- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Bu kaçıncı katliam böyle. Daha da kötüsü videoyu çeken de seyirci kalıyor. Kimse elini kıpırdatmıyor. Yasal olarak hiçbir yaptırım yeterli değil. Resmen vahşete davetiye çıkarılmış durumda. Bu zihniyetteki erkekler bunu kendilerine hak kadına da reva görüyor. Kadın erkek eşitliğini sözde değil özde idrak edemeyen bir toplumda erkek egemenliği biter mi bitirilir mi. Lanet olsun erkekliğinize de insanlığınıza da lanet olsun. Ben de boşanmış bir kadınım ve böyle haberleri duydukça ailem beni tek bırakmaya korkar oldu. Emin olun bu adamlara hak veren binlerce adam (!)var. Düşündükçe içim nefretle dolup taşıyor.
Iste nasıl tespit edicekler ki? Dışarda görüpte ay ne efendi ne düzgün adam dediğimiz insanlar evde kim bilir karısına çocuklarına neler yapiyor. Yalan mi?Bu olay insanları ciddi anlamda sarstı. Kimi görsem ya olayı konuşuyor, ya olayla ilgili haberler okuyor. bu olaydaki merhume için maalesef yapabileceğimiz bir şeyin olmamasi çok acı ama bundan sonrası için ciddi adımlar beklemeliyiz. Böyle güçsüz gördüğüne saldırma potansiyelin olan kim varsa tespit edilip ülkeden toplanmalı. Bir şekilde bunu yapmalılar , fiilen adımlar atmalilar artık
Kin. Öfke.Ben dusunemiyorum anlayamiyorum izlemedim videoyu da. Ulkenin insani bir acayip gercekten. Videoya cekrnde o anlari izleyen de bir tampon yapmayan da... her seyi bir yana mutlulukla imza attigin operken koklarken cenneti yasadigin cok sevdigin sevildigin bir insana ilerde ayrilsan bile sirf bu anilar sebebi ile nasil boyle yapabilirsin? Anlamiyorum anlayamiyorum
Iste nasıl tespit edicekler ki? Dışarda görüpte ay ne efendi ne düzgün adam dediğimiz insanlar evde kim bilir karısına çocuklarına neler yapiyor. Yalan mi?
Sinirlerim acayip bozuk. Benim aklima bişeyleri getirdi bu olay çünkü.
Daha insanlari egitemiyoruz duzgun anne baba olamıyoruz (sozum meclisten dışarı) adalet sistemi felc nasil ulkeden atacaklar. Keskee keskeee olsa da kafamizi yastiga rahat koysak. Sokakta yurumeye korkar olduk.
Al işte.Alıntı yaptığınız mesajımı yazdiktan sonra ne okudum biliyor musunuz? Gaziantep'te bı hastanede doğum yapan eşini bıçaklayan adamla! ilgili haber. ülkemizde, içimizde oluyor bunlar, hala olmaya devam ediyor. Nasıl bir bataktayiz ki bı bir çıkış, kurtuluş yolu yok! Yemin ederim gündem takiplemek haber okumak istemiyorum
Baktim bide suratını kapamislar. Ne kadar berbat bir surati oldugunu tahmin ediyorum anladim da zaten. Böyle pis gözlülerden.Alıntı yaptığınız mesajımı yazdiktan sonra ne okudum biliyor musunuz? Gaziantep'te bı hastanede doğum yapan eşini bıçaklayan adamla! ilgili haber. ülkemizde, içimizde oluyor bunlar, hala olmaya devam ediyor. Nasıl bir bataktayiz ki bı bir çıkış, kurtuluş yolu yok! Yemin ederim gündem takiplemek haber okumak istemiyorum ülkemin bu insanlarından utanıyorum
Bi kes artık çeneni ya kaç sayfadır okuyorum hala ötüyorsun sinirlerim bozuldu beter ol inşallah. Daha iki ay önce konyada iki genç kızı 20 senelik komşuları annelerinin gözünün önünde öldürdü, 20 senedir neden öldürmedi diye bana da bir sor bakayım. Bir gün sana da böyle biri musallat olur da anlarsın inşallah zorla beddua ettiriyorsunuz insana. Nefret ediyorum sizle aynı havayı solumaktan ne pislik kafanız varmış.Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
O videoyu çeken lokantanın dışında camdan çekiyor. Benim anladığım kadarıyla bu kadar ağır bir şey olduğunu bilmiyor çeken. Çünkü Emine döndüğünde adam tepki verip kapatıyor. Ama tabi yardım için koşuyor mu? Tabi ki hayırBenim anlamadigim o lokantada ki insanlar neden Emine'ye yardim etmiyor. Neden videosunu cekip sadece izliyorlar. Ya da olay boyle degilde goruntulerdenmi oyle anlasiliyor.
O videoyu çeken lokantanın dışında camdan çekiyor. Benim anladığım kadarıyla bu kadar ağır bir şey olduğunu bilmiyor çeken. Çünkü Emine döndüğünde adam tepki verip kapatıyor. Ama tabi yardım için koşuyor mu? Tabi ki hayır
İlk günler uyutulmus yavrucak. Allahim çok zor bir acı biz normal ölüme dayanamazken. Bu görüntülere dayanamazken. O yavrucak ne yapacak bundan sonra. Hayatı mahvoldu nasil toparlanacak tekrar. Okula gitse okulda arkadaşları bir şekilde konuşacak canı yanacak. Her gözünü kapattığında annesini o halde görecek. Kuzum gerçekten nasıl yaşayacak bu şekilde çok zorBen Emine Bulut'un sayfasından akrabasının profiline girdim, ona sormuşlar kız bizim yanımızda demiş. Buradan bir arkadaş da yazmıştı, her gelene size annemin nasıl öldüğünü anlatayım mı diye soruyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?