- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Akrabası galiba. Öyle bir anlatmış ki sanki adam masum masum ekmek doğrarken kadın gelip bıçağın üzerine düşmüş.Bal gibi tasarlamış. Bıçağı yanında ekmek doğramak için taşımıyordu herhalde.. Ne demek anlık öfke..
Haber linki paylaşabilir misiniz,aradım bulamadım videoyu.
Link varmı acaba daha yeni haberim oluyo
Evet elbette işe yarayabilirdi. Hatta bir kişi de kalp masajı yapsaydı daha da iyi olurdu.Ben hala o an ne yapılabilirdi diye düşünüyorum. Yaralıyı yere yatırıp kesiğe biraz baskı uygulamak ve acilen yardım çağırmak acaba O'nu hayatta tutabilmek için yeter miydi.. bilgi verecek bir sağlıkçı var mı burada
Evet karşı apartmandan çekilen videoyu izledim, adi adami dışarı cikariyorlar ve sonrasında kimse içeri girmiyor giremiyor ya kadıncağız ve kızı orda bı çare ararkenOlayın sonrasında ki herkes cıkmıs kız ve annesi ıcerde ve videoyu ceken de yan kapıda duruyor kadın yere yıgılana kadarda ıcerı giren yok maalesef. Kesi cim buyuk olsaydı ayakta duramazdı kadın,kanamayı durdurmaya calısmamıs kimse inanamıyorum yanı
İnsanlar korkuyor olamaz herhalde, yanı niye korksunlar anlamıyorum. 10 gun once sabah denize goturdum cocukları kahvaltı fılan yaptık buyugu denızde, kucugu kumda oynuyor. İleri geri yuzen Bı adam gordum baya yaslıydı aradan epey zaman gectı 20 aylık oglumu denize sokayım dedim. Sımıtte ortası bos elınden tutup yuruyorum suda. Biraz ilerde suda yatan bir adam gordum emin olamadım nefes alıyormu bıseye mı bakıyor, bekledim sonra yapıcak bısey yok adamın boguldugunu anlayınca ortalıgı birbirine katıp bir elimde bebegım bir elimde adamın kafası ne yani ben daha mı korkmuyorum onlardan. Valla hıc gunlerce uyuyamadım. Orada bırakıp birine derdimi anlatana kadar gec olur gıbı hemen bir hesap yaptım ama olmadı 85 yasında bir adamcagızmıs vefat ettiEvet karşı apartmandan çekilen videoyu izledim, adi adami dışarı cikariyorlar ve sonrasında kimse içeri girmiyor giremiyor ya kadıncağız ve kızı orda bı çare ararken((( sonra dayanamayıp yere yiğiliyor ama o ana kadar bilinci açık sanırım.. ambulanstan önce kimse, kimse içeri girmiyor..
Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
Her bıçak taşıyan katil olsaydı, ortalık cesetten geçilmezdi. Kıstas bu değil.
Hayır tabiki öyle değil. Nasıl olmuş olursa olsun bir cinayet var ortada. Çocuğunun gözü önünde hem de. Sadece bu durumun biraz karışık olduğunu düşünüyorum.
İnsanlar korkuyor olamaz herhalde, yanı niye korksunlar anlamıyorum. 10 gun once sabah denize goturdum cocukları kahvaltı fılan yaptık buyugu denızde, kucugu kumda oynuyor. İleri geri yuzen Bı adam gordum baya yaslıydı aradan epey zaman gectı 20 aylık oglumu denize sokayım dedim. Sımıtte ortası bos elınden tutup yuruyorum suda. Biraz ilerde suda yatan bir adam gordum emin olamadım nefes alıyormu bıseye mı bakıyor, bekledim sonra yapıcak bısey yok adamın boguldugunu anlayınca ortalıgı birbirine katıp bir elimde bebegım bir elimde adamın kafası ne yani ben daha mı korkmuyorum onlardan. Valla hıc gunlerce uyuyamadım. Orada bırakıp birine derdimi anlatana kadar gec olur gıbı hemen bir hesap yaptım ama olmadı 85 yasında bir adamcagızmıs vefat etti
bende az once bi videosunu izledim yoldan gecen biri cekmis kadin ben olmek istemiyorum diyo kanlar icinde cocuk ciglik cigligaKızın anne gitme diye feryat edişi geliyor bazen aklıma...
Allah kimseye yaşatmasın...
Annesi hastalıktan vs ölür insan hazmeder de bunu hazmetmek zor olur.
bende az once bi videosunu izledim yoldan gecen biri cekmis kadin ben olmek istemiyorum diyo kanlar icinde cocuk ciglik cigliga
bisandigi kocasini olduren kadin varmi bilmiyorum duymadim ben hic
erkeklere bu bosandigimi evlendigimi ayrildigim sevgilimi kiskandigim kiz kardesimi oldurebilirim fikri nerde kimler tarafindan empoze ediliyor
nasil bir plan yapip o eylemi gerceklestirmek icin soguk kanlilikla olay mahaline gidebiliyorlar bilmiyorum anlamiyorum
allah kizinin yardimcisi olsun
Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.Bu ülkede böyle canilerin yanında aynı senin gibi karaktersiz insanların varlığı da kanayan yaramız.
Videoyu izlemedim ama sabahtan beri okuduklarım aklımdan çıkmıyor, anne ve kızı düşünüyorum. Geliyorum burada senin deli saçması yorumlarını okuyorum üstüne.
Olay karışıkmış. Kadın ölmüş hem de kızının gözü önünde boğazı kesilmiş. Millet durmuş seyrediyor sen çıkmış burada olay karışık, ani öfke patlaması diyorsun. Allah'ından bul.
Nerden izlediniz video yok varmı linkBeni en cok etkileyen de videoyu ceken serefsiz. Ya karsinda birinin bogazi kesik. Nasil irkilmiyorsun da videoyu cekmeye devam edebiliyorsun. Kayda almak nasil aklina geliyor. O kadar yakindan cekilmis ki bir de. Ordasin ya. Uzakta degilsin ki elden bisi gelmiyor bari kanit icin cekim yapayim diyesin.
Zaten hersey b.ktan bu sosyal medya iyice kotulestirecek herseyi.
Video linki varmibende az once bi videosunu izledim yoldan gecen biri cekmis kadin ben olmek istemiyorum diyo kanlar icinde cocuk ciglik cigliga
bisandigi kocasini olduren kadin varmi bilmiyorum duymadim ben hic
erkeklere bu bosandigimi evlendigimi ayrildigim sevgilimi kiskandigim kiz kardesimi oldurebilirim fikri nerde kimler tarafindan empoze ediliyor
nasil bir plan yapip o eylemi gerceklestirmek icin soguk kanlilikla olay mahaline gidebiliyorlar bilmiyorum anlamiyorum
allah kizinin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?