir müddet sonra 40 yerinden vahşice,gözü donmuscesine bicaklandi,katledildi. İyi hal dendi. Sonumdan,kızımın sonundan çok korkar oldum.Amin . Ne kadar emanet yaşıyoruz şu memlette , başka ülkelerde bu gibi olaylarda suçluya 2 kere 3 kere müebbet verilirken , bizde bir kravat takım elbiseyle masumane görüntü oluşturup ceza indirimi yapılıyo .
Evet ben de facesine falan bakmıştım görmüştüm orda . Cinnet anı minnet anı değil baya bildiğin planlı bir şekilde öldürdü Duyguyu . Bi kaç seneye çıkar gününü gün eder hayatını yaşar , belki de evlenir Allah kahretsin .Hasta ruhlu adam tabi rahat olur. Ne kadar rahat yazmış 7 sene yokum diye,yedi seneyi gözden cikarmis,bir de üstüne iyi hal indirimi almış. İyi hal neresinde hala daha anlayabilmiş değilim. Kadının fotolarinda boyunluk ve kolları alcidayken kadına şiddete hayır paylaşımı yaptı. Bir müddet sonra 40 yerinden vahşice,gözü donmuscesine bicaklandi,katledildi. İyi hal dendi. Sonumdan,kızımın sonundan çok korkar oldum.
Tuğba erkol,uzaklaştırma kararı aldirdigi eşi tarafından eli kolunu sallayarak girdiği evinde üç cougunun gözü önünde,bıçaklandı. Çocukları yardım istedi katil,boşuna uğraşmayı anneniz oldu dedi ve uzaklaştırma kararinin olduğu evinden çıktı gitti.Telefona kaydetmek bir insan hayatından daha önemli hale gelmişse sanırım artık bir durup düşünmemiz lazım diyeceğim Ama ne zaman bu ülkede kadınlar korunabildi ki? Ölüp gittikten sonra bilmem kaç kere polise gitti, koruma kararı çıkartırdı vs deniyor. Demekki korunmuyor. Bir kadını taciz etmenin bedeli bile 4 aycık.
Onada ceza evine girdiği ilk gün olduruldu denmişti,adam gayet güzel yasiyor. Bugün duygunun kız kardeşinin facede gördüm. Gün yüzü goremesin,gerçi Allah adildir. Bu dünya da görür gün,ahirette kat ve kat alır intikamı. Allah intikam alıcıların en hayırlısıdır.Evet ben de facesine falan bakmıştım görmüştüm orda . Cinnet anı minnet anı değil baya bildiğin planlı bir şekilde öldürdü Duyguyu . Bi kaç seneye çıkar gününü gün eder hayatını yaşar , belki de evlenir Allah kahretsin .
Onada ceza evine girdiği ilk gün olduruldu denmişti,adam gayet güzel yasiyor. Bugün duygunun kız kardeşinin facede gördüm. Gün yüzü goremesin,gerçi Allah adildir. Bu dünya da görür gün,ahirette kat ve kat alır intikamı. Allah intikam alıcıların en hayırlısıdır.
Duygu kim arkadaşlar... Kaç çiçek koparıldı dalından?
Duygu kadakal,geçen sene katledilen başka bir anne.
Olay aynen anladığıniz gibi ambulans gelene kadar kimse iceri girmiyor! buda baska bir acı gerçekBenim anlamadigim o lokantada ki insanlar neden Emine'ye yardim etmiyor. Neden videosunu cekip sadece izliyorlar. Ya da olay boyle degilde goruntulerdenmi oyle anlasiliyor.
Teyzem orada yasıyor, onu aradım, önce minibüs durağında karsılasmıslar, kadın adamı görünce kacmıs lokantaya sığınmak istemiş, ama hiç kimse yardım etmemiş , tabi adamda kosunca peşinden olan olmuş, Allah kahreylesin olmaz olsun böyle insanlıkBenim anlamadigim o lokantada ki insanlar neden Emine'ye yardim etmiyor. Neden videosunu cekip sadece izliyorlar. Ya da olay boyle degilde goruntulerdenmi oyle anlasiliyor.
Kadına en ufak yan gözle bakanı, ağzından bir gram hakaret çıkanı alıp cezaevine atsalar, ağır cezalar verseler, kadınların üstünlüğünü gösterseler bu kadarı yaşanmaz !Toplum olarak tepki vermek gerekiyo kanunların caydırıcı olmasi icin hep diyoruz hep aynı hep aynı neyi bekliyorlar anlamıyorum!!
Teyzem orada yasıyor, onu aradım, önce minibüs durağında karsılasmıslar, kadın adamı görünce kacmıs lokantaya sığınmak istemiş, ama hiç kimse yardım etmemiş , tabi adamda kosunca peşinden olan olmuş, Allah kahreylesin olmaz olsun böyle insanlık
Valla çok haklısınız inanın com üzücüInanilmaz. Ben bu izleyip hic birsey yapmayan insanlara daha cok uzuldum. Insanlik kalmamis gercekten. Cok cok uzucu. Ben unutamiyorum kizi nasil unutacak.
Olay aynen anladığıniz gibi ambulans gelene kadar kimse iceri girmiyor! buda baska bir acı gerçek
Bugün okuduğum en çözüm odaklı mantıklı cümle!Dokunulmazlık milletvekillerinden alinin 'kadınlara verilmeli'..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?