Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ülke cahil dolu canım, bu tipler bitmez. Ya çok ağır konuşmak istiyorum ya

Allah onları kahretsin.. kendi ocaklarına ateş düşürsün ki evlat kardeş kaybetmek nedir görsün..

Allah kimseyi bu hukuk sistemine düşürmesin ya

Bende bakmıştım hepsine. Diğerinin profiline baktın mı suratına tükürülmücek adamları biz hayatımıza alıyoruz iştee..

Ay evet ya hele cinayetten 6 ay önce açıkça o yazdığı yazıya şok oldum 'liste kabarık can alıcam ' demesi bu kadar plan yapmasına rağmen cezasının müebbet olmamasına çıldırıyorum!!!

Vahşet ya o çaresizliğine öyle üzüldüm ki, hiç sonu gelmicek gibiydi o bıçak darbelerinin
Dişlerimi sıkıyorum elim ayağım uyuşuyor bir insan nasıl böyle vahşi olabilir ormandaki hayvan bile yapmıyor bunu ya nasıl bir insan bu kadar korkunç olabilir

Ay evet ya hele cinayetten 6 ay önce açıkça o yazdığı yazıya şok oldum 'liste kabarık can alıcam ' demesi bu kadar plan yapmasına rağmen cezasının müebbet olmamasına çıldırıyorum!!!
Kesinlikle planlı cinayet şimdi videonun tekrar başını izledim diğer kısımları izlemeye cesaretim yok dayanamam bi kere daha, bence kesinlikle kızı oyuna getirmişler. LObideyken sanki gidecekmiş gibi yapıp gitmiyor, sonra bi süre öylece duruyolar sonra duygu telefonuna bakıyor 1 snlik adam kalkıp kızıyor, belinde bıçak sarılı halde duruyor sonra bıçağı çıkarıyor. Herkes kaçıyor ya herkes. Ya adam bunu planlamış resmen bi üye demişti çok haklı...

Dişlerimi sıkıyorum elim ayağım uyuşuyor bir insan nasıl böyle vahşi olabilir ormandaki hayvan bile yapmıyor bunu ya nasıl bir insan bu kadar korkunç olabilir

Bende çok fenayım 2 gündür gözümün önünden gitmiyor kelimeler yetersiz
Bu caniler yüzünden bu güzel hayat zehir oluyor dünya aslında çok güzel ama insanlar kötü fesat alçak

Sürekli dini yazılar paylaşmış ama ne vicdan ne Allah korkusu var, bi insan bi insanı o kadar vahşice nasl bıçaklar bi kere izledm bir daha bakamam o kızın o çaresizliğine içim gidiyor benim ya

Aynen öyle canım kesinlikle planlı herşeyi kurmuşlar o yanındakilerde planın parçası
mahkemede nasıl olurda tahrik var derler ya kadın zaten korkarak duruyo orda bu nasıl zihniyettir o vahşi caninin yaptığı katliamın hiçbir gerekçesi olamaz. O ceza almadıki ceza değil o!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…