Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

cünkü orda bulunanlar ambulans cagirmayi düsünemeyecek kadar aptallar. Sinir oldum yine düsünüp
Kadın çaresizce canın acısıyla ambulans diye bağırıyor o halde biz olsak can acısıyla konuşamazdık herhalde.evlat sevgisi annelik böyle birşey işte

Evet dün bende gördüm o haberi kadın 'ben isteyerek yapmadım öldürmek için yapmadım' dedi napsın kadın kendini savundu
Bu caniler yüzünden psikolojimiz altüst oldu ya kadınlar korkmasında napsınlar şimdi

Sırf şu olaylar yüzünden bu ülkeden soğudum burdaki erkeklerin çok gözü kara bir anda aniden vahşileşebiliyolar
Ordaki erkekler nasıllar peki bu tür cinayetler yaşanıyormu orda?

Sırf şu olaylar yüzünden bu ülkeden soğudum burdaki erkeklerin çok gözü kara bir anda aniden vahşileşebiliyolar
Ordaki erkekler nasıllar peki bu tür cinayetler yaşanıyormu orda?
Türkiyedeki kadar kadin cinayeti burda yok ve türkiyedeki kadar hic bir yerde yok bence. Bugün bir arkadasla konustum kadin bulgaristan göcmeni türkce konusuyor. Onlarda bile türkiyedeki kadin cinayetleri konusuluyormus neden sizde bu kadar cok diye bana sordu. Türkiyede de bu kadar cok degildi önce son yillarda baya artti.

Ne oluyor bu millete nasıl bu raddeye gelebiliyolar sözde bide Müslümanım diyolar
İnsan terörüdür bu bu ülkenin en vahim meselesidir bana göre bu ülkede hukuk sistemi çok yetersiz olduğu için belkide bu kadar rahatça yapabiliyolar bide bi çok kadın doğurup sokağa salıyor eğitmiyolar çocuklarını. Benimde Allah bağışlasın bir oğlum var biraz daha aklı ersede ona bişeyler anlatsam öğretsem hayırlı bi birey olsa diye dualar ediyorum bekliyorum Allah evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın
Bu gidişat çok üzücü

Kızlar link atmayı bilmiyorum ama sema maraşlı diye bir kadın yazar var.yazılarına bir göz gezdirirseniz inanamazsınız.Kadın tam birerkek hakları savunucusu ve kadın düşmanı.Bu kadının fikirleri debeni şoka sokmuştu ve epeyde hayranı var.Destek mesajları atan epey kişi var twet olarak.bir kadın nasıl ukadarhemcinslerinedüşman oluraklım almadı.Kadınlara verilen her trlü hakkakarşı.Şu istanbul sözleşmesini (hakkında çok fazla bilgim yok)dilime dolamış ve iptal edilmesi için elinden geleni yapıyor.

evet gördüm sinirlerim bozuldu yine. Kendisi esinden ayrilmis galiba yanlis mi biliyorum?

Kucucuk bir korkum var.
Ben yillardir babamla gorusmuyorum
Bu olaylar haberlere dustukce hem paramparca oluyorum hem korkuyorum
Yerini biliyoruz
Sık gittigimiz bir yerin 20 mt otesi
Korkudan oraya gidemiyorum.
Kardesim hamile bsy diyemiyorum
Anneme bsy yapar diye oraya gitmekten caysin diye neler yapiyorum
Herseyi netten oluyorum anlayamiyorlar.
Diyemiyorumki buradaki tek avmye gidersem canim tehlikeye girebilir
Esimi tanimiyor. Bizi gorup gormemezlikten gelirdi. Cocugumu goremedim tantanasina girermi. Tepesi atar esime satasir anneme bsy yaparmi. Korkuyorum hemde cok.. Kimseye de bsy diyemiyorum.

Doğum yaptiktan sonra bicaklanan kadinla ilgili bir gelisme var mi arkadaslar? Umarim iyidir, yoğun bakimdan cikmistir.
Okuyamiyorum haberleri icim elvermiyor.
çıktı yoğun bakımdan canım.
bugün normal odaya geçmiş , kuzusunu kucağına verdiler, sabah haberlerde okudum.

Kimden korkuyorsun,anlamadım. Nerde yaşıyorsun?

Kimden korkuyorsun,anlamadım. Nerde yaşıyorsun?

Babamin bsy yapmasindan.
Yillardir gorusmuyorum
Simdi haberlerde ciktikca bu tarz insanlara gaz olurda baba diyemeyecegim o sahis aa bak bende neler cektim bunlarin bedelini odemeliler dermi?
Birden gaza gelirmi?
Yillardir gorusmuyoruz
Saglikli oldugunu dusunmuyorum
Ruyalarimda hep bizi oldurmeye calisiyor
Oldugu yeri biliyorum bir avm karsisi.
O avmye gidemiyorum
Haftasonu onunden minibusle gectik korkudan ter attim.

Valla açık konuşulan ben başta video olayına çok kızıyordum ama şuan o 19 yaşındaki çocuk iyi ki çekmiş videoyu diyorum.orda sadece o çocuk yoktu.ergenin Teki belli ki.rahmetlinin boğazındaki kesini kanı görünce korkup kapatıyor hemen.elbette keşke yardım etseydi ama diğer tonlarca adam naptı?sadece izlemekle yetindi.biri de gelip kadıncağıza yardım edelim demedi.o video olmasaydı o cani hem tahrik indiriminden yararlanabilirdi,hem olay bu kadar yankı uyandırmazdı sadece üçüncü sayfa haberlerine konu olup 1 günde unutulurdu,hemde toplum daha da bilinçlendi.neden hep şiddet gören kadın birde üstüne can verecek bu pislikler yüzünden.onlar öleceğine bu insan müsveddesi herifler ölsün.al örneği işte kadın Emin’e bulut gibi olmaktan korktum dedi.çok çok iyi oldu.yoksa o kadını öldürecekti. Tabi ecel diye de bir gerçek var, orda o şekilde ölmeselerdi ya araba çarpıcaktı ya kalp krizi geçireceklerdi.ama keşke ecelleriyle ölselerdi de böyle pisliklerin elinde ölmeselerdi.rabbim ölümünde hayırlısını versin herkese

Özel değilse neden görüşmüyorsunuz noldu bi husûmetiniz mi var? Şiddet uygular mıydı size?

Bizi bu hale getirenler utansın
İnsan hayat arkadaşına beni öldürmez diyemez mi
Diyemiyor işte

Bugün kız kardeşimle ciddi bir konuşma yaptım
Üniversiteye geçtin, bir erkek sana bağırsa bile bana söylüyorsun dedim
Neyle tehdit ederse etsin, elinde çıplak fotoğrafın bile olsa senden önemli değil, anneni ablanj öldürürüm dese bile bana söylüyorsun dedim

Devlet seni ondan korumaz, korumuyor..
Ama onu bizden korur kesin...
Böyle bir tehlike sezsem katil olurum heralde

Özel değilse neden görüşmüyorsunuz noldu bi husûmetiniz mi var? Şiddet uygular mıydı size?

Kendi istedi siddet psikolojik siddet vardi..
Allah gercekten yardim etti. Sonra hayatimiz cok degisti ev aldik duzen kurduk evlendik. Bi ara hapse girmis mahkeme dava acmis vasilik davasi. Karakola ve dava dosyasina eklettim. Can guvenligimi mal guvenligimi riske atarim dedim kabul etmedim.
Ama bu ara gercekten korkuyorum kardesim hamile bsy diyemiyorum.
Bu sehri terketmek tek care..

Amin canım aminnn doğru dedin rahmet olsun duygu'nun katiline nasıl olurda tahrik indirimi yaparlar nasıl
Onunda açıkça kamera kaydı var
Ne kadar vahşice öldürdüğü ortada
Suçun pazarlığı mı olur ya! Ortada cinayet varsa gerekeni yapacaksın kaç gündür kendime gelemiyorum sürekli o savunmasız insanların halleri gözümün önüne geliyor
Yâ Rabbi böyle canilerin eline kadınları çocukları hiçbirimizi düşürmesin

Öyle yapın bencede.bol bol dua edin.daha da napılabilir ki.birşey yapmadan polise de gidemezsiniz.tek çare şehirden uzaklaşmanız galiba.onun asla haberinin olmaması gerekiyor

ALLAH sizi korusun psikolojik sorunu varmı peki sinir anında herşeyi yapabilecek kapasitede mi? Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan bence uzaklaşmanız en doğrusu bide sizi hiç arayıp sormadı mı hapse niye girmiş acaba

Duygu kadakal olayı beni de aşırı derecede etkilemişti aylarca etkisinden çıkamamıştım.şerefsiz herif tahrik indiriminden yararlanmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam resmî olarak boşanmadıkları için,duyguyu adamla ötele çıkarken görünce kendimi tutamadım diyince hakim tahrik indirimi uyguladı.ben böyle hatırlıyorum ayrı yaşıyorlardı ama resmiyette boşanma yoktu diye biliyorum.yanlış hatırlıyorsam biri düzeltsin.nolurdu sanki o adam da müebbet hapis cezası alsaydı şerefsiz köpek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…