Ülke cahil dolu canım, bu tipler bitmez. Ya çok ağır konuşmak istiyorum yaDuygu katledildiğinde burada açılan konuya baktım
Lütfen hanımlar sizde bakın
Bakın ki bu adamları yetiştiren analar kimmiş görün
Özellikle 38 39 40. Sayfalarda Duygu için o da evli kadın olarak otele gitmeseydi adamlarla diyen kadın demeye utandığım varlıkların yorumlarını görün
Adam duyguyu 40 kez bıçaklamış. 2 kadın diyemediğim varlık duygunun ahlakını sorguluyor. ..
İşte bu adamları yetiştiren bunlar
Aramızdalar...
Allah onları kahretsin.. kendi ocaklarına ateş düşürsün ki evlat kardeş kaybetmek nedir görsün..Duygu katledildiğinde burada açılan konuya baktım
Lütfen hanımlar sizde bakın
Bakın ki bu adamları yetiştiren analar kimmiş görün
Özellikle 38 39 40. Sayfalarda Duygu için o da evli kadın olarak otele gitmeseydi adamlarla diyen kadın demeye utandığım varlıkların yorumlarını görün
Adam duyguyu 40 kez bıçaklamış. 2 kadın diyemediğim varlık duygunun ahlakını sorguluyor. ..
İşte bu adamları yetiştiren bunlar
Aramızdalar...
Allah kimseyi bu hukuk sistemine düşürmesin yaMerak ettiğim için bir araştırdım arkadaşlar bu olay gibi tam tersi olayları, yani kadının erkeği öldürdüğü.. bir kaç haber okudum ve bir kadın eski eşini tabancayla öldürdüğü için müebbet hapis cezası almış . O kadar sinirlendim ki, yanlış anlaşılmasın o kadının müebbet ceza almasına değil, o müebbet ceza alırken hakan kadakal gibilerin 10-15 yıl ceza almasına , üstelik onun yaptığı dehşet bir şekilde yapılmasına rağmen. Bu nedir ya erkeklik indirimi falan mı??
Ben mi yanlış biliyorum konuda farklı yerlere gitmiş gibi oldu ama ben anlayamıyorum nasıl oluyor bu erkeğe farklı kadına farklı mı işliyor bu adalet....
https://www.google.com.tr/amp/s/www...ye/muebbet-hapis-cezasina-boyle-tesekkur-etti Haber de burada
Amin cnmAllah kimseyi bu hukuk sistemine düşürmesin ya
Ülke cahil dolu canım, bu tipler bitmez. Ya çok ağır konuşmak istiyorum ya
Bu bilgi doğru mu insallah hadi ya nolur yargılansınBakiyorum.simdi. Görüntüleri çeken kisi de gözaltina alınmış
Bende bakmıştım hepsine. Diğerinin profiline baktın mı suratına tükürülmücek adamları biz hayatımıza alıyoruz iştee..Rahmetli neler paylaşmış 3 yıl önce off kimse sesini duymamış ya içim sızlıyor. Allah rahmet yağdırsın üzerine
Eki Görüntüle 2301903 Eki Görüntüle 2301904 Eki Görüntüle 2301905 Eki Görüntüle 2301906
Vahşet yaDuygu kadakal’ın videosunu şimdi izledim
Diyecek söz bulamıyorum yapacak beddua bulamıyorum......
Bende bakmıştım hepsine. Diğerinin profiline baktın mı suratına tükürülmücek adamları biz hayatımıza alıyoruz iştee..
Eki Görüntüle 2301911 Allah bu adamdan bin kere razı olsun ya
Dişlerimi sıkıyorum elim ayağım uyuşuyor bir insan nasıl böyle vahşi olabilir ormandaki hayvan bile yapmıyor bunu ya nasıl bir insan bu kadar korkunç olabilirVahşet yao çaresizliğine öyle üzüldüm ki, hiç sonu gelmicek gibiydi o bıçak darbelerinin
Kurban olurum onun gülüşüne benEki Görüntüle 2301911 Allah bu adamdan bin kere razı olsun ya
Kesinlikle planlı cinayet şimdi videonun tekrar başını izledim diğer kısımları izlemeye cesaretim yok dayanamam bi kere daha, bence kesinlikle kızı oyuna getirmişler. LObideyken sanki gidecekmiş gibi yapıp gitmiyor, sonra bi süre öylece duruyolar sonra duygu telefonuna bakıyor 1 snlik adam kalkıp kızıyor, belinde bıçak sarılı halde duruyor sonra bıçağı çıkarıyor. Herkes kaçıyor ya herkes. Ya adam bunu planlamış resmen bi üye demişti çok haklı...Ay evet ya hele cinayetten 6 ay önce açıkça o yazdığı yazıya şok oldum 'liste kabarık can alıcam ' demesibu kadar plan yapmasına rağmen cezasının müebbet olmamasına çıldırıyorum!!!
Dişlerimi sıkıyorum elim ayağım uyuşuyor bir insan nasıl böyle vahşi olabilir ormandaki hayvan bile yapmıyor bunu ya nasıl bir insan bu kadar korkunç olabilir
Sürekli dini yazılar paylaşmış ama ne vicdan ne Allah korkusu var, bi insan bi insanı o kadar vahşice nasl bıçaklar bi kere izledm bir daha bakamam o kızın o çaresizliğine içim gidiyor benim yaDişlerimi sıkıyorum elim ayağım uyuşuyor bir insan nasıl böyle vahşi olabilir ormandaki hayvan bile yapmıyor bunu ya nasıl bir insan bu kadar korkunç olabilir
Eki Görüntüle 2301911 Allah bu adamdan bin kere razı olsun ya
Kesinlikle planlı cinayet şimdi videonun tekrar başını izledim diğer kısımları izlemeye cesaretim yok dayanamam bi kere daha, bence kesinlikle kızı oyuna getirmişler. LObideyken sanki gidecekmiş gibi yapıp gitmiyor, sonra bi süre öylece duruyolar sonra duygu telefonuna bakıyor 1 snlik adam kalkıp kızıyor, belinde bıçak sarılı halde duruyor sonra bıçağı çıkarıyor. Herkes kaçıyor ya herkes. Ya adam bunu planlamış resmen bi üye demişti çok haklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?