Nerden izlediniz video yok varmı link
y ile baslayan video sitesine konu basligini yazar aratirsaniz gorursunuz 40 sn bir video ama yerinizde olsam izlememVideo linki varmi
Çok atlattım ama çıkmıyor uzaktan çekilmiş video dışında .merak ettim vallay ile baslayan video sitesine konu basligini yazar aratirsaniz gorursunuz 40 sn bir video ama yerinizde olsam izlemem
Kardeş bi yazma artık istersen. Kadın kışkırtmış demeye getiriyorsun.Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Konya da da olmuş geçen günlerde şok oldum insan bunu nasıl yapar birde uzaklaştırma kararı varmış nasılsa içim gidiyor böyle konuları okuyup görünce benim de var iki evladım Allah'ım korusun Allah'ım kötü insanlar la karşılaştırmasın o çocukların da yardımcısı olsun rabbimSözlük başlıklarını okurken başlıkta yazdığım haberi ve detaylarını gördüm.
Haberin içeriği ; bir kafede, kızının gözleri önünde eşi tarafından boğazından bıçaklanan ve böyle bir sonu asla haketmeyen bir anne. Çok etkilendim,hiç mi hiç tadım ve yok aşırı üzgünüm. Aynı zamanda nefret doluyum. İnanın nefret doluyum.
İyi bir gelecek sağlayamayacağı ihtimalini düşünerek çocuk sahibi olmak konusunda kararsız kalan bir sürü insan varken 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bu insanlık dışı davranışı sergileyen adama(!) ne söylenebilir! Hangi ruh hali yaptırabilir bir insana bunu! Ya inanın çıldırıyorum. Kötü sonla biten film sahnesi bile insanı etkilerken bu gözler önündeki gerçek bir son ya son, yaşanan bir son! Hem de aynı yastığa baş koyduğun, yıllarını verdiğin eşin tarafından sana reva görülen son!! Kızına asla unutamayacağı bir travma yaşatan o babayla (!) ve onun zihniyetinde olan insanlarla aynı dünyayı paylaşmak istemiyorum!! Artık dayanamıyorum, katlanamıyorum bu haberlere..
Maalesef bu canilerden korunamayan kadınlarımıza elimiz uzanmıyor, uzanamıyor.... ama o masumlar için elimizden ne gelebilir, annesinin gözü önünde ölmesine şahit olmuş masumlara ne yapabiliriz biz. sinirlerim alt üst. olan her olay öncekilerle beraber katlanıp büyüyor gözümde.. Çok, çok üzgünüm..
Adamın akrabasısın yanına yandaş mı arıyorsunuz caninin bi defolun isterseniz !!!!Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
İzlemeye içim el vermiyor kimsede bilinç fikir kalmadı akıl var lakin kimsede fikir yok maalesefNete kırıkkale haber videoları yazarsanız kadıncağız canıyla uğraşırken ordaki boş kalabalığın dikilip hiç birinin müdahele etmediğini görebilirsiniz
Mesajınızı şikayet ettim, inşallah banlanırsınız.Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Çokkk doğruNe yazacağımı bilemedim, yazdım yazdım sildim , toparlayamıyorum diyeceklerimi.
İçime bir fil oturdu sanki , öyle üzgünüm ki.
Oradaki kadına ayrı kızına apayrı üzüldüm. Belki de kızına daha güzel bir hayat sunmak için o cani kocasından çocuğunu uzak tutabilmek için boşanmıştı ama o adi adam yüzünden kızı ömrü boyunca unutamayacağı bir dehşete tanık oldu. Sadece bununla kalmayacağını bilmek ayrı üzüyor beni, her gün böylesine videosuna rastlamadığımız kaç kadın bu dehsete maruz kalıyor kim bilir?
O yavrusuna ne olacak şimdi? Baba hapiste anne mezarda, hayatını mahvetti çocuğunun.
O anda video çekmeyi düşünebilen bir toplum haline gelmemiz beni çok ürkütüyor, kadın ölümle burun buruna yardım etmek yerine hala video alınmaya çalışılıyor.
Birde tepki çekip yanlış anlaşılmak istemiyorum ama epey farklı şehirde bulundum sayılır. Belki de bana denk geldi bilemiyorum ancak bazı yerlerde başınıza bir şey gelse kimse kılını kıpırdatmıyor, ne zaman bu kadar umursuz bir toplum olduk bilmiyorum. Videonun çekildiği şehir için demiyorum bunu ama mesela dolmuşta otobüste en ufak sorunda yardımcı olan insanların olduğu şehirler de gördüm, epey büyük sorun olsa herkesin sadece izlediği ilgilenmediği yerlerde gördüm. Hani bazen karışmamak daha iyidir dediğimiz durumlar oluyor ama orda kadıncağız nerdeyse ölecek bir allahın kulu gelip derdine düşmüyor, kimse yok gibi. Bilmiyorum tek bildiğim bu durumun çok acı ve üzücü olduğu, o adamın da hak edeceği türde bir ceza yok bence. Yani idam bile o pislik için kurtuluş olur, evladının Allah yardımcısı olsun.
4 yıldır kadından kendini korumak için mi bıçak taşıyormuş yani. Ah zavallı adama mi diyelim. Siz iyi misiniz? Öğleyin haberi okudum videoyu yanlışlıkla izlerim diye uzak duruyorum. Videoyu izleseydim size kesin ağır şeyler yazardım. Kadın olmuş siz ne demeye çalışıyorsunuz. Bundan başka yorum yazdiniz mi bilmiyorum ama şuana kadar okuduğum yorumlarınız çok itici. Sizi anlamak mümkün değil.Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Adamı tutmuşlardı dışarıda, o esnada adam tehlikesizdi zaten. Kimsenin yardım için girmemiş olması çok kötü çok.Kızlar ben de çok üzüldüm, sürekli aklıma o video geliyor,ölmek istemiyorum deyişi, anne diye bağıran o küçük kız. İdam cezasına çarptırılır inşallah o pislik.Kırıkkalede yaşıyorum ben ,burada çarşı pazarda 2 gündür herkes bu olayı konuşuyor.Biz ilk başta anlamadık 20 ağustos akşam 8 gibi bizim evin önünden ambulans geçti,çarşıya yakın oturuyoruz. Etraftan duyduk ,çarşıda olay olmuş diye.Kuzenimin çalıştığı yer yakın o görmüş diyor ki (ondan duydum ben de) dönercide önce kadın ,adam ve kızı konuşuyorlarmış.Sonra konu kızımı göstermiyorsun bana vs. gibi konulara gelmiş.Sonra kadın evleneceğim demiş ,adam kıskançlık tribine girmiş işte evlenme vs.gibisinden.O sırada kadının karnına elindeki bıçakla otururken saldırmış.Kadın da ayağa kalkmaya çalışmış adama vurmaya çalışmış ,sonra adam kadının boğazını kesmiş.Kadın sonra yere düşmüş.Sağlık ekibi geldiğinde zaten yapacak bir şey kalmamış kızlarNeden kimse içeri girip ilk yardım yapmadı dedim , herkes korkmuş elinde bıçak var diye kızlar.Çok fazla kan kaybetmiş 2 yerden de .Dediğiniz gibi küçük kanamalarda turnike yapıp bi bez parçasıyla vs.sıkıca bası yapılsa kurtarılabilirdi .Ama boğazdaki arter kesildiyse eğer arter kanını durdurmak çok zordur ,imkansızdır arter kanı fışkırır tarzda gelir ,hocamız sizi bile fırlatır demişti. Katil ettiniz beni lan diye bağırıyormuş çıldırmış gibi.Sonra kaçmış adam ,yakında taksi durağı var .Taksiye binmiş , bir ilçede bulmuş polisler bu pisliği.Ya sanane 4 yıl olmuş boşanalı madem o kadar kıskandın ,adam olsaydın da sahip çıksaydın.Bugün haberlerde de izledim çok kötü oldum ,insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
Aynen videoda adamı tutuyorlar dışarıda onu gördüm.İşte keşke ilk yardım bilen birileri olsaydı bir bez parçası vs ile tampon yapılsaydı offff sadece videoya çekmişler çok üzgünüm.Aynen izlemişler sadece çok kötü gerçekten.Sağlık ekibi geldiğinde iş işten geçmiş .Adamı tutmuşlardı dışarıda, o esnada adam tehlikesizdi zaten. Kimsenin yardım için girmemiş olması çok kötü çok.
Saniyeler önemli bu durumlarda. Ama işte ecel geldi mi, insan çok çaresiz. Bende sabahtan beri bu olayın etkisindeyimAynen videoda adamı tutuyorlar dışarıda onu gördüm.İşte keşke ilk yardım bilen birileri olsaydı bir bez parçası vs ile tampon yapılsaydı offff sadece videoya çekmişler çok üzgünüm.Aynen izlemişler sadece çok kötü gerçekten.Sağlık ekibi geldiğinde iş işten geçmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?