Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Yavrucak dilini yutmuş, konuşamıyormuş. Hadi bakalım, gel de lanet etme, beddua etme. O caninin de, aynı şeyleri aklından dahi geçirenlerin de canını alsın Allah.
insan aklını kacırır cocugun resmen hayatı bıttı

Sabahlara kadar ağlasam boş. O kadar üzülüyorum ki kalbim paramparça. Yanlışlıkla açtım videoyu. Böyle bir vahşeti kaldıramayacağımı biliyordum. Bir kısmını izlediğimde bile beni bu kadar etkiledi. Ama bu insanlar bunu yaşadı ya yaşadı! Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.Her şey o kadar anlamsız geliyor ki. Kendimden utanıyorum. Dikilemedim karşısına o caninin. Dur diyemedim,haberimiz olmadan binlerce kadın bu şekilde katlediliyor. Biz hiçbir şey yapamıyoruz.Allah kahretsin.O çocuğun yerine koyuyorum kendimi. Kendi annemi düşünüyorum. Bir anlık düşünce bile tüylerimi diken diken ediyor. Yazmasam çatlayacaktım bunları dökmeye ihtiyacım vardı.Bu kadının üç gün sonra unutulacak olması kanıma dokunuyor. Böyle bir iğrençliği nasıl kaldıracağız? Bu olayda da yer yerinden oynamayacak da ne zaman oynayacak? Kadının yeri konuşuldu yıllarca. Kadın öyle yapamaz kadın şunu giyemez kadın kadın kadın. Ama öldürmeye gelince nasıl öldürülüyor acımadan? Nasıl çocuğunun gözünün önünde boğazı kesiliyor? Yardım çığlığı atıyor be iğreniyorum kendimden o nefes artık yok. Elimden gelen bir şey olabilseydi...Kahroluyorum.

toplum olarak çok yol katetmemiz lazım. Kadınları alçaltıp erkekleri yüceltmeyi bırakmalıyız. Ama nasıl olur bilmiyorum.

Allah rahmet eylesin, çocuk da inşallah en kısa zamanda bu travmayı atlatır. Erkek de bir daha gün yüzü göremesin

Mesajınızı şikayet ettim, inşallah banlanırsınız.
Yukarıda birisi yazmış, saçma sapan konular açan trollün biri bu. Dikkat çekmek için yazmış besbelli ki
Siz gerçek misiniz msahin312 ya da S sisim25 mi demeliydim?
Bir kadın "ölmek istemiyorum" feryatları içerisinde yavrusunun gözü önünde cani bir adam tarafından öldürülmüş ve siz trollemek için bu konuyu seçtiniz öyle mi?
Hiçbir duygunuz yoksa bile biraz vicdanınız olsun lütfen.

Yahu sonuçta adamın elindeki tabanca değil ki, bıçak. O kadar erkek var hiçbir şey yapamıyorsanız sandalyeyi,masayı savunma olarak alın kendinize, yürüyün adamın üstüne. Adamın o bıcağı kullanabileceği tek kişi o masum kadındı ve de kullandı. daha neyinden korkuyorsunuz, şok falan anlarım tamam da ciddi bir olay var orada..

Yavrucak dilini yutmuş, konuşamıyormuş. Hadi bakalım, gel de lanet etme, beddua etme. O caninin de, aynı şeyleri aklından dahi geçirenlerin de canını alsın Allah.
ya gerçekten mi.. Allah'ım (

Orda bir sürü insan var nasıl oluyor aklım almıyor. Allah yardımcısı olsun masum insanların
restaurantta çalışan bir garson anlatmış kızıyla yemek yiyorlardı sonra bu adam geldi yanlarına masaya oturdu konuşmaya başladılar tartıştıkları belliydi ama şiddetli değildi. kadını öldüreceği hiç aklımıza gelmedi adam bir anda bıçağı belinden çıkardı biz o an hemen adama yöneldik ama bir anda bıçağı kadının boğazına savurdu çok anlık oldu. hemen adamı tuttuk dışarı çıkarmaya çalıştık o kargaşada kadın çok hızlı kan kaybetti bir anda ortalık kan gölüne döndü. demiş.

bende izledim videoyu kadın boğazını tutarak ölmek istemıyrum dıyordu ..
sıfatsız pislik adi herif...

Videoyu iki saniye bile izleyemedim
Kızın çığlıkları kulağımdan gitmiyor
Bu lanet olası caniyi de şokumuzu atlatır atlatmaz unutacağız. Misal, karaya minnacık bedeni ters vuran taylan bebek, o fotoğrafını unutmak için ,gözümün önünden silmek için aylarca savaştım. Hafızamdan silinmedi ama gördükçe hatırlıyorum sadece. Biliyorum ki bu olay da aynı böyle olacak. Çünkü yaptırım yok, bedelini ödeten yok. Kadının gücü ne ki "bir tokatta bayıltırım seni, bir bıçak darbelik canın yok, bir kurşuna teslim edersin ruhunu" tüm ölen kadınların duydukları son sözler olabilir. Kadının öldürülmek için dünyaya geldiği benimsenmek üzere.

Kıraathanenin önünden geçiyordum. Babam yaşlarında belki de dedem net hatırlalamadığım bir grup, dışarı kurulu tvden anahaber izliyorlardı. Kendisini aldatan eşini öldüren caninin haberi verilirken biri "ama haketmiş" dedi, diğeri besle, eş diye al gitsin elin orospusu olsun dedi, diğeri az bile yapmış dedi. Kanım dondunmuştu, bu herifler birilerinin babası, amcası dedesi falan filan. Kadını öldürmek haktır, kadın maldır zihniyeti yüzyıllar geçsede kırılmayacak.

Az önce insta da videoya denk geldim gelmez olaydım mahvoldum, o çocuğun çığlıkları o annenin çaresizce ölmek istemiyorum cümlesi yaktı kavurdu içimi.. bu kansızlar nasıl durulacak bilmiyorum, ya idam gelecek ya gelecek

Ben de bunu anlayamıyorum. Polis gelmiş adamı götürüyor, o sırada ambulans nerede ya hu. Kadın ayakta dolaşıyor kimse mi yardım etmez. O anı kameraya almak nasıl bir insafsizliktir, vicdansizliktir. Git ne yapabilirim diye bir bak demi. İki tane film izlemisse bile illaki tampon diye birşey bilirsin bı yardım et demi. Hayır ya ambulans neden yok. Çok kötü oldum, çok sinirlendim.

Zaten çok büyük cezalar alacaklarını bilseler toplumdan dışlanacağını düşünseler bu kadar cesaretli olabilirler mi o aşağılık katiller
Hepsine bir yerde kucak açılıyor
Bu adam unutulacak öyle böyle bir süre sonra salıverilecek insanlar Allah bilir karısı ne yaptı da bu adam bu kadar delirdi diyecekler yeniden evlendirilmeye çalışılacak olan o zavallı kadınla ömür boyu bununla yaşayacak olan kızına olacak
Ben iki saniye videoyu izleyemedim bu kız saniyesi saniyesine o anları yaşadı

Dikkat ettigim ve anlamadığım birseyde. Bu cinayet olaylari hep bosanilan eş tarafindan oluyor.
Eski sevgilisini öldüren insan 2 taneyse eski karısını öldüren kisi 10 tane.
Neden neden. Bu hazımsızlık niye. Kimse patronu işten çıkardı diye öldürmez. Ha belki 1 2 psikopat vardir ve ya, kimse kızı oglu evden kaçtı diye oldurmezken neden hep bosanilan eski karısı öldürülüyor?
Cok ofkeliyim
Bizim toplumda evlilik kavramıyla ilgili ciddi sıkıntılar var bence
Evlilige yüklenen anlamlar da baya farkli bence. Nereye kadar surcek bu açmadım videoyu yuregim dayanmaz mutsuzum. Boyle pisliklerde 5 sene sonra aramizda gezicek bunun icin de endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…