Ya dimi zate kadınlar o kadae sıkıntılı ki ya...Toplumda cok büyük hatalar var. Burda acilan konulardan da görüyoruz. Evlenmek cocuk dogurmak cok büyük bir marifet bizim türk toplumunda, kadinlar özellikle egitimsiz olanlar sirf evlenmis olmak icin önüne gelen hödüklerle evleniyorlar afedersiniz. Sonuc ortada. Sen daha evlenmiyormusun, cocuk yapmiyormusunuz bu sorular artik son bulmali evlilik baskisi olmamali..
Aynen öyle bir şeyleri görmemiz lazım tepki göstermemiz için.Bunlar sadece bizim bildiklerimiz işte saha neleri vardır. Mesela bu kadının cinayeti ses getirmicek çünkü videosu yok..
Ya bu kadinlar cektigini kim cekiyor kiYa dimi zate kadınlar o kadae sıkıntılı ki ya...
Kesinlikle öyle. Bir de ailelerin tutumları. Nişanlandın nişanı atamazsın elalem ne der. Evlendin çocuğun var ayrılamazsın kim bakacak elalem ne der. Kocandır o senin alttan al. Aile çok önemli kızına her zaman sahip çıkacak arkasında olacakToplumda cok büyük hatalar var. Burda acilan konulardan da görüyoruz. Evlenmek cocuk dogurmak cok büyük bir marifet bizim türk toplumunda, kadinlar özellikle egitimsiz olanlar sirf evlenmis olmak icin önüne gelen hödüklerle evleniyorlar afedersiniz. Sonuc ortada. Sen daha evlenmiyormusun, cocuk yapmiyormusunuz bu sorular artik son bulmali evlilik baskisi olmamali..
Benim ailem bana cok düskündür ve aslinda cok modern denilebilcek bir ailedir ama ben siddet gördügümde evliligimde onlar bile belkide bir anlik sinirle olmustur falan dediler. Tamam bosanmak zor ve kötü bir sey ama sirf evli kalmak icinde sürekli siddet görülürmü ya. Mentalitelerin degismesi lazim. Evliligin bitmesi dünyanin sonu gibi görülmemesi lazim.Kesinlikle öyle. Bir de ailelerin tutumları. Nişanlandın nişanı atamazsın elalem ne der. Evlendin çocuğun var ayrılamazsın kim bakacak elalem ne der. Kocandır o senin alttan al. Aile çok önemli kızına her zaman sahip çıkacak arkasında olacak
Aynen dünyanın sonu gibi görülüyor toplumdaBenim ailem bana cok düskündür ve aslinda cok modern denilebilcek bir ailedir ama ben siddet gördügümde evliligimde onlar bile belkide bir anlik sinirle olmustur falan dediler. Tamam bosanmak zor ve kötü bir sey ama sirf evli kalmak icinde sürekli siddet görülürmü ya. Mentalitelerin degismesi lazim. Evliligin bitmesi dünyanin sonu gibi görülmemesi lazim.
İnanmıyorum ya manyağa bakk, o çocuklara kıyamam böyle bi babaları varYa bu kadinlar cektigini kim cekiyor kibu arada ben yurtdisinda yasiyorum burda böyle bir olay olmustu, tabiki türklerdi. Adam ayrildigi esini dövüp bicaklayip boynuna bir sey baglayip arabasinin arkasinda sürüklemis kadini. Hem de kendi cocuklarida arabadayken. Kadin ölmemisti cok sükür. Simdi merak ettim adamin aldigi cezaya baktim 15 yil arti 135.000€ aci parasi ödemek zorunda kadina.
Hiç iyi degilim kizlar gece uyuyamıyorum karanlıkta yatan ben ışıkları açıp yatıyorum eşime korkuyorum diyemiyorum da usuyorum sarıl diyorum. Allah'ım o eminenin son dönüp bakışı gitmiyor gözümun önünden keşke keşke videoyu izlemeseydim
Aynı durumdayım
Bende duyguyu unutamıyorum
En son ölmek istemiyorum diyor kapat dedigini duymadim ben. O sokla cekildigini bile farketmez galiba.Ben birsey sormak istiyorum Emine Bulut kamaraya dönünce kendinin cekildigini fark edip kapat mi diye bagiriyor.
Yardım etmeye calismadiniz miçok acı bir olay bizzat şahit oldum anlatamam o günden uyku girmiyorum gözüme o kanlar o çığlıklar o çocuğun anne anne diye yalvarması annesinin kanlı yüzünü okşaması kadının o anda çocuğunun yüzüne dehşet dolu bakışları ambulans diye bağırması çok acı gerçekten
Ben de dün disardaydim,eve geç kaldım.Korkudan eve giremedim esim nerde kaldin diye kızar kavga ederizde çocukların önünde öldürür mü diye. Böylede yasanmiyor. Kavga etmekten çekinmeyen ben,diklesen asi x kayboldu eridi sanki. Aklımı yitirmesem iyidir.Hiç iyi degilim kizlar gece uyuyamıyorum karanlıkta yatan ben ışıkları açıp yatıyorum eşime korkuyorum diyemiyorum da usuyorum sarıl diyorum. Allah'ım o eminenin son dönüp bakışı gitmiyor gözümun önünden keşke keşke videoyu izlemeseydim
Ben de dün disardaydim,eve geç kaldım.Korkudan eve giremedim esim nerde kaldin diye kızar kavga ederizde çocukların önünde öldürür mü diye. Böylede yasanmiyor. Kavga etmekten çekinmeyen ben,diklesen asi x kayboldu eridi sanki. Aklımı yitirmesem iyidir.
Normalde neşelidir,kavga etmediğimiz sürece sakindir. Eve geç kalmama kizar,öldüreceğini aklımdan gecirmem diyemiyorum. O kadınlarda o kadarını yapmaz demislerdir. Babamdan,ablamın eşinden bütün erkeklerden korkuyorum. Hayatımın içine ettiler.Normalde eşiniz böyle birimidir ki
Bende dün uyurken eşime baktım
Allah şaşırtmasın dedim
Hayır en son kameraya dönüp ölmek istemiyorum dedikten sonra ambulans diye bağırıyorBen birsey sormak istiyorum Emine Bulut kamaraya dönünce kendinin cekildigini fark edip kapat mi diye bagiriyor.
Hayır en son kameraya dönüp ölmek istemiyorum dedikten sonra ambulans diye bağırıyor
En son ölmek istemiyorum diyor kapat dedigini duymadim ben. O sokla cekildigini bile farketmez galiba.
cünkü orda bulunanlar ambulans cagirmayi düsünemeyecek kadar aptallar. Sinir oldum yine düsünüpHayır en son kameraya dönüp ölmek istemiyorum dedikten sonra ambulans diye bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?