Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ayy Allah korumuş çok şükür daha kötüsü olmadı atardamara yapılan baskı kanı durduruyomu acaba bu noktada yaranın küçük veya büyük olması önemli heralde

Ayy Allah korumuş çok şükür daha kötüsü olmadı atardamara yapılan baskı kanı durduruyomu acaba bu noktada yaranın küçük veya büyük olması önemli heralde
tam bilmiyorum ama atardamar tam kesilmedi galiba o yüzden baski kani biraz durduruyor acildede hemen diktiler zaten. Kolumda büyük bir iz kaldi.

tam bilmiyorum ama atardamar tam kesilmedi galiba o yüzden baski kani biraz durduruyor acildede hemen diktiler zaten. Kolumda büyük bir iz kaldi.

Allah muhafaza yâ Hafîz korusun cümlemizi
Öbür rahmetlide zaten en ölümcül yerinden darbe almış aşırı kan kaybından zaten kısa sürede bilinci kapanmıştır Rabbim kabirlerini cennet bahçesine çevirsin rahmet yağdırsın üzerlerine

amin canim..

Sakın sesli dinleme , hatırladıkça yardım istiyo sesi kulaklarımdan gitmiyo ...

Kendimi bildiğim için kapatmıştım
İyi yapmışım
Ulan bi kişi bile gelemez miydi o seslere
Bir şey fırlarsalardı en azından

Ben salak gibi sansürsüz izledim
Adam sırtına saplayıp kaçtıktan sonra kalkmaya çalışıyor
İlk şok hali sanırım
Sıcağı sıcağına dehşete kapılmış gibi
Sonra kendinden geçip düşüyo aslında
Kıyamam benden büyük ama kıyamam sana yavrum, canım benim diye ekrana bakakaldım

Aynen öyle ya bende karanlıktan korkar oldum biz bile uzaktan ne kadar etkilendik böyle hep aynı yere mi sapladı cani
kadıncağız zaten zayıf bide offff bu erkeklerde hiç vicdan yok bi kadın yapamaz bunu

Ben 1.katta oturuyorum
Bina altına araba park edince eve girilebiliyor
Kaç gündür eşim evde yokken kapılar kilitli, camlar kapalı, alarm açık oturuyorum.
Sanki biri girecekmiş gibi

Normalde kapı tarafında yatardım
Korkuyorum artık, yatamıyorum.
Eşimle yer değiştirdik

Aslında bu konu kapansa
Ruh halimiz iyi değil

Duygu Kadalakdan bende çok etkilenmiştim. O caninin hırsla bıçağı defalarca saplayışı, duygunun feryadı, o videoda ki adamların hicbirsey olmamış gibi rahatça olay yerinden uzaklanışı.

Sonra bu ş... herifin iyi hal ve tahrikten ceza indirimi alışı kahretmisti beni. 40 bıçak darbesiyle bir kadının öldürülüşü müebbet hapis cezası etmiyor demek ki, bir insanın canı bu kadar ucuz.

Doğum yaptiktan sonra bicaklanan kadinla ilgili bir gelisme var mi arkadaslar? Umarim iyidir, yoğun bakimdan cikmistir.
Okuyamiyorum haberleri icim elvermiyor.

İnşallah en kısa zamanda atlatabiliriz ben evde tek olmasam bu kadar düşünmem aksilik gündüzleri kimse yok hatta yarın anneme gidebilirsem benim için iyi olacak

Ben daha önce görüntülere tam bakamamistim, sesini de açmaya cesaret edememistim. Az önce burada bahsedilince baktım, dinledim.
Sadece yazıklar olsun diyorum. Orada bekleyip birşey yapmayan o koskoca adamlara yazıklar olsun. Kim hakeder ki öyle bir ölümü
Gencecik kız.. Konuşmaları dinliyorum, nasil korkuyor adamdan belli. Nasıl dayaklar yedi kim bilir daha once. Adam yaklaştıkça nasıl geri çekiliyor.
Hele o adam görünümlü yaratıklar... Bu kadar mi korkakti hepsi, bi sandalye kapıp kafasına indiremediler. Ustelik katil çıktıktan sonra bile çıkıp gitti bir tanesi, eğilip bakmadi bile duyguya...
İnsanligimdan utandım resmen.

Doğum yaptiktan sonra bicaklanan kadinla ilgili bir gelisme var mi arkadaslar? Umarim iyidir, yoğun bakimdan cikmistir.
Okuyamiyorum haberleri icim elvermiyor.

Ben gördüm bebeğine kavuşmuş çok şükür kadın ağlayarak konuştu dediki "Bebeğim benim umudum oldu, artık böyleleri hafif cezalar almasın nolur bebekler annesiz kalmasınlar" dedi amin
Ama bundan sonra nolacak o kadında boşanma aşamasındaymış onun adına korktum şimdi o adamı da kesin salmışlardır yine. Suçlular kimin umrunda!

Kardesinin röportajın vardı o zamanlar, zaten defalarca şiddet uygulamış adi herif en son hastanelik etmiş kadını da evden ayrılmış.

Oradaki adam kılıklı varlıkları hiç anlayamadım bende, sanki normal birşey oluyor gibi doğru düzgün istiflerini bozmuyorlar.

En son bıçak darbesi, kafasını hafifçe masaya vurunca durması, son anları, videoyu izleyeli uzun zaman oldu ama ayrıntıları bile aklımda, günlerce etkisinde kalmıştım. Allah rahmet eylesin, kötülere fırsat vermesin. Devlette su adı heriflere en ağır cezaları vermeli ki 5-10 yıl yatar çıkarım diye masum insanların canına kastetmesinler.

Yaaa çok sukur Allah ayirmasin anneleriyle yavrularini. Umarim bir sey yapamaz o pislik adam.

Ve verilen ceza 15 yil... 15 yaaa..

Ve verilen ceza 15 yil... 15 yaaa..
Tahrik indirimi mi aldi? Neyin tahrigi anlamiyorum kadin sadece senle gelmicem ben diyor bu mu tahrik? Ya da ayri oldugu bir kadini baskasiyla görmek mi tahrik? Bizim insanimiz ne zaman kendi kiskancliklariyla kendileri basetmeyi ögrencek baska bir insani öldürmeden, ve bunu ayirt edemeyen güya okumus hakim..

İnsanoğlunun adaleti bu kadar olur
Asıl adaleti Allah verecek. Bide kıskançlık krizi demezlermi sinir oluyorum bu kıskançlık falan değil bu düpedüz alenen cana kastetmek
Kıskançlıkmış yok efendim tahrik etmişmiş hepsi bahane. Adam 6 ay öncesinden öldüreceğini alenen yazmış bunlar nasıl hakim hayret içindeyim

Allah hepsinin belasını versin bir dur diyen yok. Cezanın caydırıcı özelliği yok. Yeter artık yeter

Allah hepsinin belasını versin bir dur diyen yok. Cezanın caydırıcı özelliği yok. Yeter artık yeter
Toplumda cok büyük hatalar var. Burda acilan konulardan da görüyoruz. Evlenmek cocuk dogurmak cok büyük bir marifet bizim türk toplumunda, kadinlar özellikle egitimsiz olanlar sirf evlenmis olmak icin önüne gelen hödüklerle evleniyorlar afedersiniz. Sonuc ortada. Sen daha evlenmiyormusun, cocuk yapmiyormusunuz bu sorular artik son bulmali evlilik baskisi olmamali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…