Yo hayır emin ol müdahale ederdik , kurtarmaya çalışırdık , nasıl göz yumardık , yardım edin diye bas bas bağırdı kadın ya , sesini unutmadım kulaklarımda hâlâ , hatırladıkça yardım edin diye bağırıyo boğuk boğuk .Yureksizler,acaba dedim burdan yazması kolay o an ne yapardım diye düşündüm,duramam ki. Nasıl sürülür,nasıl videoya alınır anlam veremiyorum. Video bı acidan iyi oldu,yine unutulacak en azinda ses getirmesi sağlandı.
O lokantanin onunden gecmemeli o sehri terk.etmeli o yavru.Devlet okutacak sanirim alacak muhtemelen memur da olur.Kamuya alirlar.
Bu konuyla ilgili röportaj yapmışlar çok bilinen video kanalında, sayılı kişi bu durumun normal olmadığını söylemiş. Hele bı teyze Kocamiza karşı gelirsek babamızın evine gidersek nafaka istersek adam ne yapsın sinirden öldürür tabi diyor. Bı kadın ben memurum konuşamam diyor. Çıldırdım... Bizim halkımız neresiyle düşünüyor? Ya da gerçekten düşünüyor mu..İnsanımız çok cahil
adam bır anda bıcagı cekıp saplamıyor zaten tartısma asamasında da önlenebılırdı gıt kardesım ısıne tartısmayın sokak ortasında deyıp ayırabılırlerdı mıllet duyarsızYani izleyenlere vidyoyu çekenlere kabahat bulmuşunuzda kimse eli bıçaklı adam doğrayan birinin karşısına çıkıpta canını riske atmaz herkesin ailesi vs var.
Bu olayda suçlu toplumdur namus namus diye her haltı yiyebilecek insanları yetiştirenler suçludur,toplumsal baskı yapanlar suçludur vs bu canileri yetiştirenler suçludur,destek olanlar suçludur.
haluk levent ve ahbap yardımcı olacaktı sanırım. çocuğun önüne dünyayı da serseler düzelmez düzelemez.
bizler normal ecel ile gelen ölümü bile kaldıramıyor depresyona giriyoruz.
o daha çocuk yaşında vahşete tanık oldu.
Kurtarirdik,bizim gibi iki kadın olsa duygu yaşardı. Ama Emine'nin yaşaması o kesiği gördükten sonra imkansizmis zaten. Allah her ikisinide rahmet eylesin,o yavrulara sabır versin. Bir de duygunun videosuna hala kolaylikla ulaşılabiliyor,niye kaldırılmıyorki çocukları izlesin,iyice psikolojileri bozuldu diye mi? Duyarsizligin dibine vuruyoruz gitsin.Yo hayır emin ol müdahale ederdik , kurtarmaya çalışırdık , nasıl göz yumardık , yardım edin diye bas bas bağırdı kadın ya , sesini unutmadım kulaklarımda hâlâ , hatırladıkça yardım edin diye bağırıyo boğuk boğuk .
ölseymiş 8-10 yıl verilip iyi halden 3-5 yıla çıkardı. çok komik bir ceza hakimler neye göre karar veriyor bilmiyorum.oda kadın sans eseri ölmedi kurtuldu dıye tesebbus asaması adı altında sadece 10 mu 12 yılmı ne cuzı bır yılla cezalandırıldı o sahısda... hayvan demek ıstemedım cunku hayvanlar bıle yapmıyorlar boyle seyler sıfatsız dıyeyım oksijen israfı dıyeyım daha yerınde olur
Bir de emine sürekli kızına bakiyor ya,yaktı kavurdu içimi.Kizina bakıp bağırıyor,zaten kızı olmasa ölmeyi istiyordur kadin hayatı zor geçmiş zaten yaşamayı çok seven,mutlu bir kadın göremedim.fotograflarda.adam bır anda bıcagı cekıp saplamıyor zaten tartısma asamasında da önlenebılırdı gıt kardesım ısıne tartısmayın sokak ortasında deyıp ayırabılırlerdı mıllet duyarsız
kadın ölmek ıstemıyorum dıyor yanındakılere bagırıyor ayakta bogazındakı kan fıskırmasın dıye elıyle tutuyor ama mıllet vıdeoya cekıyor dısardan durup ıcerı ızlıyorlar ıcerde anne kız tek
mevzuyu nerden tutsak elde kalıyor
kesınlıkle suclu toplum boyle duyarsız toplumdan boyle psıkopatlar cıkar hıc sasırmamalı
kadın kımbılır ne yaptı dıyenler oldu ya... ınanılır gıbı degıl
benım gozumde boyle ölumu tecavuzculer ve boyle dusunen kımbılır kadın naptıkı dıyen adam serefını namusunu temızledı dıyenler hakedıyor
yıl ve ceza seklınden de endıselıyımölseymiş 8-10 yıl verilip iyi halden 3-5 yıla çıkardı. çok komik bir ceza hakimler neye göre karar veriyor bilmiyorum.
Yaşardı ama ne yazık yanında biz yoktuk .Kurtarirdik,bizim gibi iki kadın olsa duygu yaşardı. Ama Emine'nin yaşaması o kesiği gördükten sonra imkansizmis zaten. Allah her ikisinide rahmet eylesin,o yavrulara sabır versin. Bir de duygunun videosuna hala kolaylikla ulaşılabiliyor,niye kaldırılmıyorki çocukları izlesin,iyice psikolojileri bozuldu diye mi? Duyarsizligin dibine vuruyoruz gitsin.
Belki de onlar,başka bir kadın cinayetine böyle üzüldü,ellerinden bir şey gelmedi. Nerden bilebiliriz ki sırada biz var belki. Yarın bir gün haberlerde kocası x isimli kadını öldürdü diye haber olmayacağımizi. Duygu yakisiklim diye katiline yorum yapmış. Ay delirecem Allah yasatmasin,çocuklarımızi bizsiz,bizi onlarsiz bırakmasın.Yaşardı ama ne yazık yanında biz yoktuk .
Şah damarını kesmiş ya Allahın belasıAmin mekânları cennet olsun ve onun gibi nicelerinin mekanı cennet olsun . Sedace Duygu ve Emine yok bi çok kardeşimiz böyle vahhice katledilip öldürüldü , ne yazıkki hepsi de bir zamanlar kocam dediği kişilerce hayatlarına son verildi .
Allah korusun , Allah hepimizi korusun , çocuklarımızı da korusun hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Amin .Belki de onlar,başka bir kadın cinayetine böyle üzüldü,ellerinden bir şey gelmedi. Nerden bilebiliriz ki sırada biz var belki. Yarın bir gün haberlerde kocası x isimli kadını öldürdü diye haber olmayacağımizi. Duygu yakisiklim diye katiline yorum yapmış. Ay delirecem Allah yasatmasin,çocuklarımızi bizsiz,bizi onlarsiz bırakmasın.
Allah korusun , Allah hepimizi korusun , çocuklarımızı da korusun hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Amin .
Nutkum tutuldu , inan sabah videoyu izlediğimde lavaboya zor attım kendimi , mideme vurdu hâlâ da geçmedi .
Amin . Ne kadar emanet yaşıyoruz şu memlette , başka ülkelerde bu gibi olaylarda suçluya 2 kere 3 kere müebbet verilirken , bizde bir kravat takım elbiseyle masumane görüntü oluşturup ceza indirimi yapılıyo .Amin,etkilenmemek elde değil ki. Allah hepimize sabir versin. Bu gibi kötülükler bitmeyecek belki ama en azından zulme ugrayanlara kosacak yürek versin. : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?