Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Off içim yandı gerçekten.
Şu cümle yıktı beni. Kızımın psikolojisi bozulmasın diye dolmuştan inmiş ya. Yıktı bu cümle beni. Sen kızını düşün şerefsiz babası olacak adam gözünün önünde senin boğazını kessin. Allahım dayanılacak gibi değil

Size birşey diyeyim mi, 25 yaşındayım, geçen sene annemi kaybettim ben. Akciğer kanseriydi, yüzünde gözünde vücudunda görünür hiçbirşey yoktu. Herzamanki güzel halindeydi. Ben onu gasilhanede gördüğüm anı aklımdan atamıyorum. Unutamıyorum. Asla da unutmayacağım. O yavrum nasıl unutacak, nasıl aklından atacak. Elleriyle yüzünü tutmaya çalışıyordu annesinin anne gitme derken. Ben dayanamıyorum ya gerçekten. Çok üzülüyorum.

Oyle bir kadın mi var?

Eşim üniversiteyi orda okumuş. Yerlilerden biri sınıf arkadaşını ayarlamasını istemiş. Eşimde olmaz demiş. Dövmüşler. Sonra karakolluk olmuşlar. Eşimi ölümle tehdit etmişler. Babası gidip almış eve getirmiş. Yıllar sonra tanisip evlendik. Git okulunu tamamla gel diyorum. 12 yil gecmesine ragmen gitmiyor. Beni buldukları yerde öldürecekler diyor. Oranin yerli halkı olduğu için gitmiyor.

EVet memleket ayrımı yapmak istemiyorum ama kırkkale ve Kayseri de 2 şer yl görev yaptım inanın hepsi bi acayip kimse kimsrnin yaralı parmağına işemez dedikodu gırla gidiyor
Ve en acısı kadının hiç değeri yok hele bi zafer caddesi vardı öğlen bile tek geçmeye korkardıö kim laf atacak kim taciz edecek diye

engellı kıza bır grup tecavuz etmıstı ıskence etmıstı
kız neden bagırmamıs , bagırmadı dıye tecavuzculer ındırım aldı
kızın bagıracak halı mı vardı acaba buyuk ıhtımal bayılmıstır zaten
malesef kı bızde bazı seyler aksak eksık pislik ılerlıyor

Bende babamı ani bir ölümle kaybettim. Morga inip bakamadım o halini hatırlamamak için. Gerçekten zor bir durum. Minik bedeniyle annesini teselli etmeye çalışıyordu daha. Allahım yardımcısı olsun inşallah.

konca kuriş, duygu kadakal, şimdi de emine bulut.
aklıma kazınanlar, çaresizlikleri vicdanımı yaralayanlar.
duygu kadakal ın sırtında bıçakla yerde can çekişmesi, tek başına.
emine bulut un gözleri sesi yine tek başına.
umarım gittikleri yerde daha huzurludurlar.

Bu video olmasaydı bu kadar etkilemeyecekti bu ülke
Yüzlerce kadın bu şekilde bağırdı belki de
Hepsi ölmek istemiyorum diye düşündü
Konya da 3 çocuğunun önünde 20 defa bıçaklanan kadını bu kadar konuşmuyoruz
Halbuki onun da 3 çocuğu şahit oldu
20 bıçak darbesini gördü

En başından silkelenmemiz lazımdı
Kahroldum emine ye
Ama ya fatma ayşe sinem ebru
Onlar..

Yitip giden onca can
Bu olaydan çok daha önce bu kadar sesimiz çıkmalıydı
Meb çocuğa burs verecekmiş
Zeyneo bastık konser gelirini kıza bağışlayacakmış

Neden devlet diğer 3 çocuğa da aynı yardımı yapmıyor
Videosu yok diye mi

Bazı şeyler halkı susturmak sakinleştirmek için yapılmamalı
Ülkede bir şeylerin tepeden değişmesi lazım
Yoksa 1 2 haftaya kalmaz unutulup gidecek maaleaef
Ateş yine en çok düştüğü yeri yaktı.

Not: videoyu çeken hayvanoğlu hayvan itin hiçbir farkı yok benim nezdimde o şerefsiz katilden. İnsan en azından gider çocuğa sarılır ilkyardım bilmese bile..

Kadını tuzağa düşürdüler zaten orada buluştuğu adam kocasının arkadaşıymış. Uyuşturucu vermek için mi ne çağırmış.. O şerefsiz de oldu sonra zaten.. kocası adama demiştir büyük ihtimal buraya çağır doye

Gerçekten mi bu nasıl ortaya çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…