kırılmakta haklı mıyım?

Valla koşa koşa böyle sevgili bile tam değilken yardıma gelip gözüme girmeye çalışan insandan bende isterim. Ciddi olarak istediğini düşünmüyorum gerçi. Laf arasında geçmiştir o da sende şunu al demiştir.

Ismarlama başka bir şeydir böyle şımarmak başka bir şey. Eğer o samimiyeti görmediyseniz başka şehirden yardıma gitmeniz hata.
İşsizlik psikolojisiyle alıngansınız bence.
Ve daha şimdiden bu kadar fedakarlık yapmayın.

Yeni flört olduğunuz birine yardıma gidebiliyorsanız böyle bi şeye de pek alınmamanız gerekiyor.adama deseniz ne var bunda samimiyetine güvendim şaka yaptım der. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir

Hayır bu ne rahatlık ? Daha flört ediyorsunuz sevgili bile değilsiniz.Yıllardır beraber olursunuz anladım da daha ortada belirli bir samimiyet yokken bunu söylemesi garip geldi bana.

kaç kızım kaç koşarak uzaklaş

Yani 2 secenek var.
1. Adam sana birkikteliginden beri senleyken gezer dolasirken para harcamistir sende bu eksik deyince onuda sen al hani yeter ben para harcadim demek istemistir, hai ben sana cok harcadim sende bana harca diye karsilik bekliyordur.(buna gercekten kirilabilirsin).
2. Adam seni seviyordur benimsemistir kendi evi degil seninde evin burasi sende biseyler istersen alabilirsin demek istemistir bunu tamamen sana yakinligindan seni benimsediginden soylebilir( bu da cok guzel birseydir)
O yuzden sevgiliginin kisiligini bilen sensin hangisi olduguna karar verebilirsin. Su da bir gercek erkekler soyledigi bir cok sey de mantik arama. Kadinlar gibi mantikli konusmazlar ince detayli dusunmezler Sıkınti yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…