- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Amin ama hastanede sezeyanli eşini daha çocuğunu emziremeyen kadını,adam öldürmeye teşebbüs ederde artık durur mu sence? İnşallah ulasamaz,izlerini kaybederler adamın gözü dönmüş serfsiz,pislik.Kiz dur ağzından yel alsin..Allah korusun
Ben de rüyamda erkekler,kadınları silahlarıyla sorguya çekerken gordum. Uyayamadim sonra. Hastanede teşebbüs etti,başaramadı çıkınca ilk işi o kadını oldurmek,bak gör bela geliyorum diyor ama koruyamayacaz.
Gaziantep cok büyük bir sehir degil ulaşırAmin ama hastanede sezeyanli eşini daha çocuğunu emziremeyen kadını,adam öldürmeye teşebbüs ederde artık durur mu sence? İnşallah ulasamaz,izlerini kaybederler adamın gözü dönmüş serfsiz,pislik.
Insallah ust soya suc isleme seysinden uzun sure hapiste kalir cunku bu tip yaralamayla bildigim 2 kisi var birisi 8 ay yatti oteki de sanirim 7 ay yatti içerdeAmin ama hastanede sezeyanli eşini daha çocuğunu emziremeyen kadını,adam öldürmeye teşebbüs ederde artık durur mu sence? İnşallah ulasamaz,izlerini kaybederler adamın gözü dönmüş serfsiz,pislik.
Keşke yapılsa,ölenin arkasından vahkamak tuhlemek daha kolay geliyor. Bir de çocuklarına burs ooo tamam vicdan da rahat. Vah ölene,çocuklarına. Nefret doldum,o kadının ölüm haberi gelecek,yine vahlanacaz,yine tohlenecez Allah fırsat vermesinzo serefsize. Kadını öldürmeden,kendisi geberip gitsin.Malesef.O kadincagini da kiz kardesi kurtarmis. Tutmasaydim, bogusmasaydik gogsune bicagi saplayip oldurecekti diyor kiz kardesi..
Bence devlet boyle durumlarda babaya cocuklarini omur boyu gorme yasagi koymali.. Anne ile cocuklara yeni kimlikler verip farkli bir sehirde yeni bir hayata baslatmali.. Bu kadar mi zor yaa, bu kadar mi zooor???? İsyan edesim geliyor.
Yeni dogum yapmis kadin, senin evladini 9 ay karninda tasimis, acilar icinde dogurmus. Daha yavrusuna doyamamis nasil kiymaya yeltenirsin. Dusundukce cildiriyorum!
Bise diyimmi bi tanıdığım doktor,karisi eczacı 1 cocuklari var son derece görgülü ve bilgili insanlar.Vurma kirma yok. Medenice boşandılar. 15 senelik evliliklerini 5 dakikada bitirdiler kadıninn arabasi herseyi vardı. Ona rağmen ailesinin yanina döndü oğlu universiteyi kazanınca adam başka kadinlarla geziyordu ve kadin bunu görüyordu yani bosandiktan sonra. Yani bu bosanma islerinde gercekten ayni sehirde bile yasamamak lazim bence iyi ayrilmis olsandaMalesef.O kadincagini da kiz kardesi kurtarmis. Tutmasaydim, bogusmasaydik gogsune bicagi saplayip oldurecekti diyor kiz kardesi..
Bence devlet boyle durumlarda babaya cocuklarini omur boyu gorme yasagi koymali.. Anne ile cocuklara yeni kimlikler verip farkli bir sehirde yeni bir hayata baslatmali.. Bu kadar mi zor yaa, bu kadar mi zooor???? İsyan edesim geliyor.
Yeni dogum yapmis kadin, senin evladini 9 ay karninda tasimis, acilar icinde dogurmus. Daha yavrusuna doyamamis nasil kiymaya yeltenirsin. Dusundukce cildiriyorum!
Ne kadar üzücü değil mi ?Ben de rüyamda erkekler,kadınları silahlarıyla sorguya çekerken gordum. Uyayamadim sonra. Hastanede teşebbüs etti,başaramadı çıkınca ilk işi o kadını oldurmek,bak gör bela geliyorum diyor ama koruyamayacaz.
Her ölen kadının ardından aynı şeyler konuşuluyor, unutuluyor. Herhangi bir çözüm yok, somut bir adım yok.
Artık kendi önlemlerimizi almanın vakti gelmedi mi? Vahşice katledilen kadınlarımızı, erkek egemen zihniyetli mahkemelerin adaletine teslim ederek elimize ne geçti? Hiçbir şey. Her geçen gün daha çok kadın erkek şiddetine kurban gidiyor.
Kadınlar, kendi adaletinizi kendiniz arayın. Can vereceğine can al. Bu zihniyete gebe kalma. Onlara çocuk verme. Çocuklarını cahillikleriyle zehirlemelerine izin verme. Bu varlıkları dönüşüme ancak bizler zorlayabiliriz.
Uzun süre deyince ben de senelerden bahsedecek sandım. 7 8 ay gibi kısa sürede o kadın nereye saklnacak,mutlaka bulacak o kadını devlet bu kadın için bir çare bulmalı,o kadının sonu belli.Allah fırsat vermesin tabi ama bilmiyorum her şey çok kötü olmqya başladı,tadım tuzum kalmadı. Kalan cocukkar içimi yakiyor.Insallah ust soya suc isleme seysinden uzun sure hapiste kalir cunku bu tip yaralamayla bildigim 2 kisi var birisi 8 ay yatti oteki de sanirim 7 ay yatti içerde
Annesi çığlık çığlığa yardım isterdi,çok yardımsever milletimiz video çekerdi. Video çekmek önemli çünkü.Ne kadar üzücü değil mi ?
O kadar haklısınız ki o kadını da koruyabileceğimizi sanmıyorum.
O kadar ruh hastası bir toplumuz ki kadın can çekişirken hala video derdindeler...
Kadın o an eğer yere yatırılıp, kesiğe tampon yapılsaydı belki şu an hayatta olacaktı.
Bir video var izlediniz mi bilmiyorum ama bir bebeğin soluk borusuna bir şey kaçıyor. Bebeği bir polis kurtarıyor , masaj yaparak. Ve bunu dakikalarca yılmadan yapıyor.
Bizde olsa ne olurdu bir düşünsenize ?
Iste bu bahsettiklerimden 1 tık fazla ceza alır tahminimce. Yoook nerde senelerceee hic sanmam.Bilmiyorum ki hergun yasasi kanunu sistemi değişiyor. Bende cok fenayim 3 gündur inancın olsun,yemek bile yemiyorum dogru düzgün. Olan yavrulara oluyor bu nasil bir acı. Kadin acaba nasil cocugunu daha kucagina alamadi zavallı. Su hale bak yaUzun süre deyince ben de senelerden bahsedecek sandım. 7 8 ay gibi kısa sürede o kadın nereye saklnacak,mutlaka bulacak o kadını devlet bu kadın için bir çare bulmalı,o kadının sonu belli.Allah fırsat vermesin tabi ama bilmiyorum her şey çok kötü olmqya başladı,tadım tuzum kalmadı. Kalan cocukkar içimi yakiyor.
Kesinlikle o kadını dava ederdimBir Turk ile evli olmadigim ve cocuk sahibi olursam onlari Turkiye'de buyutmeyecegim icin kendimi okadar sansli hissediyorum ki!! Zihniyeti kokusmus cahil insanlar dolu ulkemizde. Namus sadece kadin icin gecerli..
Psikolojim bozuldu, cok etkilendim. Bugece 2 saat uyumusum onda da cok kotu kabuslar gordum ve uyandim. O kucucuk yavru nasil ustesinden gelecek bu yasadiklarinin? Allahim yardim et
Video kaydi yapan genc kani farkedince durumun ciddiyetini anladi sanirim. Hersey anlik gelismis anladigim kadariyla.. Video kaydi basladiginda adamlar caniyi disari cikartmaya calisiyorlar. Zaten 10 saniyelik birsey devami yok. O video olmasa Emine Bulut aksam haberlerinde 30 saniyelik bir kadin cinayeti haberi olacakti ve 30 dakika bile akillarda yer etmeyecekti. Ne aci
Gecen yil Turkiye'de trafik kazasi gecirdim.
Sahit olan kisiye sen sahitsin dedim. Arkami dondugumde saniyeler icinde adam yok olmustu. Bukadar duyarsiz, kansiz, ruhsuz bir toplum haline geldik.
Youtube'da bir kadinin digerine ettigi hakaretlere bakar misiniz?? Kan dondurucu
Bende anlamadım öyle demiş amaAnlamadim adam hem duyguyu hem de arkadasini mi öldürmüş
Umarım doğrudur bu haber. Yaşattığı acı neymiş görsün pislik.
Hatırlamıyorum ama face dr yakınlarından birinin sayfasından mı ne.. zaten öldürüldüğü videoya bak deri ceketli adam var yüzüne iyice bak o şerefsiz katilin facesinde ekli arkadas listesinde emrah mı ne .adamın adi ayni kisiler yani arkadas listedekiyle videodaki kisi..burdan bile belli tuzağa düşürmüşler kızı.. link atamiyom atmayı bilsem göstercek adamın facesiniGerçekten mi bu nasıl ortaya çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?