- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Anlamadim adam hem duyguyu hem de arkadasini mi öldürmüşGerçekten mi bu nasıl ortaya çıktı?
Aynen. Izleme bence. Bende izlemedim.Ben videoyu izlemedim.Yüreğim kaldırmaz diye düşündüm ama yorumları okuyunca da merak ettim.
Evet o serkan denilen adamin videosunda oyle seyler söylemiş gördün müBir de kadınların aldığı 400 lira bile olmayan nafaka için napsınlar adamlar her ay maaş yatıp oraya para gönderdikçe sinirleniyorlar haklılar falan yazanlar var
Tabii boşanmak sadece erkek karısından sıkıldığı zaman yapılabilecek bir şey kadının öyle bir hakkı yok adamın bunu düşünüp Sinirlenmesi çok normal
Yemin ediyorum insanlıktan çıkmış ne kadar çok insan varmış onu gördüm bu olayda
Ağzım bozulacak ama yazmayayımBir Turk ile evli olmadigim ve cocuk sahibi olursam onlari Turkiye'de buyutmeyecegim icin kendimi okadar sansli hissediyorum ki!! Zihniyeti kokusmus cahil insanlar dolu ulkemizde. Namus sadece kadin icin gecerli..
Psikolojim bozuldu, cok etkilendim. Bugece 2 saat uyumusum onda da cok kotu kabuslar gordum ve uyandim. O kucucuk yavru nasil ustesinden gelecek bu yasadiklarinin? Allahim yardim et
Video kaydi yapan genc kani farkedince durumun ciddiyetini anladi sanirim. Hersey anlik gelismis anladigim kadariyla.. Video kaydi basladiginda adamlar caniyi disari cikartmaya calisiyorlar. Zaten 10 saniyelik birsey devami yok. O video olmasa Emine Bulut aksam haberlerinde 30 saniyelik bir kadin cinayeti haberi olacakti ve 30 dakika bile akillarda yer etmeyecekti. Ne aci
Gecen yil Turkiye'de trafik kazasi gecirdim.
Sahit olan kisiye sen sahitsin dedim. Arkami dondugumde saniyeler icinde adam yok olmustu. Bukadar duyarsiz, kansiz, ruhsuz bir toplum haline geldik.
Youtube'da bir kadinin digerine ettigi hakaretlere bakar misiniz?? Kan dondurucu
Bir Turk ile evli olmadigim ve cocuk sahibi olursam onlari Turkiye'de buyutmeyecegim icin kendimi okadar sansli hissediyorum ki!! Zihniyeti kokusmus cahil insanlar dolu ulkemizde. Namus sadece kadin icin gecerli..
Psikolojim bozuldu, cok etkilendim. Bugece 2 saat uyumusum onda da cok kotu kabuslar gordum ve uyandim. O kucucuk yavru nasil ustesinden gelecek bu yasadiklarinin? Allahim yardim et
Video kaydi yapan genc kani farkedince durumun ciddiyetini anladi sanirim. Hersey anlik gelismis anladigim kadariyla.. Video kaydi basladiginda adamlar caniyi disari cikartmaya calisiyorlar. Zaten 10 saniyelik birsey devami yok. O video olmasa Emine Bulut aksam haberlerinde 30 saniyelik bir kadin cinayeti haberi olacakti ve 30 dakika bile akillarda yer etmeyecekti. Ne aci
Sahit olan kisiye sen sahitsin dedim. Arkami dondugumde saniyeler icinde adam yok olmustu. Bukadar duyarsiz, kansiz, ruhsuz bir toplum haline geldik.
Youtube'da bir kadinin digerine ettigi hakaretlere bakar misiniz?? Kan dondurucu
Hayir baskasina yazmis yorumlarda denk geldim. Kanim cekildi.Bunu size mi yazdi bu terbiyesiz kadın ?
Nasıl hakeret bunlar böyle, kadın kadına bunu nasıl yapıyor.umarim davacı olmuştur hakarete uğrayan bayan, hatta hakaret de değil küfür etmis.Sosyal medya üzerinden bu durum gerçekleştiği için ceza daha da ağır oluyor diye biliyorum.Bir Turk ile evli olmadigim ve cocuk sahibi olursam onlari Turkiye'de buyutmeyecegim icin kendimi okadar sansli hissediyorum ki!! Zihniyeti kokusmus cahil insanlar dolu ulkemizde. Namus sadece kadin icin gecerli..
Insanlarin internet uzerindenn birbirine istedigi hakareti ve küfürü edebileceğini zannetmek gibi cok degisik bir inançları var bunlarla hukuki yoldan savasmak lazim aslinda klavye artisti bunlar ama belki biliyorsunuzdur suan zaten internette savas var normal yani bu tip seyler. Normal degil malesef normallestirdiler öyle diyim.Hayir baskasina yazmis yorumlarda denk geldim. Kanim cekildi.
Ya kadınların sadece yüzde 29'u çalışıyor bu ülkede onu ne yapacağızEvet o serkan denilen adamin videosunda oyle seyler söylemiş gördün mü
Yok iste niye omur boyu nafaka alıyorsunuz da erkeklerin hayatinda cok kadin varmis hukuksal duzenlemeler olsunmus.
Zaten bi kadinin evlenmesi hayatının kararmasi cogu zaman bizim ulkemiz gelismekte ve kadinlarin bu anlamda farkındalığı cok yüksek,okuyor,araştırıyor,bilinçleniyorlar. Ben de evliyim ama cokta açık görüşlü ileri görüşlüyümdür pek cok konuda bence pek cok kadinda boyle aka evlilik psikolojisini bozuyor kadınların kocasi bozmasa kaynanasi bozuyor zaten sıkıntı degil ama bosanamaz pasaza denin sıkılması lazım dedigin gibi !!!
Sosyal medya beyinsizi çoğaldıNasıl hakeret bunlar böyle, kadın kadına bunu nasıl yapıyor.umarim davacı olmuştur hakarete uğrayan bayan, hatta hakaret de değil küfür etmis.Sosyal medya üzerinden bu durum gerçekleştiği için ceza daha da ağır oluyor diye biliyorum.
Iste biz oyle demiyoruz da sagolsun büyüklerimiz annelerimiz babalarimiz aman kocandir zihniyetinde olduklari icin oluyor zaten bunlar.Ya kadınların sadece yüzde 29'u çalışıyor bu ülkede onu ne yapacağız
Üstelik çalışanların çoğu tarım işçisi gibi sezonluk işlerde çalışıyor
Ne yapacak o kadın
kusura bakma kardeş senin ömür boyu evli durman lazım adam seni bıçaklasada boşanmazsın her yerini mosmor etsede boşanmazsın mı diyelim
O kadar çocuk kadın cinayeti oldu ayda 300 lira nafaka veren adamın üstüne düştükleri üzüldükleri kadar üzülmediler buna
Keşke bütün kadınlarımız çalışsada o aşağılık adamların 300 lirasını sıfatlarına atabilseler
Insanlarin internet uzerindenn birbirine istedigi hakareti ve küfürü edebileceğini zannetmek gibi cok degisik bir inançları var bunlarla hukuki yoldan savasmak lazim aslinda klavye artisti bunlar ama belki biliyorsunuzdur suan zaten internette savas var normal yani bu tip seyler. Normal degil malesef normallestirdiler öyle diyim.
Nasıl hakeret bunlar böyle, kadın kadına bunu nasıl yapıyor.umarim davacı olmuştur hakarete uğrayan bayan, hatta hakaret de değil küfür etmis.Sosyal medya üzerinden bu durum gerçekleştiği için ceza daha da ağır oluyor diye biliyorum.
Ben de rüyamda erkekler,kadınları silahlarıyla sorguya çekerken gordum. Uyayamadim sonra. Hastanede teşebbüs etti,başaramadı çıkınca ilk işi o kadını oldurmek,bak gör bela geliyorum diyor ama koruyamayacaz.Günlerdir uyuyamıyorum bu olay yüzünden.
Kaç gündür daha feci olaylar meydana geliyor. Örneğin hastanede yeni doğum yapmış bir annenim bıçaklanması ....
Gerçekten diyecek tek bir söz yok.
Kiz dur ağzından yel alsin..Allah korusunBen de rüyamda erkekler,kadınları silahlarıyla sorguya çekerken gordum. Uyayamadim sonra. Hastanede teşebbüs etti,başaramadı çıkınca ilk işi o kadını oldurmek,bak gör bela geliyorum diyor ama koruyamayacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?