- 2 Ağustos 2013
- 38.163
- 127.584
- 798
Var annesi babasıVar mıymış annesi ? Ben hala bulamadim sosyal medyada akrabalarini baktım ama.
Insallah saglar tabi temennimiz bu yönde ama cocukcagiz annesiz kaldi bee nelere sahit oldu ufacık yasinda minik kalbi nasil yandi
Şu cümle yıktı beni. Kızımın psikolojisi bozulmasın diye dolmuştan inmiş ya. Yıktı bu cümle beni. Sen kızını düşün şerefsiz babası olacak adam gözünün önünde senin boğazını kessin. Allahım dayanılacak gibi değilOff içim yandı gerçekten.
Şu cümle yıktı beni. Kızımın psikolojisi bozulmasın diye dolmuştan inmiş ya. Yıktı bu cümle beni. Sen kızını düşün şerefsiz babası olacak adam gözünün önünde senin boğazını kessin. Allahım dayanılacak gibi değil
Oyle bir kadın mi var?Tecavucusunun basini kesen kadina neden iyi hal indirmi olmuyor. ? Tamam siddeti savunmuyorum yaptığı iyi degil de tecavuze ugramis. Bir anlik ofke kapsamina neden girmiyor? Karisini oldurenlerin kaci tecavüze ugramis ya da bi yeri eksilmis? Hala ve haaala karisni oldurenler var. Ornek oluyor resmen adamlara. O yapmis ben de yaparim diyor. İyi hal indiriminden yırtıyor duygu kadakal cinayeti gibi. 7 yil yatar mi acaba
Nevin yıldırım.Oyle bir kadın mi var?
Eşim üniversiteyi orda okumuş. Yerlilerden biri sınıf arkadaşını ayarlamasını istemiş. Eşimde olmaz demiş. Dövmüşler. Sonra karakolluk olmuşlar. Eşimi ölümle tehdit etmişler. Babası gidip almış eve getirmiş. Yıllar sonra tanisip evlendik. Git okulunu tamamla gel diyorum. 12 yil gecmesine ragmen gitmiyor. Beni buldukları yerde öldürecekler diyor. Oranin yerli halkı olduğu için gitmiyor.Olayın yaşandığı yere zerre kadar şaşırmadım. Üstüme kimse çullanmasın biliyorum ki söylüyorum.
Cehalet diz boyu, insan canının hiçbir kıymeti yok.
Allah herkese hayırlı ölüm versin, korkunç bir şey bu yaşanan.
O yavrucak nasıl yaşayacak bundan sonra, Allah yardımcısı olsun.
O insan müsveddesi de inşallah layık olduğu bir şekilde geberip gider.
engellı kıza bır grup tecavuz etmıstı ıskence etmıstıTecavucusunun basini kesen kadina neden iyi hal indirmi olmuyor. ? Tamam siddeti savunmuyorum yaptığı iyi degil de tecavuze ugramis. Bir anlik ofke kapsamina neden girmiyor? Karisini oldurenlerin kaci tecavüze ugramis ya da bi yeri eksilmis? Hala ve haaala karisni oldurenler var. Ornek oluyor resmen adamlara. O yapmis ben de yaparim diyor. İyi hal indiriminden yırtıyor duygu kadakal cinayeti gibi. 7 yil yatar mi acaba
Bende babamı ani bir ölümle kaybettim. Morga inip bakamadım o halini hatırlamamak için. Gerçekten zor bir durum. Minik bedeniyle annesini teselli etmeye çalışıyordu daha. Allahım yardımcısı olsun inşallah.Size birşey diyeyim mi, 25 yaşındayım, geçen sene annemi kaybettim ben. Akciğer kanseriydi, yüzünde gözünde vücudunda görünür hiçbirşey yoktu. Herzamanki güzel halindeydi. Ben onu gasilhanede gördüğüm anı aklımdan atamıyorum. Unutamıyorum. Asla da unutmayacağım. O yavrum nasıl unutacak, nasıl aklından atacak. Elleriyle yüzünü tutmaya çalışıyordu annesinin anne gitme derken. Ben dayanamıyorum ya gerçekten. Çok üzülüyorum.
Serbest ama sonraCinayeti videoya ceken kisi gözaltına alinmış
Ya bi git işineHer bıçak taşıyan katil olsaydı, ortalık cesetten geçilmezdi. Kıstas bu değil.
Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Kadını tuzağa düşürdüler zaten orada buluştuğu adam kocasının arkadaşıymış. Uyuşturucu vermek için mi ne çağırmış.. O şerefsiz de oldu sonra zaten.. kocası adama demiştir büyük ihtimal buraya çağır doyeÜmraniye de kırk bıçak darbesiyle öldürülen Duygu isimli kadincagizi sizi okuyunca izledim. Elim ayagim bosaldi, kalakaldım. İsyan etmemek için zor tuttum kendimi. Paramparça oldu içim, anlamsizlastim, bittim ama en acıtan o şerefsiz pisliğin en son darbeyi kadincagizin sırtına indirmesi sonrası kadinin kafasını masaya bilinçsizce değdirip durmasi oldu. Yerde masaya saklanmaya, sığınmaya çalışır gibiydi. Kalbim paramparça ya kahretsin. Canlı canlı dograndi kadın ve oradaki hiçbir şerefsiz yardım çığlıklarını duymadı, duymazdan geldi. O kadında bir zamanlar çocuktu bebekti melekti bir insan evladiydi, bir annenin kızıydı, offff Ağlasam ağlasam biter mi bu acılar!
Gerçekten mi bu nasıl ortaya çıktı?Kadını tuzağa düşürdüler zaten orada buluştuğu adam kocasının arkadaşıymış. Uyuşturucu vermek için mi ne çağırmış.. O şerefsiz de oldu sonra zaten.. kocası adama demiştir büyük ihtimal buraya çağır doye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?