Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Bu memlekette mahkemelerde adamın erkekliğine küfür etmek ağır tahrik sayılıyor, katiller bu yüzden ceza indirimi alıyor, adam çıkıyor karım benim erkekliğime küfür etti diyor hakimler ceza indiriyor oradan pay biçin balık baştan kokuyor

Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.

Hangi karışıklık, hangi ani öfke bir kadının öldürülmesine ama sözcüğünü karıştırabilir ?

Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.

Bazı şeylerin şakası olmaz. Git defol trollüğünü başka konularda yap, trans konuları aç. Bu konudan uzak dur sen. Trollüğünüz bile ortadoğu trollüğü. Biraz utanman olsun.

Ben de şimdi izledim. Ne kadar korkunç, ne kadar acı bir görüntü. Hele ki o son saniye kızın ve kadının çığlık atmayı bırakıp kameraya dönmeleri, o sessizlik.. Yemin ederim bana bakıyorlar sanıp ürperdim. Zaten çeken kişi de bir çığlık atıp kapatıyor. O kadın bunu yaşayacak ne yaptı, o çocuk nasıl hayata devam edicek? Nasıl bir dünya, nasıl lanetli bir tür bu insanoğlu.

Hapse atmakla çözülmüyor bu sorunlar, bitmiyorlar hangi birini hapse atacaksın memleket ruh hastası dolu. Bunları beslemek için devlet bir sürü para harcıyor yazık günah vallahi.

Hapse atmakla çözülmüyor bu sorunlar, bitmiyorlar hangi birini hapse atacaksın memleket ruh hastası dolu. Bunları beslemek için devlet bir sürü para harcıyor yazık günah vallahi.

Bence de öldürenin yok edilmesi lazım ama bu hukuk sistemi içinde hak edene verilmez o cezalar, ilahi adalete sığınıyorum artık
Nefret ediyorum bu gelenekle görenekle psikopat yetiştiren zihniyetten. Ne dinde ne insanlıkta böyle bir şey yokken hangi aklı evveller toplumlara dikte etti erkeğin öldürme özgürlüğünü olduğunu. Bunlara hak veren bir sürü kadında var, aklım almıyor. Kadının eksik görülmesi zihniyeti Sokrates’le başlamış felsefe bilgime göre, o zamandan beri işkence görüyor kadınlar dünyanın her yerinde, zihniyetlerine s......larım, eşim yan koltukta yatıyor pamuk gibi de adamdır ama şu an kaybolsa diyorum gözümün önünden, o kadar öfkeliyim erkek türüne

izledim tüylerim ürperdi.
Allah kimseye göstermesin uzak etsin

Bu ülkede her gün ortalama 5 kadın öldürülüyor ve bırakın caydırıcı cezayı, katiller neredeyse ödül alıyor cinayet işledikleri için. Bu olaylar kadınları sindirmek, eve kapatmak, kocalarına boyun eğdirmek için teşvik ediliyor, yarin bigün psikopatin biri size çıkma teklif etse, reddetseniz gelip çekip sizi vursa en azından hakettiği cezayı bulur falan diye umamiyosunuz bile. Her gün daha da çok bataklığa batiyoruz, şansa yaşıyoruz resmen

Öfkeyi sadece erkek türüne değil, katillere yöneltmek daha doğru. Katilin kadını erkeği olmaz zira. İnsan öldüren insan muamelesi görmemeli

İzlemeye içim el vermiyor kimsede bilinç fikir kalmadı akıl var lakin kimsede fikir yok maalesef

izlememeye çalışırken video karşıma çıktı, lanet olsun izlemeseydim keske. Allah orada durup bakanların, bekleyenlerin belasını versin. kimse mi soğuk kanlı olup yardım edemedi. offfff.

Sen kimsin ya bi söylesene ? Neyisin sen bu adamın yada ailende kim öldürdü birilerini bi dökül sen !!

Adam belinde ekmek bıçağı taşıyor "tasarlamadığı çok açık" (!)
Kadının ölmek istemiyorum demesi çok üzücüymüş ama hayata da bağlanmamak lazımmış !! Kimsin sen ya hayırdır neyi savunuyorsun ??

Yukarıda birisi yazmış, saçma sapan konular açan trollün biri bu. Dikkat çekmek için yazmış besbelli ki

Video yu izleme cesaretim yok... etraftakiler yardim etmeyenler vicdanlari ne halde acaba? İyiler mi? Uyuyorlar mi simdi.? Elindeki tabanca degil bıçak. 3 5 adam çullansa ağzını burnunu kırsa olmaz miydi? Kadın yardim isterken yanına gitseler kızın yanında olsalar olmaz miydi,? Ben video izleyemedim onlar bunu yaşadı.. bir takım icin etrafi yikan erkek güruhu bunda neden sessiz kaldi?

Ben de bu olayı sözlükte okudum. Ama şunu söylemeden edemicem. Hergün ama hergün hatta şuan bile o sözlükte illa ki 3 5 tane kadın aşağılama postu oluyor. O yüzden orada ah vah edenlerin samimiyetine zerre inanmıyorum. Bu zihniyeti en çok besleyen kesimlerden biri de sözlüktür. Şuan bile "kadınlarla memleket meselesi konuşamamak" diye başlık açılmış ortadoğu fareleri kadınlara nefret kusuyor. Boğazlarını kestiğiniz için konuşamıyor olabilirler mi acaba ? Birazdan gidip bu haberin başlığında yalandan ah vah da edeceklerdir. Bir de bunlar sözde toplumun en entellektüel kişilerinden oluşan bi topluluk. Aralarında biraz kadınları savunan biri olsun onu da hemen Meriç diye aşağılıyorlar kendilerince. Bu forumları binlerce genç okuyor. Aynı şekilde instagram ortamı da böyle sürekli bi "Türk Kadını Vs Xxx Kadını" gibi videolarla aşağılama çabası var. Türk kadınına her türlü dayatmayı yap, her türlü baskıla, özgürlüğünü kısıtla, döv, öldür. Sonra da Türk kadını re re rö... Ülkenin cahili de okumuşu da aynı. Kurtulamadık şu eril zihniyetin beslediği kadın düşmanlığından.

Son düzenleme:
Ekşi sözlük foseptik çukuru zaten dikkate almaya bile değmez. Her gün cinsellik, bekaret, futbol maçı falan konuşmaktan bıkmayan ergen irisi insan dolu orası

Ekşi sözlük foseptik çukuru zaten dikkate almaya bile değmez. Her gün cinsellik, bekaret, futbol maçı falan konuşmaktan bıkmayan ergen irisi insan dolu orası
Haklarını yiyemem içlerinde çok güzel insanlar da var. Ama özellikle son yıllarda gerçekten çığrından çıktı artık. Eskiden böyle değildi.

Her kelimesinin altına imza atarım
İki gün geçmesin Türk kadınının insanı çıldırtması diye bir başlık açıp yine aşağalayıp duracaklardır ters bir fikir söyleyen erkekse Meriç kadınsa evde kalmış feminist olacaktır

şort giyen mini giyen kızın asıl amacı yazıp böyle giyinen kızlarada onların kocalarınada en iğrenç tabirleri kullanıp metrobüste şortlu kadın dövülünce duyar kasıp durdular
Sanki o kadına tekme atan zihniyetin bir değiştiği kendiler değilmiş gibi

Allah'ım sen ölümün bile hayırlısını ver. Bu nedir böyle ya. Bu nasıl bir vahşilik. Sabahtan beri direndim videoyu izlememek için ama sonunda yenik düştüm işte.

Düşünüyorumda, ben annemi kaybettim, kanserdi, öleceği belli degildi, son ana kadar savaştı ama ecel dedik, kabullendik. Annem boyle vahşice katledilseydi, ben bunu ne kabullenebilir ne de bu acıyla hayatıma devam edebilirdim. O cani iki kişiyi de öldürdü aslında. Biri mezara gitti diğeri yaşarken ölüme terkedildi.

Kadının ölmek istemiyorum diye bağırırken aslında kızımı annesiz bırakmak istemiyorum demek istediğine yemin bile edebilirim. Bu olay bana kaza yapan anne ogul olayını hatırlattı. O olayda da anne ölmeden hemen önce, korkan çocuğuna su iciriyordu ve ardından ölüyordu. Anne bu ya anne! Ölürken bile yavrusunu düşünür. Ya, annem hastanedeyken, beni sevdiği akrabalarına emanet edip duruyordu benden gizli. Ölmek, yok olmak umrunda değildi, onun derdi kendisinden sonra yetim kalacak çocuklarıydı. Anne ne kutsal bir şey. Eminim o kadında ölürken bu kaygiyla öldu. Ölmek istemedi, kızı için yasamaliydi ama bırakmadı cani. Ben çok kötü oldum, bu ülke nereye gidiyor böyle.

Bugun haberlerde gördüm. Annenin ölmek istemiyorum çığlığı ve kızın anne gitmee diye bagırısı hala kulaklarımda o kız ne haldedir kim bilir. O çagresiz bagırışları aklımdan çıkmıyor. Allahımm yardım etsin o yavruya. Baba demeye bin şahit lazım ama onunda Allah belasını versınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…