Kadıncagiz böyle bir serefsize sövse bile benim gözümde gayet haklı.. kaldı ki sadece evlencek misin sorusuna adamın istemediği cevabı vermiş. Sanane adi herif 4yıl önce boşanmışsın sanane ... Ben olsam olmayan adamligina bile laf söylerdim bu adinin.. beni öldürse ama o da erkekligine küfür etmiş haketmis derlerdi heralde.
Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Hapse atmakla çözülmüyor bu sorunlar, bitmiyorlar hangi birini hapse atacaksın memleket ruh hastası dolu. Bunları beslemek için devlet bir sürü para harcıyor yazık günah vallahi.Bu memlekette mahkemelerde adamın erkekliğine küfür etmek ağır tahrik sayılıyor, katiller bu yüzden ceza indirimi alıyor, adam çıkıyor karım benim erkekliğime küfür etti diyor hakimler ceza indiriyor oradan pay biçin balık baştan kokuyor
Hapse atmakla çözülmüyor bu sorunlar, bitmiyorlar hangi birini hapse atacaksın memleket ruh hastası dolu. Bunları beslemek için devlet bir sürü para harcıyor yazık günah vallahi.
ben yaptım, haketti deyip küfür ediyor bir de. çıldıracağım
evetbeni etkileyen hatta bitiren o çaresizlik anı, dertlerine derman arayışları oldu.. sinir harbine sokan da videoyu çeken asalak adamın asla yardım etmeyişi.. bir müdahale, bir yardım çığlığı, ne olurdu yapsaydınız (((
Öfkeyi sadece erkek türüne değil, katillere yöneltmek daha doğru. Katilin kadını erkeği olmaz zira. İnsan öldüren insan muamelesi görmemeliBence de öldürenin yok edilmesi lazım ama bu hukuk sistemi içinde hak edene verilmez o cezalar, ilahi adalete sığınıyorum artık
Nefret ediyorum bu gelenekle görenekle psikopat yetiştiren zihniyetten. Ne dinde ne insanlıkta böyle bir şey yokken hangi aklı evveller toplumlara dikte etti erkeğin öldürme özgürlüğünü olduğunu. Bunlara hak veren bir sürü kadında var, aklım almıyor. Kadının eksik görülmesi zihniyeti Sokrates’le başlamış felsefe bilgime göre, o zamandan beri işkence görüyor kadınlar dünyanın her yerinde, zihniyetlerine s......larım, eşim yan koltukta yatıyor pamuk gibi de adamdır ama şu an kaybolsa diyorum gözümün önünden, o kadar öfkeliyim erkek türüne
İzlemeye içim el vermiyor kimsede bilinç fikir kalmadı akıl var lakin kimsede fikir yok maalesef
Sen kimsin ya bi söylesene ? Neyisin sen bu adamın yada ailende kim öldürdü birilerini bi dökül sen !!Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
Yukarıda birisi yazmış, saçma sapan konular açan trollün biri bu. Dikkat çekmek için yazmış besbelli kiSen kimsin ya bi söylesene ? Neyisin sen bu adamın yada ailende kim öldürdü birilerini bi dökül sen !!
Adam belinde ekmek bıçağı taşıyor "tasarlamadığı çok açık" (!)
Kadının ölmek istemiyorum demesi çok üzücüymüş ama hayata da bağlanmamak lazımmış !! Kimsin sen ya hayırdır neyi savunuyorsun ??
Ekşi sözlük foseptik çukuru zaten dikkate almaya bile değmez. Her gün cinsellik, bekaret, futbol maçı falan konuşmaktan bıkmayan ergen irisi insan dolu orasıBen de bu olayı sözlükte okudum. Ama şunu söylemeden edemicem. Hergün ama hergün hatta şuan bile o sözlükte illa ki 3 5 tane kadın aşağılama postu oluyor. O yüzden orada ah vah edenlerin samimiyetine zerre inanmıyorum. Bu zihniyeti en çok besleyen kesimlerden biri de sözlüktür. Şuan bile "kadınlarla memleket meselesi konuşamamak" diye başlık açılmış ortadoğu fareleri kadınlara nefret kusuyor. Boğazlarını kestiğiniz için konuşamıyor olabilirler mi acaba ? Birazdan gidip bu haberin başlığında yalandan ah vah da edeceklerdir. Bir de bunlar sözde toplumun en entellektüel kişilerinden oluşan bi topluluk. Aralarında biraz kadınlar savunan biri olsun onu da hemen Meriç diye aşağılıyorlar kendilerince. Bu forumları binlerce genç okuyor. Aynı şekilde instagram ortamı da böyle sürekli bi "Türk kadını Vs XXX kadını" gibi videolarla aşağılama çabası var. Türk kadınına her türlü dayatmayı yap, her türlü baskıla, özgürlüğünü kısıtla, döv, öldür. Sonra da Türk kadını re re rö... Ülkenin cahili de okumuşu da aynı. Kurtulamadık şu eril zihniyetin beslediği kadın düşmanlığından.
Haklarını yiyemem içlerinde çok güzel insanlar da var. Ama özellikle son yıllarda gerçekten çığrından çıktı artık. Eskiden böyle değildi.Ekşi sözlük foseptik çukuru zaten dikkate almaya bile değmez. Her gün cinsellik, bekaret, futbol maçı falan konuşmaktan bıkmayan ergen irisi insan dolu orası
Her kelimesinin altına imza atarımBen de bu olayı sözlükte okudum. Ama şunu söylemeden edemicem. Hergün ama hergün hatta şuan bile o sözlükte illa ki 3 5 tane kadın aşağılama postu oluyor. O yüzden orada ah vah edenlerin samimiyetine zerre inanmıyorum. Bu zihniyeti en çok besleyen kesimlerden biri de sözlüktür. Şuan bile "kadınlarla memleket meselesi konuşamamak" diye başlık açılmış ortadoğu fareleri kadınlara nefret kusuyor. Boğazlarını kestiğiniz için konuşamıyor olabilirler mi acaba ? Birazdan gidip bu haberin başlığında yalandan ah vah da edeceklerdir. Bir de bunlar sözde toplumun en entellektüel kişilerinden oluşan bi topluluk. Aralarında biraz kadınlar savunan biri olsun onu da hemen Meriç diye aşağılıyorlar kendilerince. Bu forumları binlerce genç okuyor. Aynı şekilde instagram ortamı da böyle sürekli bi "Türk kadını Vs XXX kadını" gibi videolarla aşağılama çabası var. Türk kadınına her türlü dayatmayı yap, her türlü baskıla, özgürlüğünü kısıtla, döv, öldür. Sonra da Türk kadını re re rö... Ülkenin cahili de okumuşu da aynı. Kurtulamadık şu eril zihniyetin beslediği kadın düşmanlığından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?