Klasik,basit,sıradan ama idam gelmezse olmayacak. Sırasını bekleyecek kadınlar, ölmek istemiyorum dedi ama duyan olmadı, ÖLDÜbenımde cocugum var haberden berı gozlerının ıcıne bakamadım bır tuhafımresmen bogazım acıyor
cok haklısınız idam gelmek zorundaKlasik,basit,sıradan ama idam gelmezse olmayacak. Sırasını bekleyecek kadınlar, ölmek istemiyorum dedi ama duyan olmadı, ÖLDÜ
Yavrucak dilini yutmuş, konuşamıyormuş. Hadi bakalım, gel de lanet etme, beddua etme. O caninin de, aynı şeyleri aklından dahi geçirenlerin de canını alsın Allah.cok haklısınız idam gelmek zorunda
insan aklını kacırır cocugun resmen hayatı bıttıYavrucak dilini yutmuş, konuşamıyormuş. Hadi bakalım, gel de lanet etme, beddua etme. O caninin de, aynı şeyleri aklından dahi geçirenlerin de canını alsın Allah.
Mesajınızı şikayet ettim, inşallah banlanırsınız.
Siz gerçek misiniz msahin312 ya da S sisim25 mi demeliydim?Yukarıda birisi yazmış, saçma sapan konular açan trollün biri bu. Dikkat çekmek için yazmış besbelli ki
Sağlık ekibi geldiğinde zaten yapacak bir şey kalmamış kızlarNeden kimse içeri girip ilk yardım yapmadı dedim , herkes korkmuş elinde bıçak var diye kızlar.Çok fazla kan kaybetmiş 2 yerden de .Dediğiniz gibi küçük kanamalarda turnike yapıp bi bez parçasıyla vs.sıkıca bası yapılsa kurtarılabilirdi .Ama boğazdaki arter kesildiyse eğer arter kanını durdurmak çok zordur ,imkansızdır arter kanı fışkırır tarzda gelir ,hocamız sizi bile fırlatır demişti. Katil ettiniz beni lan diye bağırıyormuş çıldırmış gibi.Sonra kaçmış adam ,yakında taksi durağı var .Taksiye binmiş , bir ilçede bulmuş polisler bu pisliği.Ya sanane 4 yıl olmuş boşanalı madem o kadar kıskandın ,adam olsaydın da sahip çıksaydın.Bugün haberlerde de izledim çok kötü oldum ,insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
ya gerçekten mi.. Allah'ımYavrucak dilini yutmuş, konuşamıyormuş. Hadi bakalım, gel de lanet etme, beddua etme. O caninin de, aynı şeyleri aklından dahi geçirenlerin de canını alsın Allah.
restaurantta çalışan bir garson anlatmış kızıyla yemek yiyorlardı sonra bu adam geldi yanlarına masaya oturdu konuşmaya başladılar tartıştıkları belliydi ama şiddetli değildi. kadını öldüreceği hiç aklımıza gelmedi adam bir anda bıçağı belinden çıkardı biz o an hemen adama yöneldik ama bir anda bıçağı kadının boğazına savurdu çok anlık oldu. hemen adamı tuttuk dışarı çıkarmaya çalıştık o kargaşada kadın çok hızlı kan kaybetti bir anda ortalık kan gölüne döndü. demiş.Orda bir sürü insan var nasıl oluyor aklım almıyor. Allah yardımcısı olsun masum insanların
Fazlasıyla yaşadım.Orada yaşadınız mı hiç
Bu lanet olası caniyi de şokumuzu atlatır atlatmaz unutacağız. Misal, karaya minnacık bedeni ters vuran taylan bebek, o fotoğrafını unutmak için ,gözümün önünden silmek için aylarca savaştım. Hafızamdan silinmedi ama gördükçe hatırlıyorum sadece. Biliyorum ki bu olay da aynı böyle olacak. Çünkü yaptırım yok, bedelini ödeten yok. Kadının gücü ne ki "bir tokatta bayıltırım seni, bir bıçak darbelik canın yok, bir kurşuna teslim edersin ruhunu" tüm ölen kadınların duydukları son sözler olabilir. Kadının öldürülmek için dünyaya geldiği benimsenmek üzere.Videoyu iki saniye bile izleyemedim
Kızın çığlıkları kulağımdan gitmiyor
ilkyardım bilen biri müdahale etseydi kurtulurdu belki tampon yapılsaydı bir anda oluk oluk kan akmaya başladı. şimdide kadının cansız hastanede odasında kesik boğazlı çıplak bedeni dolaşıyor internette bu resimleri çekip yayanında katilden farkı yok. bu kadının çocuğu anası babası kardeşleri bu videoları bu resimleri görecek yazık değilmi
Bazı yerler vardır ölüyorum desen bir su verenin olmazFazlasıyla yaşadım.
Gece onda kapınızın önüne çöp dökmeye inerken korkudan ölürsünüz, her şey mümkün
Zaten çok büyük cezalar alacaklarını bilseler toplumdan dışlanacağını düşünseler bu kadar cesaretli olabilirler mi o aşağılık katillerBu lanet olası caniyi de şokumuzu atlatır atlatmaz unutacağız. Misal, karaya minnacık bedeni ters vuran taylan bebek, o fotoğrafını unutmak için ,gözümün önünden silmek için aylarca savaştım. Hafızamdan silinmedi ama gördükçe hatırlıyorum sadece. Biliyorum ki bu olay da aynı böyle olacak. Çünkü yaptırım yok, bedelini ödeten yok. Kadının gücü ne ki "bir tokatta bayıltırım seni, bir bıçak darbelik canın yok, bir kurşuna teslim edersin ruhunu" tüm ölen kadınların duydukları son sözler olabilir. Kadının öldürülmek için dünyaya geldiği benimsenmek üzere.
Kıraathanenin önünden geçiyordum. Babam yaşlarında belki de dedem net hatırlalamadığım bir grup, dışarı kurulu tvden anahaber izliyorlardı. Kendisini aldatan eşini öldüren caninin haberi verilirken biri "ama haketmiş" dedi, diğeri besle, eş diye al gitsin elin orospusu olsun dedi, diğeri az bile yapmış dedi. Kanım dondunmuştu, bu herifler birilerinin babası, amcası dedesi falan filan. Kadını öldürmek haktır, kadın maldır zihniyeti yüzyıllar geçsede kırılmayacak.
Baktığınızda herkes çok iyi, yardımsever. Ama öyle bir cehalet var ki, olacakların önüne geçmek imkansız oluyor. İç Anadolu gerçekten böyle bir yer.Bazı yerler vardır ölüyorum desen bir su verenin olmaz
İç Anadolu öyle bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?