- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Çocuğuna su içiren anne de eski sevgilisi tarafından bıçaklanmıştıAllah'ım sen ölümün bile hayırlısını ver. Bu nedir böyle ya. Bu nasıl bir vahşilik. Sabahtan beri direndim videoyu izlememek için ama sonunda yenik düştüm işte.
Düşünüyorumda, ben annemi kaybettim, kanserdi, öleceği belli degildi, son ana kadar savaştı ama ecel dedik, kabullendik. Annem boyle vahşice katledilseydi, ben bunu ne kabullenebilir ne de bu acıyla hayatıma devam edebilirdim. O cani iki kişiyi de öldürdü aslında. Biri mezara gitti diğeri yaşarken ölüme terkedildi.
Kadının ölmek istemiyorum diye bağırırken aslında kızımı annesiz bırakmak istemiyorum demek istediğine yemin bile edebilirim. Bu olay bana kaza yapan anne ogul olayını hatırlattı. O olayda da anne ölmeden hemen önce, korkan çocuğuna su iciriyordu ve ardından ölüyordu. Anne bu ya anne! Ölürken bile yavrusunu düşünür. Ya, annem hastanedeyken, beni sevdiği akrabalarına emanet edip duruyordu benden gizli. Ölmek, yok olmak umrunda değildi, onun derdi kendisinden sonra yetim kalacak çocuklarıydı. Anne ne kutsal bir şey. Eminim o kadında ölürken bu kaygiyla öldu. Ölmek istemedi, kızı için yasamaliydi ama bırakmadı cani. Ben çok kötü oldum, bu ülke nereye gidiyor böyle.
Çocuğuna su içiren anne de eski sevgilisi tarafından bıçaklanmıştı
Benim aklımda trafik kazası gibi kalmıştı, sağolun doğrusunu yazdığınız için. Ya, her gün onlarca kadin, o kadar komik sebeplerle katledilir oldu ki, inanın hangi birini akılda tutacağımi şaşırdım. Kadın bosanali yıllar geçmiş, cocuguna eminim en iyi şekilde bakıyordu, o caniden uzak tutmasından belli, be cani, seninle evlenerek hata yapti diye ölene kadar evlenmesin mi? Sen kim bilir o kadar sene içinde neler neler yaptın! Eee şimdi ne oldu yani, çocuk en ihtiyacı olduğu zamanda annesinden oldu, hem de en korkunç şekilde. Hayatını bitirdi çocuğun. Elimde olsa o kıza sahip çıkabilsem. Onu öyle iyi anlıyorum ki. Allahim sen yardım et o yavruya.
Olayın yaşandığı yere zerre kadar şaşırmadım. Üstüme kimse çullanmasın biliyorum ki söylüyorum.
Cehalet diz boyu, insan canının hiçbir kıymeti yok.
Allah herkese hayırlı ölüm versin, korkunç bir şey bu yaşanan.
O yavrucak nasıl yaşayacak bundan sonra, Allah yardımcısı olsun.
O insan müsveddesi de inşallah layık olduğu bir şekilde geberip gider.
Öfkeyi sadece erkek türüne değil, katillere yöneltmek daha doğru. Katilin kadını erkeği olmaz zira. İnsan öldüren insan muamelesi görmemeli
ınsan karsısında kanlar ıcınde bırını gorse kosar yardım eder gerızekalılar vıdeo cekmıs durup ızlıyorlar dusunebılıyormusunuz ınsan nasıl bır hale gelırkı boyle durumda durur ızler ceker kacar ben anlayamıyorumBoğazını sarıp kanamayı durduramadılar
Ne acılarla sınanıyor bu insanlık...
Belki. Herkes dehşete düşmüş, kendi canının derdinde kaçışıyor.Gitti bir kadın daha, bitti bir evlat daha.o kadın kurtulabılırdı belkı
Anne ne olur ölme, beynim infilak edecek şimdi bu yankıdanınsan karsısında kanlar ıcınde bırını gorse kosar yardım eder gerızekalılar vıdeo cekmıs durup ızlıyorlar dusunebılıyormusunuz ınsan nasıl bır hale gelırkı boyle durumda durur ızler ceker kacar ben anlayamıyorum
benımde cocugum var haberden berı gozlerının ıcıne bakamadım bır tuhafımAnne ne olur ölme, beynim infilak edecek şimdi bu yankıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?