Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Yo hayır emin ol müdahale ederdik , kurtarmaya çalışırdık , nasıl göz yumardık , yardım edin diye bas bas bağırdı kadın ya , sesini unutmadım kulaklarımda hâlâ , hatırladıkça yardım edin diye bağırıyo boğuk boğuk .

O lokantanin onunden gecmemeli o sehri terk.etmeli o yavru.Devlet okutacak sanirim alacak muhtemelen memur da olur.Kamuya alirlar.

iyi mi olacak sanki. asla rahat vermeyecekler asla huzurlu olmayacak. adini kimliğini değiştirip yurtdışına gonderilse keske. malum ülkedeki ceza sistemi ortada,10 15 yıl sonra o şerefsizin hapisten çıkıp kıza musallat olmayacağı ne malum?
hala o pisliği hakli gorenler var bu memlekette.

İnsanımız çok cahil
Bu konuyla ilgili röportaj yapmışlar çok bilinen video kanalında, sayılı kişi bu durumun normal olmadığını söylemiş. Hele bı teyze Kocamiza karşı gelirsek babamızın evine gidersek nafaka istersek adam ne yapsın sinirden öldürür tabi diyor. Bı kadın ben memurum konuşamam diyor. Çıldırdım... Bizim halkımız neresiyle düşünüyor? Ya da gerçekten düşünüyor mu..

adam bır anda bıcagı cekıp saplamıyor zaten tartısma asamasında da önlenebılırdı gıt kardesım ısıne tartısmayın sokak ortasında deyıp ayırabılırlerdı mıllet duyarsız
kadın ölmek ıstemıyorum dıyor yanındakılere bagırıyor ayakta bogazındakı kan fıskırmasın dıye elıyle tutuyor ama mıllet vıdeoya cekıyor dısardan durup ıcerı ızlıyorlar ıcerde anne kız tek
mevzuyu nerden tutsak elde kalıyor

kesınlıkle suclu toplum boyle duyarsız toplumdan boyle psıkopatlar cıkar hıc sasırmamalı
kadın kımbılır ne yaptı dıyenler oldu ya... ınanılır gıbı degıl

benım gozumde boyle ölumu tecavuzculer ve boyle dusunen kımbılır kadın naptıkı dıyen adam serefını namusunu temızledı dıyenler hakedıyor

Ölüye bile saygımız yok toplum olarak. Hala kadıncağızın ölü bedenini paylaşıp ne kadar üzüldüklerini söylüyorlar, kadının o son sedyedeki halini hangi akıl yoksunu çeker paylaşır? Hangi akıl yoksunu bu fotoğrafla taziye mesajı atar. Boşuna dememişler zamanında: "Bu ülke delilerle, geri zekalılarla, ruh hastalarıyla doludur."

evet düzelmeyecek, ama güvende olması lazim. o adi adam hapisten çıkarsa ne olacak kıza musallat olacak...

Kurtarirdik,bizim gibi iki kadın olsa duygu yaşardı. Ama Emine'nin yaşaması o kesiği gördükten sonra imkansizmis zaten. Allah her ikisinide rahmet eylesin,o yavrulara sabır versin. Bir de duygunun videosuna hala kolaylikla ulaşılabiliyor,niye kaldırılmıyorki çocukları izlesin,iyice psikolojileri bozuldu diye mi? Duyarsizligin dibine vuruyoruz gitsin.

O kadar üzülüyorum ki. En çok da olay anında orada olup sadece izleyenlere kızıyorum. Bu ülkedeki insanların çoğunun ehliyeti var, ehliyet alırken herkes ilk yardım dersi alıyor. Yani ilk yardım bilmeyen sınavdan geçemiyor. Oradaki insanların çoğu da biliyor yani. Ama buna rağmen hiç kimse kılını kıpırdatıp bişey yapmıyor.
Tamam herkes şok geçirdi falan filan. Soğuk kanlı bir tane insan yok mu ? Bir tane insan bile yardım edecek kadar vicdan sahibi değil mi? Bu kadar mı zor bu... küçücük çocuk tek başına nasıl çırpınıyor..
Birde duygu olayını bilmiyordum, yeni izledim çok daha ağır, oradaki erkek olacak mahluklar nereye kaçacağını şaşırıyor. Kafasına bir sandalye geçirmek bu kadar zor mu??

Ve tabiki esas suçlu onlar değil, her geçen gün bir yenisi ekleniyor, herkes üç beş gün üzülüyor ama hiç bir şey değişmiyor. Hiç bir şey yapılmıyor sadece yenisi ekleniyor bu olaylara.
Artık evlenmek bana hayatını riske atmak gibi geliyor, eskiden aldatılırsam, şiddet görürsem boşanırım diye düşünüyordum, ama boşanmak namussuzluk, boşanmak ölüm.!

Ülkenin yaşanılacak hiç bir yanı kalmadı, her an hiç beklenmedik şekilde ölebiliriz. Resmen tesadüfen yaşıyoruz...

ölseymiş 8-10 yıl verilip iyi halden 3-5 yıla çıkardı. çok komik bir ceza hakimler neye göre karar veriyor bilmiyorum.

Bir de emine sürekli kızına bakiyor ya,yaktı kavurdu içimi.Kizina bakıp bağırıyor,zaten kızı olmasa ölmeyi istiyordur kadin hayatı zor geçmiş zaten yaşamayı çok seven,mutlu bir kadın göremedim.fotograflarda.

gene açık hava tımarhanesi olduğumuzu kanıtladık. gene manyaklarla, psikopatlarla dolu olduğumuzu kanıtladık. hala "kim bilir kadın neler yaptı?" diyenler var. aklım almıyor, çıldırıcam. beynim kafatasımdan çıkacak.
gün geçtikçe artan sapkınlıkla nasıl başa çıkılacak ? daha kaç kadın sokak ortasında öldürülürken videosu çekilecek ve yavruları öksüz kalacak ?
o kadının hepimizin üzerinde hakkı var. ve bu olay sosyal medaya hashtag olarak kalmamalı, daha fazlası olmalı artık. 3-5 gün yazılıp unutulmamalı.
stroyler, postlar atılıp sonra olay kanıksanmamalı. devlet acilen el koymalı ve bu konularda ceza sistemini değiştirmeli.

ölseymiş 8-10 yıl verilip iyi halden 3-5 yıla çıkardı. çok komik bir ceza hakimler neye göre karar veriyor bilmiyorum.
yıl ve ceza seklınden de endıselıyım
bunlar ıcerde yemek yıyor cay ıcıyor kahve ıcıyor canı cıkolata ıstıyor yıyor tv ızlıyorlar yarım saat bıle olsa temız hava alıyorlar nefes alıyorlar kalplerı atıyor yanı sevdıklerı dısarda beklıyor bırılerı var bekleyen bılıyor umut var yasıyor yanı... e hanı bunun neresınde ceza?
boylesıne lagım temızleteceksın mesela ... ömur boyu lagım temızleyecek hem hadım edılecek hem lagım temızleyecek aç kalsın nıye karnı doyuruluyor nıye devlet doyuruyor . bırde para kazanabılıyorlar ne munasebet ne hakla ... yanı cezalar ceza degıl ıcerde 20 yıl yatmak koymaz kı adama yedıgı onunde yemedıgı ardında

Ümraniye de kırk bıçak darbesiyle öldürülen Duygu isimli kadincagizi sizi okuyunca izledim. Elim ayagim bosaldi, kalakaldım. İsyan etmemek için zor tuttum kendimi. Paramparça oldu içim, anlamsizlastim, bittim ama en acıtan o şerefsiz pisliğin en son darbeyi kadincagizin sırtına indirmesi sonrası kadinin kafasını masaya bilinçsizce değdirip durmasi oldu. Yerde masaya saklanmaya, sığınmaya çalışır gibiydi. Kalbim paramparça ya kahretsin. Canlı canlı dograndi kadın ve oradaki hiçbir şerefsiz yardım çığlıklarını duymadı, duymazdan geldi. O kadında bir zamanlar çocuktu bebekti melekti bir insan evladiydi, bir annenin kızıydı, offff Ağlasam ağlasam biter mi bu acılar!

Yaşardı ama ne yazık yanında biz yoktuk .
Şah damarını kesmiş ya Allahın belası Amin mekânları cennet olsun ve onun gibi nicelerinin mekanı cennet olsun . Sedace Duygu ve Emine yok bi çok kardeşimiz böyle vahhice katledilip öldürüldü , ne yazıkki hepsi de bir zamanlar kocam dediği kişilerce hayatlarına son verildi .

Arkadaşlar, emine bulut videosunu içim paramparca olsa da izleyebildim çünkü kısa ve ayrıntılı görüntülerin olmadığı bir videoydu. Duygu isimli kadincagizin videosu bana çok koydu çünkü olayların başlayıs anı, gelişme ve sonuç hepsi kaydedilmis otel kameraları tarafından. Kadincagizin son nefesini bile izleyebiliyorsunuz. Yalvarırım bu videoyu izlemeyin. Benim gibi merakiniza yenik düşmeyin, benim 10 sene gitti ömrümden sanki. Ezildim, içim delik deşik oldu, kaldiramadim bu kadar caniligi

Belki de onlar,başka bir kadın cinayetine böyle üzüldü,ellerinden bir şey gelmedi. Nerden bilebiliriz ki sırada biz var belki. Yarın bir gün haberlerde kocası x isimli kadını öldürdü diye haber olmayacağımizi. Duygu yakisiklim diye katiline yorum yapmış. Ay delirecem Allah yasatmasin,çocuklarımızi bizsiz,bizi onlarsiz bırakmasın.

Allah korusun , Allah hepimizi korusun , çocuklarımızı da korusun hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Amin .
Nutkum tutuldu , inan sabah videoyu izlediğimde lavaboya zor attım kendimi , mideme vurdu hâlâ da geçmedi .

Amin,etkilenmemek elde değil ki. Allah hepimize sabir versin. Bu gibi kötülükler bitmeyecek belki ama en azından zulme ugrayanlara kosacak yürek versin. : (

Amin,etkilenmemek elde değil ki. Allah hepimize sabir versin. Bu gibi kötülükler bitmeyecek belki ama en azından zulme ugrayanlara kosacak yürek versin. : (
Amin . Ne kadar emanet yaşıyoruz şu memlette , başka ülkelerde bu gibi olaylarda suçluya 2 kere 3 kere müebbet verilirken , bizde bir kravat takım elbiseyle masumane görüntü oluşturup ceza indirimi yapılıyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…